Beauty

100 % kaktusviikunaöljy

Beauty | 18.8.2015 | Katja Kokko

DSC_1738

Sain tovi sitten testiin ranskalaisen Nafhan kahdesta uutuudesta 100 % kaktusviikunaöljyn. Moni teistä on varmasti törmännyt tähän raaka-aineeseen useaankin otteeseen erityisesti ikääntyvän ja kuivan ihon sekä ihoa kirkastavissa tuotteissa. Kaktusviikunaöljy on nimittäin äärimmäisen tehokas ja huippuja rakennusaineita sisältävä, erittäin kallisarvoinen ja myös harvinainen öljy.

Öljy on kotoisin Etelä-Marokosta, missä se kylmäpuristetaan kaktusviikunan hedelmien siemenistä käsin. Siemenet sisältävät runsaasti mm. monityydyttymättömiä rasvahappoja, steroleja sekä E-vitamiinia. E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa soluja, parantaa ihon mikroverenkiertoa (hyvä esim. couperosan ja rosacean hoidossa), auttaa soluja säilyttämään kosteutta, kiinteyttää ihoa, suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöitä, silottaa arpia sekä parantaa muiden vaikuttavien aineiden hyväksikäyttöä. Rasvahapot pitävän ihon pehmeänä, sileänä ja joustavana.

Nafhan kaktusviikunaöljystä poikkeuksellisen tekee se, että se on 100 % luomulaatuista kylmäpuristettua kaktusviikunaöljyä, jota ei ole laimennettu toisilla, edullisemmilla pohjaöljyillä. En ole koskaan törmännyt mihinkään muuhun kaktusviikunaöljyyn, joka olisi sitä itseään, ainoastaan laimennettuihin versioihin.

Olen täysin hullaantunut tähän superöljyyn ja voinette arvata, että se on päätynyt jo muutamaan kotitekoiseen supereliksiiriin, mutta rakastan valella sillä kasvot ihan sellaisenaankin.

Kaktusviikunaöljyä myy Biodelly, jossa kaikki Nafhan tuotteet ovat vielä tämän viikon -20 %, joten nyt suosittelen hamstraamaan tätä öljyä pullollisen, kun hinnasta saa pois yli kymmenen euroa!

Kokeilemisen arvoinen on varmasti myös Nafhan uusi suihkutettava kasvovesi. Sitä en ole päässyt vielä testaamaan, mutta vilkaisu raaka-aineluetteloon näyttää erittäin lupaavalta. Kasvovesi kätkee sisälleen mm. melissan- ja appelsiininkukkavesiä, hamamelisvettä, aloe veraa, päivänkakkarauutetta, kaktusviikunauutetta ja hevoskastanjauutetta. Kuulostaa ihanalta! Voisin kuvitella, että myös tuoksu on melkoisen herkullinen.

Mitä suosikkeja teillä on Nafhalta? Joko olette testanneet uutuuksia?

DSC_1728

Tuote saatu testiin maahantuojalta

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , ,