Beauty

Early Bird joululahjavinkit (sisältää tarjouksen)

Beauty | 27.11.2015 | Katja Kokko

DSC_0274

Yhteistyössä Naturelle.fi, sisältää alekoodin

En uskoisi, että jouluun on enää neljä viikkoa, jollen olisi virittäytynyt joulutunnelmaan joulukarahkani myötä.

Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen, minulla on viimeinkin joulufiilis. Sen lisäksi, että hankin kotiini joulukarahkan tunnelman luojaksi, päässäni on syntynyt spontaani lahjalista, miten haluan läheisiäni muistaa.

Olen viettänyt viime vuosina joulupyhät kaupungissa, mutta tänä vuonna suunnistan jo hyvissä ajoin perheen nelijalkaisen joulutontun kanssa vanhempieni luokse. Joulusta muotoutuu varmasti oman näköiseni, kiireetön ja tunnelmallinen.

Voitteko arvata, että joululahjalistaltani löytyy paljon kosmetiikkaa?  (Heh, ai miten niin arvasitte?!) Kosmetiikassa on vain sitä täydellistä lahjaihanuutta: kauniit pakkaukset, lahja on aina käytännöllinen, mutta edustaa myös arjen ihanuutta ja itsensä hemmottelua, jonka lisääminen naisten elämään on henkilökohtainen missioni. Lisäksi osaan tietysti valita lahjat niin, että tiedän niiden sopivan käyttäjilleen. Purnukkahulluna rakastan toki itsekin saada kosmetiikkaa lahjaksi (kunhan antaja vain tuntee makuni).

DSC_0299

Lahjatuntosarveni virittäytyvät yleensä kuukautta ennen joulua, jolloin on hyvin aikaa tehdä hankinnat kiireettömästi ja tilaa jää myös spontaaniudelle sekä ennen kaikkea paketoinnille. Omalle lahjalistalleni ideat ovat putkahdelleet tasaiseen tahtiin ja se onkin jo suurelta osin valmis.

Yhteistyökumppanini Naturelle haluaa tarjota early bird -joulutontuille edun, johon kannattaa nyt tarttua, mikäli omalta lahjalistalta löytyy ihanuuspurnukoita. Koodilla LOISTO15 saat Naturellen koko valikoimasta (May Lindstromia lukuun ottamatta)  -15 % alennuksen 31.12.2015 asti.

Valitsin lahjavinkeiksi muutaman tuotteen, joista takuuvarmasti löytyy jokaiselle lahja, missä yhdistyvät kaunis purnukka, tehokkaat raaka-aineet, ihana tunnelma, huumaava tuoksu ja ripaus taikaa.

DSC_0289

TOP 5 lahjalistani on tässä:

1. Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm

Neal’sin villiruusubalsami on luottotuotteeni aina, kun kasvoni näyttävät elottomilta. Ei ole ollut yhtäkään aamua, etten olisi herännyt hehkuvalla iholla balsamoituani kasvot tällä ruusunmarjaöljyyn pohjautuvalla tehobalmilla, joka on purnukassaan kiinteää, mutta sulaa ihon lämmöstä öljyksi.

Voide on ajankohtainen ja monikäyttöinen ympäri vuoden: kesällä se korjaa auringon kurtistamaa ihoa ja talvella pehmittää ja silottaa kuivasta ilmasta kärsivää, elotonta ja kiristävää hipiää.

Pakkauksessa on mukana musliiniliina, jonka avulla balmi toimii puhdistusaineena kaikilla muillla ihoilla paitsi tulehtuneella, aknella ja rosacealla. Tehohoidoksi se sopii puolestaan kaikille ihotyypeille. Lisäksi pikkuriikkinen nokare balmia on täydellinen meikin alla etenkin pintakuivalla iholla, johon meikkivoide ei meinaa levittyä tasaisesti. Yksi purnukka kestää päivittäisessä käytössä noin vuoden päivät, joten hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan.

Villiruusubalsami on vahva veikkaukseni tämän(kin) joulun hittituotteeksi. Täytyypä tarkistaa tilanne joulun jälkeen Naturellesta…

DSC_0300

2. Tata Harper Restorative Eye Creme

Luithan hetki sitten julkaisemani perusteellisen jutun silmänympärysihon hoidosta? Tänä jouluna tuo pieni, mutta tärkeä purnukka löytynee monen joululahjalistalta ja monesta pukinkontista.

