Beauty

5x ihonhoitorutiini Urangilla

Beauty | 1.3.2020 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: Urang

K-beauty sarja Urangin valikoimaan ei kuulu tuotelinjoja eri ihotyypeille, mutta tuotteita eri tavoin yhdistelemällä saa luotua jokaiselle sopivan ihonhoitorutiinin.

Korealaisesta, aromaterapiaan perustuvasta Urangista on tullut kovaa vauhtia uusi lempisarjani. Käytän sarjan tuotteita myös gua sha kasvohoidoissa asiakkaille ja tulokset ovat olleet todella vakuuttavia, varsinkin ikääntymisen merkkien ja sekä epätasapainoisen ihon hoidossa. Urangin tuotteissa parasta on se, että ne ovat todella tehokkaita, mutta eivät agressiivisia. Tuotteet kosteuttavat, vahvistavat ja heleyttävät ihoa sekä hemmottelevat aisteja aromaterapian ansiosta.

Urangin tuotevalikoima on yksinkertainen, mutta kattava. Sarjassa ei ole tuotelinjoja eri ihotyypeille, mutta tuotteita eri tavoin yhdistelemällä saa luotua jokaiselle ihotyypille sopivan ihonhoitorutiinin. Yhdistelmiä on melkein loputtomiin eikä niihin päde juuri muuta sääntöä kuin se, että tuotteet tulee aina kerrostaa ohuimmasta paksuimpaan.

Jos Urang ei ole sinulle tuttu, löydät perusteellisen katsauksen sarjan tuotteisiin täältä ja haastattelun sarjan perustajasta Jina Leestä täältä.

Kokosin viisi erilaista rutiinia, jotka sopivat erilaisten ihojen tarpeisiin:

1. Kiinteyttävä rutiini

Tämä on rutiineista pisin ja sopii aikuiselle iholle ikääntymisen merkkeihin, kun iho on jo selkeästi veltostunut, rypistynyt ja ohentunut. Lisäksi rutiini sopii ennenaikaisten ikääntymisen merkkien hoitoon. Onkin hyvä muistaa, että ihon ikä ei aina vastaa ikäämme numeroina, vaan sen kuntoon vaikuttavat elintavat, ilmasto sekä se, miten hoidamme ihoa.

1. Puhdista iho Cleansing Oil puhdistusöljyllä. Levitä tuote kuivalle iholle. Jos käytät paljon meikkipohjaa, voit tehdä öljypuhdistuksen kahteen kertaan tai käyttää Creamy Bubble Foam Cleanser puhdistusvaahtoa kaksoispuhdistukseen. Urangin puhdistusöljy huuhtoutuu helposti vedellä, mutta voit poistaa sen myös esim. kostealla kasvopyyhkeellä tai -sienellä.
2. Suihkuta kasvoille ja kaulalle kosteuttavaa Perfect Daily Mist kasvovettä ja taputtele se käsin ihoon. 7 skin methodia ei tarvita tässä rutiinissa.

Vinkki: voit käyttää kasvovetenä myös Rose Mist ruususuihketta. Urangin ruusuvesi on vuosikertaruusuvettä, eli sitä valmistetaan vain kerran vuodessa tuoreista terälehdistä, kun ne on kerätty. Vuoden 2019 vuosikerta on myyty loppuun suurimmalta osalta jälleenmyyjistä ja vuoden 2020 vuosikerta tulee myyntiin syyskuussa.

3. Aseta iholle Rose x Hibiscus Sheet Mask, joka sisältää ruusuvettä, hibiscusvettä ja -uutetta sekä hyaluronihappoa kolmessa eri koossa. Irrota hoitonesteen sisältävä pakkaus ja harson sisältävä pakkaus toisistaan. Avaa harson sisältävän pakkauksen ”vetoketju” ja kaada hoitoneste pakkauksen sisään. Ravista hyvin. Aseta harso kasvoille ja anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Purista lopuksi ylimääräinen hoitoneste harsosta irti ja imeytä se kaulalle ja dekolteelle. Käytä sheet maskia kerran viikossa.

Urangin sheet maskit tulevat myyntiin Suomeen maaliskuun aikana.

