Beauty

Genuine Beauty Guide: Elokuun suosikit

Beauty | 4.9.2015 | Katja Kokko

DSC_0007

Olet kenties saattanut pistää merkille, ettei kuukauden suosikkituotteissani ole koko kesän aikana nähty kovinkaan montaa kasvojenhoitotuotetta (viime kuussa ei yhtään). Siihen on syy, joka on vielä salaisuus, mutta paljastan sen teille aivan tuota pikaa.

Kasvojenhoitotuotteiden sijaan muutama uusi suosikki hiusten- ja vartalonhoitoon sekä meikkaamiseen löysi elokuussa tiensä peilikaappiini:

John Masters Organics Piparminttu-Mesiangervo shampoo

Heinäkuussa rakastuin John Masters Organicsin rosmariini-piparminttu hoitoaineeseen. Päätinkin kokeilla heti shampoon päivityksen myötä sarjan piparminttu-mesiangervo shampoota.  Ihanan viilentävä ja päänahkaa stimuloiva vaikutus tuntuu taivaalliselta. Hoitoainetta on menossa jo toinen pullo ja luultavasti jatkan tällä shampoollakin vielä pidempään. Se tuntuu jopa siltä, kuin hieroisi linimenttiä päänahkaan ja shampoo sopiikin täydellisesti kutisevalle, ärtyneelle, hilseilevälle ja rasvoittuvalle päänahalle. Itse olen tosin käyttänyt sitä vain silkasta viilentävän tunteen riemusta.

Eco by Sonya Invisible Tan

Itseruskettavan metsästykseni laajeni Suomen rajojen ulkopuolelle elokuussa ja lopulta täydellinen purkkirusketus löytyi niinkin kaukaa, kuin maapallon toiselta puolelta. Huvittavaa sinänsä, että kun olin blogannut tuosta täydellisestä putelista, sain välittömästi kuulla, että sarja on jo rantautunut Suomeen Zuiin maahantuojan toimesta. Uusi tulokas ei vaan ole ehtinyt vielä myyntiin yhteenkään verkkokauppaan. Tamperelaisille on sen sijaan jo hyviä uutisia: Eco by Sonyaa myy luonnonkosmetiikkaputiikki Keidas by Lumo. Väri on yhdellä levityskerralla tismalleen sellainen, jota olen metsästänyt (yhtä hyvä, kuin The Organic Pharmacyn itseruskettavassa, joka on vähän väliä loppu maahantuojalta) ja se kuluu pois yhtä kauniisti kuin aito rusketus. Yksi levitys joka toinen viikko riittää vallan mainiosti ylläpitämään kaunista ja luonnollista väriä.

Kjaer Weis Dazzling Bronzer

Kjaer Weisin voidemainen uutuusbronzer on kiinnostanut koko kesän, mutta ostoskoriini se päätyi vasta elokuussa. Rasian korkattuani en ole ollut päivääkään ilman sitä. Tuote toimii täydellisesti varjostuksissa, sillä sen sävy on ihanan hento ja luonnollinen. Kaunis kuulto ei ole överiä, vaan antaa iholle sopivan glown. Kasvoni saivat helteiden aikana yhdessä hujauksessa runsaasti väriä, jolloin sivelin bronzeria kevyesti koko kasvoille meikkipohjan alle ja käytin sitä jopa korostuksiin. Rusketuksen haalistuessa olen siirtynyt taas käyttämään pelkkiä varjostuksia. Tämä on kyllä meikkipussin must have! Levitykseen suosittelen sormien sijaan sivellintä, esimerkiksi Kjaer Weisin omaa poskipunasivellintä.

Hurraw! Pitta huulirasva

Aah! Pitta huulirasva on ihaninta asiaa, mitä voin juuri nyt huulilleni sivellä! Luultavasti olet eri mieltä, mikäli olet Vata tai Kapha. Tämä pikku puteli ei muita esittelyjä kaipaa, se on sssssssyötävän ihanaa! Voit lukea lisää Hurrawn ayurvedisistä huulirasvoista tästä bloggauksesta.

Treat Collection Goddess kynsilakka

Voihan mystinen kutina. Vihjaisin jo yhdessä taannoisessa bloggauksessani, että ystäväni tajusi tiedustella kutinaa aiheuttaneen kynsilakan väriä. Ja kas kas, sehän oli tumma viininpunainen sekä Kure Bazaarin että Treat Collectionin kohdalla. No eikun uusi rottakoe pystyyn ja kirkkaanpunainen Goddess varpaisiin – ei tullut kutinaa eikä mitään muitakaan oireita. Siispä olen ilakoinut kirkkaanpunaisista varpaankynsistäni koko loppukesän ja seuraavaksi aion testata harmaata väriä. Sormenkynsiä en ole vielä lakannut, mutta tämänkin testin tulen vielä suorittamaan.

Mitä suosikkeja teillä oli elokuun helteillä? Matchaako mikään tuote oman listasi kanssa?

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuva Katja Kokko

Avainsanat: ,