Beauty

Genuine Beauty Guide: kesäkuun suosikit

Beauty | 6.7.2016 | Katja Kokko

DSC_0043

Kesäkuun suosikkituotelista paisui melko pitkäksi. Syytettäköön siitä matkustamista, sillä jotenkin reissuille mukaan pakattu kosmetiikka on ainakin omalla kohdallani hyvin harkittua. Moni näistä purnukoista oli mukana Sisiliassakin, osa vaihtui Balin kohdalla. Ensimmäisen puolentoista viikon aikana Balilla ihoni sai jonkinlaisen puhdistusreaktion ja näppyä puski sekä naamasta että selästä. Tukkeumien lisäksi ihan kunnon finnejä, joita meikätytön naamassa näkee enää aniharvoin. Hoidin sinnikkäästi ihoani mukaan pakkaamillani tuotteilla ja yhtäkkiä kaikki näpyt tekivät katoamistempun. Sen jälkeen ihoni on ollut uskomattoman hyvässä kunnossa, jota kevyt rusketus vielä kaunistaa.

Kesäkuun suosikkituotteeni ovat tässä:

Kypris Cleanser Concentrate

Öljyputsareita rakastavana kesti hetken, ennen kuin ystävystyin aidosti Kypriksen putsarin kanssa. Pakkasin sen kaveriksi Balille Gressan puhdistusöljyn, mutta lopulta totesin, että putsarihan on aivan timanttinen sellaisenaan. En ole koko reissun aikana käyttänyt meikkiä voidemaista aurinkopuuteria ja CC voidetta lukuunottamatta ja putsari onkin täydellisen hellävarainen poistamaan CC voiteen, sen sisältämän aurinkosuojan sekä nihkeälle iholle mopoillessa kertyneet epäpuhtaudet. Tykkään käyttää putsaria välillä konjac-sienellä hieroen ja välillä täysin veden kanssa emulgoiden ja lopulta musliiniliinalla kasvot kuivaten. Saamani tuntuman perusteella Kypriksen putsari on täydellinen todella herkälle ja ärtyneelle iholle.

Esse Microderma Exfoliator + Cocoa Exfoliator

Aurinkosuojaa käyttäessä säännöllinen syväpuhdistus on iholle todella tarpeen. Erityisesti trooppisessa ilmastossa hikoillessa iholle kertyy jos jonkinlaista epäpuhtautta ja ihotuntuma on iltaisin melko lähmäinen. Rutiiniksi on itselläni muodostunut syväpuhdistus ja kuorinta kahdesti viikossa. Käytän syväpuhdistukseen kerran viikossa Essen Microderma savikuorintaa, jonka annan välillä jopa vaikuttaa iholla. Kevyesti viilentävä savikuorinta kirkastaa ihon ja syväpuhdistaa todella hellävaraisesti. Kerran viikossa teen kuorinnan Essen kaakaokuorinnalla, jonka sokerikiteet ja kaakaohiukkaset poistavat kuolleen ihosolukon ja putsaavat huokoset kunnolla. Hedelmähappokuorintoja ei näin aurinkoisiin olosuhteisiin kannatta  ottaa, jollei aio vältellä suorassa auringossa oleskelua.

May Lindstrom The Jasmin Garden

Mikä sopisi paremmin yhteen kuin May Lindstromin jasmiinipuutarha kasvosuihke ja tropiikki? En edes harkinnut minkään muun kasvoveden ottamista mukaan!

Kypris Antioxidant Dew

Runsas aurinko vaatii runsaat antioksidantit ja syväkosteutta. Siispä mukaan lähti Kypriksen Antioxidant Dew, joka kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti, kirkastaa, rauhoittaa ja korjaa vapaiden radikaalien aiheuttamia tuhoja ihossa, erityisesti aurinkovaurioita.

