Beauty

Genuine Beauty Guide: elokuun suosikit

Beauty | 1.9.2016 | Katja Kokko

DSC_0009

Jätin listaamatta heinäkuun suosikit kokonaan, sillä lista olisi ollut tismalleen samanlainen, kuin kesäkuussa – koska Balin matka ja samat purnukat. Elokuussa olen ehtinyt jälleen kokeilla ja ihastua vaikka mihin uutuuksiin, mutta löytyypä listalta myös koko kesän ykköstuotteeni, joka on kulkenut meikkipussukassani toukokuusta lähtien.

Elokuun suosikkini ovat tässä:

Kahina Giving Beauty Facial Cleanser

Eilisessä Kahina-postauksessani valotinkin, että olen kesän aikana löytänyt kevyiden puhdistusemulsioiden ihanuuden. Kahinan lisäksi toinen suosikkini on Kypriksen Cleanser Concentrate, mutta päätin valita Kahinan suosikikseni, sillä se on huomattavasti edullisempi 200 ml pullossaan. Ja pakkaus on yhtä kaunis, kuin Kypriksellä. En mene vannomaan, että vaihtaisin öljyputsarit, balmit ja paksut puhdistusvoiteet pysyvästi tämmöiseen kevyeen emulsioon, mutta ihanaa vaihtelua tämä on ja ihoni on kyllä pitänyt todella paljon kevyen maidon ja konjac-sienen yhdistelmästä.

Meraki Konjac-sieni

Löysin täysin sattumalta viime viikolla konjac-sienen, jonka nimeän maailman parhaaksi. Olen aina kummastellut, mikä funktio on konjac-sienen puoliympyrän muodolla, sillä kasvosienet ovat aina pyöreitä tai ovaalinmuotoisia. Onneksi joku toinen on ilmiselvästi ihmetellyt samaa ja tajunnut valmistaa oikean muotoisen sienen. Konjac-sienen naru on myös ällöttävä ja tästäkin sienestä se löytyy, mutta onneksi sen voi napsaista helposti pois.

Eco by Sonya kasvovesi

Koitan säilyttää Balilta saatua kaunista rusketusta niin pitkään, kuin mahdollista ihonhoidollisin keinoin, mutta myös pieniä vippaskonsteja käyttämällä. Eco by Sonyan asteittain ruskettava kasvovesi toimii tähän parhaiten. Itselleni yksi käyttökerta riittää buustaamaan rusketusta juuri sopivasti. Kaksi kertaa viikossa on maksimi sen käytölle, jotta lopputulos pysyy mahdollisimman luonnollisena. Itseruskettava kasvovesi on todellinen neronleimaus, sillä kasvoille tarkoitetut itseruskettavat ovat lähes aina liian täyteläisiä tai tukkivia – sitä ongelmaa ei tällä tuotteella ole.

Kahina Giving Beauty Eye Serum

Tämä tuote on varsinainen hedonismikesän jälkeinen pelastus: ohut seerumi antaa kyytiä turvotukselle ja tekee silmänympäryksistä niin kirkkaat, että koko ilme freesaantuu hetkessä. Toistaiseksi seerumi riittää yksinään käytettynä, mutta myöhemmin syksyllä lienee tarpeen käyttää sen päälle kunnon silmänympärysvoidetta.

Mahalo The Petal Mask

Mahalon ruusunaamio on tällä hetkellä kirkkaasti ykkösnaamioni monivaikutteisuutensa vuoksi. Vaaleanpunainen hyytelö kosteuttaa, kirkastaa, poistaa tukkoisuutta ja napakoittaa ihoa. Ja tuoksu on kuin upottaisi päänsä ruusupuskaan, aivan taivaallinen. Kaunis puinen pakkaus on niin iso, että siitä riittää käytettäväksi useaksi kuukaudeksi.

Orgaid Vitamin C Sheet Mask

Orgaidin sheet maskit sammuttavat iholta janon välittömästi. Sheet maskeja kosteuttavimpiin tuotteisiin en ole tainnut koskaan törmätä. Kyseessähän ei ole varsinaisesti naamio, vaan seerumi, joka imeytyy paremmin ihoon kankaan ansiosta. Yksittäispakatun pussukan pohjalle jää aina ylimääräistä seerumia, jonka voi käyttää iholle tavallisen seerumin tavoin, kunhan muistaa tyhjentää pussin parissa päivässä, sillä tuotteessa ei ole lainkaan säilöntäaineita. Naamioita myydään kuuden kappaleen pakkauksien lisäksi myös yksittäispakattuna. Voit lukea enemmän sheet maskeista tästä postauksesta.

Juice Beauty Stem Cellular CC-voide

Juice Beautyn CC-voide on ollut luottotuotteeni läpi kesän ja nyt puristan tuubista viimeisiä rippeitä. En tahtoisi luopua siitä syksylläkään, mutta toisaalta en halua käyttää aurinkosuojakerrointa turhaan enää kesän jälkeen. Voiteesta täydellisen tekee sen juuri sopiva läpikuultavuus. Tällä hetkellä itseäni kiinnostaa lähes meikkaamaton iho, jota voi hieman korostaa sävyä sisältävällä tuotteella. CC-voiteessa on kuitenkin hintsusti myös peittoa ja Juice Beautyn versio jättää ihon hieman kuultavaksi. Täydellinen tuote omalle iholleni ja pääsee takuulla käyttöön myös marraskuisella Kenian reissulla.

Tata Harper varjostusväri

Kulutin Kjaer Weisin Dazzling Bronzerin loppuun juuri sopivasti loppukesästä. Sen kaunis hohde näytti ihanalta ruskettuneella iholla, mutta nyt kun rusketus on hieman haalistunut ja vuodenaikakin alkaa kääntyä syksyn puolelle, mattapinnat alkavat taas kiinnostaa. Otinkin uudelleen käyttöön Tata Harperin varjostusvärin, jonka sävy ei ole liian oranssi, kuten monilla aurinkopuutereilla on tapana. Voidemaisesta tuotteesta jää kaunis pinta ja se levittyy iholle todella tasaisesti.

Hynt Lumiere Radiance Boosting Powder

Kirsikka tiirasi yhtenä päivänä ihoani ja kysyi miten se näyttää niin ihanalta. Olin sutinut kasvoilleni Hyntin kuultopuuteria. Totesin, että ihanuus oli varmaan peräisin siitä, joten jatkoin puuterin käyttöä. Sipaisen sitä isolla siveltimellä kevyesti koko kasvoille. Tatan mattapintaisen varjostusvärin kanssa lopputuloksesta tulee todella kiva – ei liikaa kuultoa, mutta silti vähän. Juuri semmoista huomaamatonta, jota jää tuijottamaan.

Löytyykö matcheja teidän viimeaikaisten suosikkien kanssa?

elokuu

Alpakkavillainen meikkipussi Aiayu, Sofinah

Kuvat Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,