1

Kolme yötä

Katja Kokko | 28.11.2015

AK-0000623

Ystävät, enää KOLME YÖTÄ! Voinette arvata, että mahanpohjassani velloo ja sydän tykyttää. Pikkuiseni, esikoisteokseni Aidosti kaunis putkahtaa tähän maailmaan tiistaina!

Ensi viikolla saan signeerata ja pakata huiman määrän ennakkotilaamianne kirjoja ja taidan tarvita kottikärryt, jotta saan kuljetettua kirjeet korttelin toiselle puolelle postiin. Loppuviikosta on myös luvassa minulle koko syksyn tärkeimmät juhlat, kun kohotamme maljan teoksen kunniaksi. Mahtava viikko siis tiedossa.

Signeerattua kirjaa voi ennakkotilata edullisempaan hintaan 25 € vielä maanantaihin saakka verkkokaupasta. Voit valita toimitusvaihtoehdoksi kirjeen tai noudon, joka tapahtuu Uudenmaankadun Proloque shopista (sen jälkeen, kun olet saanut ilmoituksen, että tilauksesi on käsitelty). Noudot ovat haettavissa mitä suurimmalla todennäköisyydellä jo keskiviikkona ja kirjeet ehtivät toivottavasti perille perjantaihin mennessä.

Tässä aidosti kaunis joululahjavinkki!

image001

Kuva Kaapo Kamu

/ /

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  1. Sanna sanoo:

    Mä niin odotan, että saan tämän käsiini. Aidosti kaunis -kirjan arvioiminen on myös mun eka äitiyslomaduuni 🙂