Beauty

Kuukauden meikkilook: TV Meikki

Beauty | 17.1.2016 | Katja Kokko

DSC_0042

Meikkipohjani YLEn Aamu TV:n vierailussa sai vuolaita kehuja ja uteliaita kyselyjä käyttämistäni tuotteista. Kenties yllätykseksi voin kuitenkin kertoa, ettei meikissäni ollut mitään poikkeavaa normaaliin arkimeikkiini verrattuna poskipunaa lukuun ottamatta: yleensä sipaisen voidemaisen poskipunan päälle hieman Zuiin Peach poskipunaa, mutta sen kuultavan pinnan vuoksi jätin sen kyseisenä aamuna meikkirepertuaarini ulkopuolelle.

TV meikki on turvallisinta loihtia täysin mattapintaisilla tuotteitta, sillä studiovalaistus on arvoitus ja voi luoda arkipäiväisessä keskusteluohjelmassa toivottua päinvastaisen efektin.

Meikkipohjaan käytin tämän hetkistä luottomeikkivoidettani, Zuiin Olive Fairia, jonka päälle levitän kasvojen keskiosaan Kjaer Weisin meikkivoiteen sävyä Just Sheer. Silmänaluset peitän Kjaer Weisin meikkivoiteen sävyllä Silken. Oleellista meikkipohjassa on uusin sivellinrakkauteni, Net-A-Porterista tilaamani Artis Brush, joka muistuttaa ulkonäöltään enemmän kasvoharjaa, kuin meikkisivellintä. Käyttömukavuus ja lopputulos sillä ovat kuitenkin täydelliset.

DSC_0052

Poskipunaksi valitsin suosikkini Kjaer Weisiltä, sävyn Sun Touched, jonka levittämiseen käytän puolestaan RMS Beautyn Skin2Skin poskipunasivellintä. Lämmin suositus myös tälle sudille. Lopuksi olen kiinnittänyt meikkipohjan RMS Beautyn Tinted Un Powderin sävyllä 0-1, jonka pitää hallussaan tällä hetkellä maailman parhaan irtopuuterin titteliä. Sen levittämiseen suosikkisiveltimeni löytyy Neal’s Yard Remediesiltä.

Luomiväreinä käytin kestosuosikkejani Kjaer Weisiltä: sävyt Charmed, Magnetic ja Earthy Calm. Kulmakarvat huolittelin Zuiin Taupe kulmakynällä ja ripsissä on mikäs muukaan, kuin Kjaer Weisin maailman paras maskara.

Huulissani ei ollut lähetyksessä mitään muuta, kuin Hurrawn Pitta-huulirasvaa! Haha, normaalisti ei kyllä päästetä studioon huulimeikittä, mutta en yksinkertaisesti kaivannut huuliini yhtään mitään muuta, kuin täysin au naturel -lookin.

Mitään normaalista poikkeavia erityistaikoja ei meikissäni siis ollut. Paitsi se, että nämä tuotteet tekevät taikoja, etenkin, kun se kaikista tärkein pohja, eli iho, on hoidettu hyvin.

Mikä on oma suosikkisi meikkipohjissa?

DSC_0054

Kuvat Katja Kokko

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , , , ,