Beauty

The Blog Awards Finland 2015

Beauty | 24.8.2015 | Katja Kokko

DSC_0082 1

Pari viikkoa sitten sähköpostiini kolahti meili, joka muljautti sisuskaluni mukkelis makkelis.

Blogini oli nimittäin valittu ehdokkaaksi vuoden parhaaksi kauneusblogiksi 2.10 järjestettävään The Blog Awards Finland -gaalaan. Minulta tiedusteltiin ottaisinko ehdokkuuteni vastaan.

Eihän tällaisesta kunniasta voi mitenkään kieltäytyä. Sähköpostissa luki näin: ”Suomen parhaan kauneusblogin kirjoittaja ei ole vain perillä kauden meikkitrendeistä – hän muokkaa käsitystä kauneudesta. Hänen bloginsa tarjoaa lukijoilleen editorial-tasoisten valokuvien ja asiantuntijuutensa avulla inspiraatiota ja vinkkejä sekä tietoa ajankohtaisista ja tulevista kauneuteen liittyvistä ilmiöistä.”

Jää raadin päätettäväksi onko tämä blogi juuri se, joka onnistuu täyttämään edellä mainitut kriteerit, mutta sananvaltaa on myös teillä, rakkaat lukijani – yleisöäänestyksen muodossa tietenkin.

Äänestys käynnistyi tänään ja sen voit käydä tekemässä The Blog Awards Finlandin sivuilta, tästä linkistä.

Ajatus siitä, että pelkästään luonnonkosmetiikkaan keskittynyt blogi on gaalassa ehdolla – saatika sitten vielä voittaisi – pyörryttää.

DSC_0030

Vuoden aikana on tapahtunut ihan järjetön määrä asioita blogin suhteen:

Ensin koko sivusto koki täydellisen ulkoisen muodonmuutoksen. Jossain vaiheessa tajusin, että hitsi vieköön, tämähän on tosiaan leipätyöni, josta olin uskaltanut vain unelmoida. Toisinaan tuntuu vieläkin oudolta sanoa ihmisille, kun he kysyvät mitä teen työkseni, että no bloggaan. Moni jääkin sen kuulleessaan tuijottamaan minua mietteliään näköisenä. Tottavie tätä voi tehdä vaikka kellon ympäri ja vähintään kokopäiväisesti, jos hommaa haluaa toteuttaa laadukkaasti.

Seuraavaksi kehittelin teidän lukijoiden tarpeesta lähtöisin olevan Personal Beauty Guide -palvelun, jolle Kirsikka Simberg suunnitteli maailman ihanimman ulkoasun. Palvelusta tuli kaikkien odotuksieni vastaiseksi supersuosittu, josta saan säännöllisesti lukea asiakkaiden ihania palautteita.

DSC_0012

Kolmanneksi oli vuorossa toisen suuren unelman toteutus: koko saitin ja arkiston kääntäminen englanniksi. Vau. Tällä hetkellä en käännätä koko sisältöä taloudellisista syistä, vaan muutaman tärkeimmän postauksen kuukaudessa. Toivottavasti tulevaisuudessa jälleen ihan kaiken.

Ja sitten se neljäs ja suurin asia: kirja. Jos joku olisi vuosi sitten sanonut, että semmoinen muuten putkahtaa ulos ensi syksynä, olisin kenties hekottanut melko epäuskoisesti. Omat voimavarani kirjoittamisen suhteen olivat tuolloin melko vähissä, joten kirja ei ollut rehellisesti sanottuna ihan ensimmäisenä to do -listalla, vaikka sydämessäni tiesinkin, että semmoinen on tulossa.

DSC_0092

Mitähän tulevaisuus tuo tullessaan? Missä sitä vuoden päästä ollaan? Pelkkä ajatuskin saa sydämen tykyttämään. Unelmia blogin suhteen on niin valtavasti ja kyllä, ne ovat isoja. Se mihin kaikki sitten lopulta vie, jää nähtäväksi. Työasioissa uskon johdatukseen. Siihen, että aivan kaikelle on oikea aika ja paikka. Ja siihen, että kaiken pitää tuntua hyvältä omassa sydämessä. Jos jossain vaiheessa on oikea päätös yllättäville käänteille, on uskallettava muuttaa suuntaa,

Huh, jännityksellä odotan miten tässä käy – kilpasisaret (jos tässä nyt mitään kilpailu-sanaa voi edes käyttää) kun ovat kaikki mielettömän taitavia!

Kiitos teille kaikille lukijoille ja käykäähän äänestämässä mielestänne parasta blogia! Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Pro Rajala tuotepaketti, lahjakortti Hotelli Torniin ja liput itse gaalaan.

DSC_0106

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , ,