Beauty

Kuukauden meikkilook: TV Meikki

Beauty | 17.1.2016 | Katja Kokko

DSC_0042

Meikkipohjani YLEn Aamu TV:n vierailussa sai vuolaita kehuja ja uteliaita kyselyjä käyttämistäni tuotteista. Kenties yllätykseksi voin kuitenkin kertoa, ettei meikissäni ollut mitään poikkeavaa normaaliin arkimeikkiini verrattuna poskipunaa lukuun ottamatta: yleensä sipaisen voidemaisen poskipunan päälle hieman Zuiin Peach poskipunaa, mutta sen kuultavan pinnan vuoksi jätin sen kyseisenä aamuna meikkirepertuaarini ulkopuolelle.

TV meikki on turvallisinta loihtia täysin mattapintaisilla tuotteitta, sillä studiovalaistus on arvoitus ja voi luoda arkipäiväisessä keskusteluohjelmassa toivottua päinvastaisen efektin.

Meikkipohjaan käytin tämän hetkistä luottomeikkivoidettani, Zuiin Olive Fairia, jonka päälle levitän kasvojen keskiosaan Kjaer Weisin meikkivoiteen sävyä Just Sheer. Silmänaluset peitän Kjaer Weisin meikkivoiteen sävyllä Silken. Oleellista meikkipohjassa on uusin sivellinrakkauteni, Net-A-Porterista tilaamani Artis Brush, joka muistuttaa ulkonäöltään enemmän kasvoharjaa, kuin meikkisivellintä. Käyttömukavuus ja lopputulos sillä ovat kuitenkin täydelliset.

DSC_0052

Poskipunaksi valitsin suosikkini Kjaer Weisiltä, sävyn Sun Touched, jonka levittämiseen käytän puolestaan RMS Beautyn Skin2Skin poskipunasivellintä. Lämmin suositus myös tälle sudille. Lopuksi olen kiinnittänyt meikkipohjan RMS Beautyn Tinted Un Powderin sävyllä 0-1, jonka pitää hallussaan tällä hetkellä maailman parhaan irtopuuterin titteliä. Sen levittämiseen suosikkisiveltimeni löytyy Neal’s Yard Remediesiltä.

Luomiväreinä käytin kestosuosikkejani Kjaer Weisiltä: sävyt Charmed, Magnetic ja Earthy Calm. Kulmakarvat huolittelin Zuiin Taupe kulmakynällä ja ripsissä on mikäs muukaan, kuin Kjaer Weisin maailman paras maskara.

Huulissani ei ollut lähetyksessä mitään muuta, kuin Hurrawn Pitta-huulirasvaa! Haha, normaalisti ei kyllä päästetä studioon huulimeikittä, mutta en yksinkertaisesti kaivannut huuliini yhtään mitään muuta, kuin täysin au naturel -lookin.

Mitään normaalista poikkeavia erityistaikoja ei meikissäni siis ollut. Paitsi se, että nämä tuotteet tekevät taikoja, etenkin, kun se kaikista tärkein pohja, eli iho, on hoidettu hyvin.

Mikä on oma suosikkisi meikkipohjissa?

DSC_0054

Kuvat Katja Kokko

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , , , ,

Beauty

8 kommenttia artikkeliin “Kuukauden meikkilook: TV Meikki”

 1. Sisi

  Tosi nätti meikki!
  Muuten,onko sulla kokemusta NYR:n virkistävästä silmänympärysvoiteesta? Onko hyvä turvotuksen ja tummuuden hoitoon? Vai vannotko Tatan nimeen. Harmi kun se on niin kallista :(( Hmm…

