Cheap & Chic

Ayurvediset huulirasvat

Cheap & Chic | 19.8.2015 | Katja Kokko

DSC_1757

Veikkaan, että moni teistä on minun laillani hullaantunut ihkuihin Hurrawn! huulirasvoihin. Niissä on ainoastaan se huono puoli, että toivoisin yhden puikon kuluvan nopeammin, jotta pääsisin jo seuraavaan tuoksuun ja makuun. (Siksi olenkin päätynyt käyttämään kaikkia omistamiani sortteja sekaisin fiiliksen mukaan.)

Kesällä mukanani ovat kulkeneet aurinkosuojakertoimen sisältämä, mandariinintuoksuinen Sun Balm, sekä ayurvedisistä huulirasvoista Pitta. Rakastan Pittaa ehkä kaikista eniten tällä hetkellä koko Hurraw! kokoelmastani.

Maahantuoja lähetti minulle kesän alussa kaikkien doshien, eli kehotyyppien mukaiset ayurvediset huulirasvat Vatan, Pittan ja Kaphan. Olen tyytynyt vain nuuhkimaan Vataa ja Kaphaa, sillä päätin antaa ne näitä kehotyyppejä edustaville ystävilleni lahjaksi. Onneksi olen Pitta, sillä sen tuoksu on myös kaikista ihanin!

Kaikissa Hurrawn huulirasvoissa on käytetty pohjaöljyinä kylmäpuristettuja seesami- ja kookosöljyjä, candelillavahaa, kaakaovoita sekä risiiniöljyä. Tulta symboloivassa Pitta-huulirasvassa on mausteena piparminttu- ja sitruunaruohoöljyjä sekä amalakihedelmän uutetta.

Tuulta tai ilmaa symboloiva Vata tuoksuu makealle karvasmantelille, johon on sekoitettu kardemumma- ja ruusuöljyjä sekä ashwagandayrttiä.

Kapha symboloi maata ja sen tuoksu on kaikista miedoin – stimuloiva sekoitus greippi-, inkivääri- ja eucalyptusöljyjä sekä tulsia eli pyhää basilikaa. Ayurvedasta jonkin verran lukeneena muistan, että tulsia käytetään Intiassa lasten lääkeyrttinä. Kapha onkin lapsi-ikä. Pitta on aikuisuus, joka alkaa vasta kolmekymppisenä ja Vata vanhuus – se alkaa vasta noin kahdeksankymmenen ikäisenä! (Olenkin aina pitänyt ihan hölmöinä ihmisiä, jotka pitävät itseään vanhana jo nelikymppisenä!)

Hurrawn huulirasvoja myyvät Biodelly sekä Jolie. Minusta nämä söpöt huulirasvat ovat vaikka ihana kesälahja tai muuten vaan -lahja ystävälle tai työkaverille.

Mikä sinun suosikkisi on Hurrawlta? Entä kehotyyppisi? Jos et tiedä sitä, voit tehdä dosha-testin täällä.

DSC_1750

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,