Mahalo Rare Indigo + Vitality Elixir

Mahalon indigon värinen kauneusbalsami ja elinvoima eliksiiri ovat tällä hetkellä ykköstuotteita buduäärissani. Sen enempää en käy tätä kaksikkoa nyt esittelemään, sillä voit lukea perusteellisen katsauksen tuotteisiin juuri tekemästäni postauksesta täältä.

heinäkuu

May Lindstrom The Good Stuff

May Lindstrom kutsuu The Good Stuff vartaloöljyään nimellä ”fabric-free lingerie” ja sitä tämä jumalainen öljy todella on. Omassa pullossani on jäljellä enää yhden käyttökerran annos, jota säästelen kyllä johonkin todella spesiaaliin hetkeen tällä reissulla. Jumalataröljy sisältää pieniä kultaisia hippusia sekä tyrniöljyä, jotka tekevät ihon kuultavaksi ja päivettyneeksi. Vaikka öljy on tarkoitettu vartalolle, sivelen sitä välillä myös kasvoihini. Öljyn tuoksu on käsittämätön, kenties ihanimman tuoksuinen tuote, mitä tiedän. Se on kaakaoabsoluutin ansiota, jonka May on yhdistänyt ruusuun, laventelin ja ylang ylangiin lopputuksena lempeän makea ja aisteja hivelevä tuoksunautinto.

Juice Beauty Stem Cellular CC Cream

Juice Beautyn CC voide on kyllä taivaan lahja! Voide antaa auringon kaunistaman ihon kuultaa kauniisti peittämättä yhtään liikaa, mutta tasoittaa ihon epätasaisuuksia aivan aavistuksen ja antaa iholle kauniin sävyn. Täydellisen tuotteesta tekee sen sisältämä aurinkosuojakerroin 30, sillä itse en ole tavallisten kasvoille tarkoitettujen aurinkovoiteiden ystävä, vaan pidän sen yhdistämisestä pohjatuotteeseen.

Kjaer Weis Dazzling Bronzer

Rakkaus tähän tuotteeseen on iskenyt Balilla kuin lekalla päähän! Juice Beautyn CC voiteen lisäksi Kjaerin voidemainen aurinkopuuteri on ainoa meikkituote, jota olen reissussa käyttänyt. Dazzling Bronzerissa on melko voimakas kuulto, mutta se sopii täydellisesti ruskettuneelle iholle kesälookiin.

DSC_0036

Algamaris Sun Spray SPF 30

Tähän mennessä on tullut testattua melkoinen kavalkadi luonnonkosmetiikan aurinkosuojia ja nyt voin sanoa, että oma suosikkini on kirkkaasti Algamaris! Sisiliassa käytin 30 suojakertoimen täyteläisempää versiota, mutta Balilla olen käyttänyt ohutta sprayta, joka on osoittautunut fantastiseksi. Kookoksen tuoksu on piste iin päälle, joka kruunaa tähtituotteen – Biosoliksen tuotteet jäävät selväksi kakkoseksi juuri tuoksunsa puolesta, vaikka Melt In -voide onkin ollut myös käytössä ja muutoin loistava.

John Masters Organics Honey & Hibiscus Shampoo

Otin jo hieman ennen Sisilian reissua käyttöön kosteuttavimman mahdollisen shampoon, jonka tiedän, sillä hevosen jouhta muistuttava kuontaloni muuttuu auringossa helposti todella karheaksi, kuivaksi ja kiillottomaksi. Luotan vähintään koko kesän ajan John Mastersin Hunaja & Hibiskus tuotteisiin, sillä valinta meni ihan nappiin – hiukset eivät ole kuivuneet ja menettäneet kiiltoaan.

John Masters Organics Honey & Hibiscus Rakennepaikkaava Hoitoaine

Kosteuttavan shampoon lisäksi metsästin niin korjaavaa hoitoainetta, kuin mahdollista. Hunaja & Hibiskus hoitoaine on aivan mahtava, melkein kuin hiusnaamio. Kun sen antaa vaikuttaa samalla, kun sheivaa sääret, hiukset ovat kuin kauniisti kuultavaa silkkiä.

Löytyykö teidän tämän hetkisistä suosikeista samoja tuotteita?

DSC_0015

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,