Oma silmänympärysvoidesuosikkini löytyy Tata Harperilta, josta kokemukseni ovat niin loistavat, että tuote on pakko nostaa joulun hittilahjoihin. Voide sopii kaikille ihotyypeille 30-vuotiaasta ylöspäin ja purnukka on niin kaunis, että se tekee taatusti lahjan saajan ikionnelliseksi ja päätyy koristamaan myös lavuaarin reunaa.

DSC_0306

3. Tata Harper Love Potion

Tuoksulahja ei mene koskaan pois muodista. Jos haluat muistaa puolisoasi tai tyttöystävääsi tuoksuvalla lahjalla, en keksi siihen parempaa ideaa, kuin Tata Harperin aromaterapeuttinen parfyymiöljy Love Potion. 

Tämä rakkauden malja on pakattu persoonallisen kauniiseen pulloon, jonka pinkki ”tupsutin” henkii entisaikojen parfyymipulloja. Perinteisen tuoksun sijasta Love Potion on aromaterapeuttista parfyymiöljyä, joka viipyy iholla monta tuntia – hyvä pysyvyys ei ole itsestään selvyys luonnonkosmetiikan tuoksuille. Voit lukea lisää Love Potionista ja Tatan muista aromaöljyistä tästä postauksesta.

DSC_0312

4. RMS Beauty Living Luminizer

Lahjalistalta ei voinut mitenkään jättää pois tuotetta, joka on kerännyt vuoden aikana aivan huikean määrän medianäkyvyyttä. RMS Beautyn Living Luminizer on hittikuultovoide, jonka valoa heijastavat pigmentit eivät luo överiä discopalloefektiä, vaan tuovat kasvoille hienostuneen kuullon.

Kuultovoidetta voi levittää koko kasvoille meikkivoiteen alle, sekoittaa meikkivoiteen kanssa tai sipaista haluamiinsa kasvojen korkeimpiin kohtiin meikkivoiteen päälle: kulmaluulle, poskiluun yläpuolelle, nenän varteen sekä amorinkaareen. Tarkempia vinkkejä kuultovoiteen käyttöön löydät tästä postauksesta.

DSC_0278

5. May Lindstrom Honey Mud Cleansing Silk

Hunajana pohjalla los angelesilaisen kosmetiikkagastronautti May Lindstromin hurmaavin tuote: Honey Mud puhdistussilkki. Tuotteen koostumus ja tuoksu jaksavat sekoittaa pääni joka kerta raottaessani purnukan kantta. Koostumus ja tuoksu muistuttavat kinuskivanukasta eikä sitä haluaisi pyyhkiä kasvoilta pois ollenkaan – ja onneksi ei tarvitsekaan, sillä Honey Mud toimii myös ihoa kirkastavana ja ravitsevana naamiona.

Tämän tuotteen paljastuttua lahjakääröstä, saajan kasvot tulevat sulamaan onnelliseen hymyyn – veikkaanpa nimittäin hunajaisen puhdistussilkin löytyvän monen toivelistalta, mutta siihen ei ole raaskinut sijoittaa pennosiaan.

Tontuille tiedoksi, että tulisin myös itse onnelliseksi, jos jostain joulupaketistani putkahtaisi tämä tuote, sillä oman purnukkani pohja häämöttää jo niin uhkaavasti loppua, ettei käyttökertoja ole jäljellä kuin pari mokomaa!

Honey Mudin lisäksi May Lindstromin Ritual Duo on myös kaunis lahjaidea. Keramiikkataitelija Melissa Brownin käsin valmistama uniikki luonnonsavinen naamiokulho on koristeltu 24 karaatin kultaisella voikukalla (Mayn logossa on voikukka). Kauneudenhoitorituaalit muuttuvat pikku taioiksi tämän kulhon ansiosta ja mukana tulee myös laadukas naamiosivellin.

Annatko itse usein lahjaksi kosmetiikkaa? Entä löytyykö omalta toivelistaltasi purnukoita? Minua kiinnostaisi myös tietää, minkä näistä tuotteista itse toivoisit saavasi lahjaksi?

DSC_0287

Astier de Villatten keraamiset astiat Proloque shop

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , ,