Beauty

Vihdoinkin: täydellinen itseruskettava

Beauty | 21.8.2015 | Katja Kokko

DSC_1778

Tuskailut The Organic Pharmacyn itseruskettavan loppumisesta ovat täten ohitse! Kun toistaiseksi mikään Suomen markkinoilla olevista luonnonkosmetiikan itseruskettavista ei yltänyt yhtä hyvään lopputulokseen, oli laajennettava apajia – Australiaan saakka.

Tilaukseen lähti australialaisen Eco by Sonyan itseruskettava Invisble Tan kahdesta eri vaihtoehdosta. Winter Skin on vaalealle iholle ja tilaamani Invisible Tan oliivinsävyiselle ja keskitummalle iholle. Valitsin suosiolla tummemman, sillä en kestä enää yhtään asteittain ruskettavaa voidetta, joilla saa lotrata viikon saavuttaakseen halutun lopputuloksen.

Tilaus saapui alle viikossa, kuriiri hoiti tullauksen ja toimitti paketin suoraan puistotoimistooni.

Tuote saa täydet pisteet kaikin puolin: 100 % luonnollinen ja vegaaninen itseruskettava taikoi sääreni yhdessä yössä täydellisen päivettyneen, mutta erittäin luonnollisen sävyiseksi. En voisi olla tyytyväisempi ja sävy sai heti vau-kommentteja myös ystäväpiirissäni.

Sarjalta löytyy myös aurinkovoiteet sekä muita vartalonhoitotuotteita, joista testiin pääsi Coconut Body Milk. Ihan hyvä perusvoide vartalolle, mutta parempiakin olen kokeillut.

Toivon hartaasti, että joku ottaa tästä kopin ja toisi sarjan Suomen markkinoille. Siinä olisivat täysin luonnolliset aurinkovoiteet ja itseruskettavat tyylikkäissä pakkauksissa.

Ja tottahan tässä sitten kävi muuten niin, että kun nyt sitten surffasin Biodellyyn, niin kappas: The Organic Pharmacyn puteli on palannut myyntiin!

Ps. Tarkkasilmäisimmät bongaavat kuvasta varmasti punaiseksi maalatut varpaankynteni: ystäväni tajusi kysyä, minkä värisellä kynsilakalla mystinen kutinani aiheutui – viininpunaisellahan se. Sekä viime että tänä kesänä. Suoritin rottakokeen kirkkaanpunaisella lakalla ja tadaa: ei kutinaa.

Kuva Katja Kokko

Avainsanat: ,