4. Levitä iholle taputtelutekniikalla 1-2 pumpun painallusta True Rose Repair Essence elvyttävä tehotiiviste, joka kosteuttaa, kirkastaa, rauhoittaa, vähentää punoitusta ja elvyttää ihoa. Hoitotiiviste toimii ikään kuin esiseerumina. Se tuo iholle lisäkosteutta ja hoitavia aineita.
5. Levitä iholle Pink Everlasting Ampoule kiinteyttävä kollageeni-seerumi. Tämän tuotteen levitystekniikkaan suosittelen ensin kevyttä taputtelua ja lopuksi sivelyä. Seerumin vahvistava ja kimmoisuutta parantava vaikutus on huikea ja sormiintuntuva. Seerumin sisältämä kollageeni on vastuullisesti tuotettua kalakollageenia.
6. Sivele pieni nokare SOS Multibalmia silmänympäryksiin nimettömällä sormella. Sivele tuotetta lisäksi juonteisiin, kuten nasolabiaaliin ja otsaryppyihin sekä huulille.
7. Imeytä 2-6 tippaa Vitamin Oil Serum kasvoöljyä kasvoille ja kaulalle sivelevin liikkein. Vitamin Oil Serum on Urangin kolmesta kasvoöljystä siloittavin ja kiinteyttävin.
8. Viimeistele rutiini Rose Ceramide Cream kosteusvoiteella. Voit myös levittää voiteen ennen kasvoöljyä, jolloin huomaat selkeästi, että rutiinista jää erilainen tuntuma iholle.

2. Herkän ihon rutiini

Herkällä iholla rutiini kannattaa pitää lyhyenä. Sheet mask sopii kerran viikossa tuomaan iholle lisäkosteutta.

1. Puhdista iho puhdistusöljyllä. Levitä tuote kuivalle iholle ja huuhtele se pois vedellä.
2. Suihkuta kasvoille ja kaulalle Rose Mist Ruususuihketta tai Perfect Daily Mist kasvovettä ja imeytä se ihoon taputtelutekniikalla.
3. Aseta iholle Cica x Opuntia Sheet Mask, joka sisältää gotu kolaa, viikunaopuntiaa, kamomillaa ja kehäkukkaa. Irrota hoitonesteen sisältävä pakkaus ja harson sisältävä pakkaus toisistaan. Avaa harson sisältävän pakkauksen ”vetoketju” ja kaada hoitoneste pakkauksen sisään. Ravista hyvin. Aseta harso kasvoille ja anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Purista lopuksi ylimääräinen hoitoneste harsosta irti ja imeytä se kaulalle ja dekolteelle. Käytä sheet maskia kerran viikossa.

Vinkki: True Rose Repair Essence rauhoittaa myös ärsytyksiä. Voit sekoittaa kämmenellä keskenään ruususuihketta ja hoitotiivistettä ja käyttää seosta tehohoitona pari kertaa viikossa.

4. Imeytä 2-6 tippaa Brightening Oil Serum tai Glow Oil Serum kasvoöljyä kasvoille ja kaulalle sivelevin liikkein. Brightening Oil Serum sisältää rauhoittavaa bisabololia ja kamomillasauniota, Glow Oil Serum rauhoittavaa kamomillaa ja kehäkukkaa.
5. Sivele pieni nokare SOS Multibalmia silmänympäryksiin nimettömällä sormella.
6. Viimeistele rutiini Rose Ceramide Cream kosteusvoiteella. Voit myös sekoittaa kasvoöljyn ja kosteusvoiteen keskenään.

3. Kuivan, ohuen ja couperosa-ihon rutiini

Kuivan, ohuen ja couperosa-ihon tärppituotteita ovat Pink Everlasting Ampoule kollageeni-seerumi, Brightening tai Glow Oil Serum kasvoöljy sekä Rose Ceramide Cream kosteusvoide, jotka kosteuttavat ja vahvistavat ihoa sekä tasoittavat punoitusta.