 2. Mari Vee

  Sain Joliesta kokeiltavaksi Zuiin meikkivoidetta kun halusin kokeilla sitä vaihtelun vuoksi. Rakastan Kjaerin meikkivoidetta mutta vaihtelu vuoksi halusin kokeilla. Sain sävyn Natural Bisque ja kun aamulla levitin tuotetta niin se oli rakkautta ensi kokeilulla!! Näin pakkasten aikaan olen saanut taas kipeitä paukamia ja rosacea on nostanut päätään ihon ollessa todella räjähdysherkkä. Pain rauhoittava voide, seerumi ja tämä meikkivoide ovat rauhoittaneet ihoa. Yöksi Pain rauhoittavan seerumin kera sekoitan siihen Pain tasapainottavaa seerumia, Pain ruusunmarjaöljyä ja hieron tämän seoksen kasvovedellä kostutetulle iholle kevyesti. Paiseille vielä Mayn blue cocoon balmia niin aamulla iho on rauhallisempi.

  Mutta siis Zuiin meikkivoiteesta tuli todellinen suosikki ja se yllätti mut täysin. Se pysyy iholla siistinä todella pitkään. Iroisien bb kiiltelee helposti vaikka muuten ihana tuote onkin. Mulla irtopuuterin suosikkipaikkaa pitää edelleen Coleur Caramelin silkkipuuteri. RMS:n irtopuuteri ei yllä omalla iholla yhtä hyvään ja kevyeen lopputulokseen.

  Luomiväreissä olen huomannut harmikseni että Kjaerin luomivärit eivät pysy luomillani puolta päivää kauempaa vaikka teksin mitä. Siksi ona luottoluomivärisettini on Zuiin Natural jossa on neljä herkullista väriä. Ne kestävät luomillani pidempään siistinä ja niitä on helpompi korjailla. Zuiin tuuheuttavasta ripsiväristä on tullut myös suosikki vaikka pidän myös Kjaerin ripsarista.

 3. Suvilia

  Taidanpa seuraavaksi hankkia Zuiin meikkivoiteen. Kokeilin näytepurkista muutaman kerran ja ihastuin. En vaan tiedä onko se tähän vuodenaikaan sopivin valinta kun ihoni tuppaa kuivumaan näistä kylmistä ilmoista ikävästi.Entä millä siveltimellä suosittelet levittämään sen jos ei tuota kasvoharjaa pysty hankkimaan ? Tuota NYRin sivellintä ei taida löytyä suomesta, olisiko muita sivellintä suosituksia puuterin levitykseen? 🙂

  • Kjaer Weisillä on hyvä meikkivoidesivellin nestemäiselle meikkivoiteelle. Tosin valitse poskipunasivellin, sillä se on pulleampi ja mukavampi levittää. Everyday Mineralsilta löytyy varmasti hyvä puuterisivellin.

  • Jennie

   Pakko mainita oma sivellinsuosikkini irtopuuterin levitykseen, nimittäin Everyday Minerals Yachiyo Artisan sivellin. Ilmava ja kepeä siveliin ei sotke meikkipohjaa ja varsinkin, jos pohja on kosteahko voi puuteroiminen joskus levittää huolellisesti suditun pohjan. Ihan super! Ja minäkin hain Zuiin meikkipohjasta näytteet ja rakastuin, hankin varmasti – kunhan RMS on loppu, sillä puuteroinnista huolimatta se menee minulla juonteisiin 🙁

 4. Minna

  Minäkin ihailin meikkiäsi tv-esiintymisessäsi! 🙂 Se meni muuten tosi hienosti, olet niin luonteva kameroidenkin edessä, ilo katsella esiintymistäsi.

  Tilasin itseasiassa juuri tuon Zuiin meikkivoiteen testiin. Viime päivinä mulla on mennyt totaalisen hermo RMS Beautyn meikkivoiteen kanssa, se ei ole talven kuivattamalle iholle suostunut levittymään kovinkaan imartelevasti. Vähän jännittää miten Zuii käyttäytyy, mutta sittenhän sen näkee 🙂 Tietysti mikään meikki ei voi kovin kauniisti levittyä jos iho on tosi kuivassa kunnossa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>