Beauty

Vihdoinkin: täydellinen itseruskettava

Beauty | 21.8.2015 | Katja Kokko

DSC_1778

Tuskailut The Organic Pharmacyn itseruskettavan loppumisesta ovat täten ohitse! Kun toistaiseksi mikään Suomen markkinoilla olevista luonnonkosmetiikan itseruskettavista ei yltänyt yhtä hyvään lopputulokseen, oli laajennettava apajia – Australiaan saakka.

Tilaukseen lähti australialaisen Eco by Sonyan itseruskettava Invisble Tan kahdesta eri vaihtoehdosta. Winter Skin on vaalealle iholle ja tilaamani Invisible Tan oliivinsävyiselle ja keskitummalle iholle. Valitsin suosiolla tummemman, sillä en kestä enää yhtään asteittain ruskettavaa voidetta, joilla saa lotrata viikon saavuttaakseen halutun lopputuloksen.

Tilaus saapui alle viikossa, kuriiri hoiti tullauksen ja toimitti paketin suoraan puistotoimistooni.

Tuote saa täydet pisteet kaikin puolin: 100 % luonnollinen ja vegaaninen itseruskettava taikoi sääreni yhdessä yössä täydellisen päivettyneen, mutta erittäin luonnollisen sävyiseksi. En voisi olla tyytyväisempi ja sävy sai heti vau-kommentteja myös ystäväpiirissäni.

Sarjalta löytyy myös aurinkovoiteet sekä muita vartalonhoitotuotteita, joista testiin pääsi Coconut Body Milk. Ihan hyvä perusvoide vartalolle, mutta parempiakin olen kokeillut.

Toivon hartaasti, että joku ottaa tästä kopin ja toisi sarjan Suomen markkinoille. Siinä olisivat täysin luonnolliset aurinkovoiteet ja itseruskettavat tyylikkäissä pakkauksissa.

Ja tottahan tässä sitten kävi muuten niin, että kun nyt sitten surffasin Biodellyyn, niin kappas: The Organic Pharmacyn puteli on palannut myyntiin!

Ps. Tarkkasilmäisimmät bongaavat kuvasta varmasti punaiseksi maalatut varpaankynteni: ystäväni tajusi kysyä, minkä värisellä kynsilakalla mystinen kutinani aiheutui – viininpunaisellahan se. Sekä viime että tänä kesänä. Suoritin rottakokeen kirkkaanpunaisella lakalla ja tadaa: ei kutinaa.

Kuva Katja Kokko

Avainsanat: ,

Beauty

4 kommenttia artikkeliin “Vihdoinkin: täydellinen itseruskettava”

  1. Oi jes, ihan mahtavaa että toi toimii! Mulle oli aavistuksen tumma – tai siis just hyvä, mutta Winter Skin sopii mun valkoiselle iholle paremmin. En oo ikinä nähnyt itseäni ruskettuneena niin invisible taniin on totuttelua, Winter Skin just täydellinen.

    Tätä saa Tampereelta jo!! Keidas By Lumosta <3 Saman maahantuojan kautta mitä Zuii 🙂

    • Oma ihon värihän vaikuttaa lopputulokseen, mutta täytyy kyllä sanoa, että omat kinttuni ovat olleet todella vaaleat jo silloin ihan alkukesästä, kun kokeilin ekan kerran The Organic Pharmacya, eikä ollut mielestäni liian voimakas väri. Mutta koko kroppaan en ehkä laittaisi vaalealle iholle. Ja siis mitä ihmetystä! Zuiin maahantuojalta? Ainakaan heidän sivuilta en löytänyt tätä tietoa, mutta meilaanpa sinne hetimiten! Huomasinkin jo Facebookista, että Keidas oli jakanut postauksen ja kertonut, että heiltä saa, mahtista!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>