1. Puhdista iho puhdistusöljyllä. Levitä tuote kuivalle iholle ja huuhtele se pois vedellä.
2. Suihkuta kasvoille ja kaulalle Rose Mist Ruususuihketta tai Perfect Daily Mist kasvovettä ja imeytä se ihoon taputtelutekniikalla.
3. Aseta iholle Rose x Hibiscus Sheet Mask ja anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Purista lopuksi ylimääräinen hoitoneste harsosta irti ja imeytä se kaulalle ja dekolteelle. Käytä sheet maskia kerran viikossa.
4. Levitä iholle Pink Everlasting Ampoule kiinteyttävä kollageeni-seerumi. Tämän tuotteen levitystekniikkaan suosittelen ensin kevyttä taputtelua ja lopuksi sivelyä. Seerumi sisältää italianolkikukkaa, joka tasoittaa ihon väriä, korjaa pieniä ihovaurioita ja siloittaa ihoa. Lisäksi kollageeni ja gotu kola korjaavat, kosteuttavat ja vahvistavat ihoa.
5. Sivele pieni nokare SOS Multibalmia silmänympäryksiin nimettömällä sormella. Sivele tuotetta tarvittaessa myös juonteisiin, kuten nasolabiaaliin ja otsaryppyihin sekä huulille. Voit käyttää balmia rutikuiville ja karheille ihoalueille.
6. Imeytä 2-6 tippaa Brightening Oil Serum tai Glow Oil Serum kasvoöljyä kasvoille ja kaulalle sivelevin liikkein.
7. Viimeistele rutiini Rose Ceramide Cream kosteusvoiteella. Voit myös sekoittaa kasvoöljyn ja kosteusvoiteen keskenään.

4. Epäpuhtaan ihon rutiini

Epäpuhtaan ihon rutiiniin kannattaa ottaa mukaan Clarifying Blue Mask, joka puhdistaa, kirkastaa ja rauhoittaa ihoa.

1. Puhdista iho puhdistusöljyllä. Levitä tuote kuivalle iholle ja hiero sitä kasvoille ja kaulalle 1-2 minuutin ajan. Levitä iholle sitten Creamy Bubble Foam Cleanser puhdistusvaahtoa ja hiero huolellisesti kasvoille ja kaulalle. Huuhtele lopuksi iho puhtaaksi vedellä.
2. Levitä kasvoille ja kaulalle Clarifying Blue Mask naamiota ja hiero sormenpäillä hellästi kuorivia jojobarakeita iholla. Levitä sitten naamiota vielä toinen kerros ja anna vaikuttaa 15 minuuttia. Huuhtele sen jälkeen huolellisesti. Huom. jos iholla on kipeitä epäpuhtauksia, älä pyörittele kuorivia rakeita iholla lainkaan.
3. Suihkuta kasvoille ja kaulalle Perfect Daily Mist kasvovettä ja imeytä se ihoon taputtelutekniikalla.
4. Levitä iholle taputtelutekniikalla 1-2 pumpun painallusta True Rose Repair Essence elvyttävä tehotiivistettä, joka tasapainottaa ihoa.
5. Sivele pieni nokare SOS Multibalmia silmänympäryksiin nimettömällä sormella.
6. Imeytä 2-6 tippaa Brightening Oil Serum kasvoöljyä kasvoille ja kaulalle sivelevin liikkein. Öljy tasapainottaa talineritystä, kirkastaa ihoa ja rauhoittaa epäpuhtauksia.

Vinkki: jos ihosi on pintakuiva, mutta epäpuhdas, skippaa puhdistusvaahdon käyttö kokonaan. Suihkuta lopuksi iholle vielä uusi kerros Perfect Daily Mistiä, mutta jätä iho kosteaksi ja hiero lopuksi iholle toinen kerros Brightening Oil Serum kasvoöljyä.

5. Minimalistin rutiini

Tähän rutiiniin tarvitaan vain kolme välttämättömintä tuotetta: puhdistusöljy, kasvovesi ja kasvoöljy. Kasvovesi ja kasvoöljy levitetään iholle kerrostustekniikalla.

1. Puhdista iho puhdistusöljyllä. Levitä tuote kuivalle iholle. Jos käytät paljon meikkiä, voit tehdä öljypuhdistuksen kahteen kertaan.
2. Suihkuta kasvot ja kaula märäksi Perfect Daily Mist kasvovedellä tai Rose Mist ruususuihkeella.
3. Hiero iholle ihotyyppisi mukaista Urangin kasvoöljyä.
4. Suihkuta kasvoille ja kaulalle uudelleen kasvovettä ja taputtele se ihoon käsin.
5. Hiero iholle toinen kerros ihotyyppisi mukaista Urangin kasvoöljyä. Jos ihosi on todella kuiva, voit toistaa kerrostuksen niin monta kertaa kuin se on tarpeen.

Millaisia rutiineja te olette luoneet Urangin tuotteilla? Mitkä ovat lempituotteesi? Minun suosikkini ovat tällä hetkellä puhdistusöljy ja kollageeniseerumi!

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , ,