22

The Blog Awards Finland 2015

Katja Kokko | 24.8.2015

DSC_0082 1

Pari viikkoa sitten sähköpostiini kolahti meili, joka muljautti sisuskaluni mukkelis makkelis.

Blogini oli nimittäin valittu ehdokkaaksi vuoden parhaaksi kauneusblogiksi 2.10 järjestettävään The Blog Awards Finland -gaalaan. Minulta tiedusteltiin ottaisinko ehdokkuuteni vastaan.

Eihän tällaisesta kunniasta voi mitenkään kieltäytyä. Sähköpostissa luki näin: ”Suomen parhaan kauneusblogin kirjoittaja ei ole vain perillä kauden meikkitrendeistä – hän muokkaa käsitystä kauneudesta. Hänen bloginsa tarjoaa lukijoilleen editorial-tasoisten valokuvien ja asiantuntijuutensa avulla inspiraatiota ja vinkkejä sekä tietoa ajankohtaisista ja tulevista kauneuteen liittyvistä ilmiöistä.”

Jää raadin päätettäväksi onko tämä blogi juuri se, joka onnistuu täyttämään edellä mainitut kriteerit, mutta sananvaltaa on myös teillä, rakkaat lukijani – yleisöäänestyksen muodossa tietenkin.

Äänestys käynnistyi tänään ja sen voit käydä tekemässä The Blog Awards Finlandin sivuilta, tästä linkistä.

Ajatus siitä, että pelkästään luonnonkosmetiikkaan keskittynyt blogi on gaalassa ehdolla – saatika sitten vielä voittaisi – pyörryttää.

DSC_0030

Vuoden aikana on tapahtunut ihan järjetön määrä asioita blogin suhteen:

Ensin koko sivusto koki täydellisen ulkoisen muodonmuutoksen. Jossain vaiheessa tajusin, että hitsi vieköön, tämähän on tosiaan leipätyöni, josta olin uskaltanut vain unelmoida. Toisinaan tuntuu vieläkin oudolta sanoa ihmisille, kun he kysyvät mitä teen työkseni, että no bloggaan. Moni jääkin sen kuulleessaan tuijottamaan minua mietteliään näköisenä. Tottavie tätä voi tehdä vaikka kellon ympäri ja vähintään kokopäiväisesti, jos hommaa haluaa toteuttaa laadukkaasti.

Seuraavaksi kehittelin teidän lukijoiden tarpeesta lähtöisin olevan Personal Beauty Guide -palvelun, jolle Kirsikka Simberg suunnitteli maailman ihanimman ulkoasun. Palvelusta tuli kaikkien odotuksieni vastaiseksi supersuosittu, josta saan säännöllisesti lukea asiakkaiden ihania palautteita.

DSC_0012

Kolmanneksi oli vuorossa toisen suuren unelman toteutus: koko saitin ja arkiston kääntäminen englanniksi. Vau. Tällä hetkellä en käännätä koko sisältöä taloudellisista syistä, vaan muutaman tärkeimmän postauksen kuukaudessa. Toivottavasti tulevaisuudessa jälleen ihan kaiken.

Ja sitten se neljäs ja suurin asia: kirja. Jos joku olisi vuosi sitten sanonut, että semmoinen muuten putkahtaa ulos ensi syksynä, olisin kenties hekottanut melko epäuskoisesti. Omat voimavarani kirjoittamisen suhteen olivat tuolloin melko vähissä, joten kirja ei ollut rehellisesti sanottuna ihan ensimmäisenä to do -listalla, vaikka sydämessäni tiesinkin, että semmoinen on tulossa.

DSC_0092

Mitähän tulevaisuus tuo tullessaan? Missä sitä vuoden päästä ollaan? Pelkkä ajatuskin saa sydämen tykyttämään. Unelmia blogin suhteen on niin valtavasti ja kyllä, ne ovat isoja. Se mihin kaikki sitten lopulta vie, jää nähtäväksi. Työasioissa uskon johdatukseen. Siihen, että aivan kaikelle on oikea aika ja paikka. Ja siihen, että kaiken pitää tuntua hyvältä omassa sydämessä. Jos jossain vaiheessa on oikea päätös yllättäville käänteille, on uskallettava muuttaa suuntaa,

Huh, jännityksellä odotan miten tässä käy – kilpasisaret (jos tässä nyt mitään kilpailu-sanaa voi edes käyttää) kun ovat kaikki mielettömän taitavia!

Kiitos teille kaikille lukijoille ja käykäähän äänestämässä mielestänne parasta blogia! Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Pro Rajala tuotepaketti, lahjakortti Hotelli Torniin ja liput itse gaalaan.

DSC_0106

Kuvat Katja Kokko

/ /

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. Minna sanoo:

  Oooh, niin oikeaan paikkaan meni ehdokkuus. Kävin heti äänestämässä sinua 🙂 Ja mielestäni tuossa Suomen parhaan kauneusblogin kuvauksessa kerrotaan ihan täsmälleen sinun blogistasi! Pidetään peukut pystyssä. Olisi aivan mahtavaa, jos luonnonkosmetiikkablogi voittaisi.

 2. Onnea ehdokkuudesta, se on juuri sitä mitä tällä blogilla, sen eteen tekemälläsi työllä ja sen työn jäljellä ansaitset. 🙂 Ääni annettu!

 3. Anna sanoo:

  Onnea ehdokkuudesta! Minäkin kävin heti antamassa ääneni tälle upealle blogille! 🙂

 4. Jennie sanoo:

  Ääni annettu! Niinhän sitä sanotaan, että maailmankaikkeus tukee silloin kun on oikealla asialla ja mukana täydellä sydämellä ja senhän tämä huikea menestys näinkin lyhyessä ajassa todistaa. Näen sinulle menestyksen myös Suomen rajojen ulkopuolella, no doubt about it 😉 Aika moni täällä ruudun takana saa omille haaveilleen potkua ja inspiraatiota, minä ainakin! Onnea matkaan ja tietysti ääni menee myös luonnonkosmetiikan puolesta <3

 5. Viivitys sanoo:

  Hienoa! Kävin heti äänestämässä, olisit ehdottomasti ansainnut voiton. Todellakin täytät mainitut kriteerit. Onnea ”kisaan”!

 6. Mari Vee sanoo:

  Ihanaa Katja!!! Olet todellakin ansainnut ehdokkuuden ja minun mielestäni myös voiton! Olen jo useamman kerran kiitellyt blogin ihanaa tunnelmaa. Täällä vallitsee hyvä fiilis ja se on minulle henkilökohtaisesti tärkeä juttu luonnonkosmetiikan lisäksi. Ja tietysti kaikki muu hyvinvointi, mitä blogista välittyy on tärkeää. Olen saanut blogin avulla iholleni suuren avun ja monia ihania meikkivinkkejä. Ääni annettu! Kiitos Katja kun olet tämän blogin luonut.

 7. Mari S. sanoo:

  En muista, että olisin näin netin kautta antanut ääntä koskaan mihinkään – nyt annoin ja se on Katja sulle! 🙂 ole hyvä, olet sen ansainnut!!

 8. Katja, olet oikeassa kategoriassa. Kuten jo aiemmin kirjoitin, sait minut koukkuun, vaikka pidän itseäni suhteellisen itsepäisenä jääränä, mitä kosmetiikkaan tulee, eli en usko mitään, mitä joku lupailee, se pitää kokea itse, vaikka sitten kantapään kautta. Blogiisi ”vahingossa” törmänneenä, lensin todella mukkelis-makkelis peffalleni tuon skeptisyyteni kanssa (hieman punastunut hymiö), joten jos Sinä olet saanut minut blogisi kautta uskomaan/kokeilemaan hyviin tuotteisiin, en hämmästele, että olet ehdolla. Tuote-esittely-kauneus-ihonhoitoblogien parhaimmistoa.
  Con Grats !
  YT, Sirpa