Beauty

Uusi sutivillitys: harjaa meikit kasvoille

Beauty | 23.12.2015 | Katja Kokko

DSC_0033

Kuukausi takaperin meikkihullu ystäväni Inke uutisoi blogissaan Net-A-Porterissa myytävistä Artis Brush meikkiharjoista. Maailmankirjani menivät hetkeksi täysin sekaisin, sillä en ollut eläissäni nähnyt noin kummallisia meikkisiveltimiä. Tai no, näiden kohdalla ei voida puhua siveltimistä, vaan harjoista.

Meikkien harjaaminen kasvoille, saatika silmäluomille kuulosti konseptina niin oudolta, että uteliaisuustuntosarveni sojottivat suoraan kohti taivasta: näitä olisi pakko päästä kokeilemaan!

Teimme Inken kanssa kimppatilauksen ja seurasimme malttamattomina pakettimme kulkua Lontoosta Punavuoreen. Tilasimme molemmille samat harjat: meikkivoiteelle Oval Brushin nro 6 ja luomivärille Oval Brushin nro 4.

Pystyin kuvittelemaan, että meikkivoiteen levitys harjalla olisi pakkelihullulle mullistava kokemus, mutta luomivärin suhteen olin to-del-la epäluuloinen. Kun harjat sitten saapuivat ja upotin ne pakkelipurkkeihini ensimmäistä kertaa, tunsin kuinka aloin kohota hiljalleen maan pinnan yläpuolelle. Meikkivoideharja on IHANA! Zuiin meikkivoide levittyy sillä täydellisen tasaisesti ja prikulleen sopivan peittävästi, paljon kauniimmin kuin sormilla. Ja toim.huom. yleensä en pidä lainkaan nestemäisen meikkivoiteen levittämisestä omille kasvoilleni siveltimellä. Tämä kokemus oli kuitenkin jotain aivan uutta, meikkivoide vaan harjautuu ja sulautuu kasvoille kauniisti kuin taikasauvan iskusta. Nyt olenkin koukussa Zuiin meikkivoiteen harjaamiseen, jonka päälle sudin harjalla vielä kevyesti Kjaer Weisin Just Sheer meikkivoidetta niihin kohtiin, mitkä kaipaavat hieman enemmän peittävyyttä. Lopputulos on ihana.

DSC_0049

Luomiväriharja sen sijaan on jotain niin erilaista, että se vaatii hieman totuttelua. Tähän mennessä olen harjannut sillä luomiini vain Kjaer Weisin nudeväriä Charmed, sillä harja nro 4 on sen verran kookas, että sillä on haastava hallita tummia luomivärejä. Tänä aamuna kokeilin tehdä kevyttä varjostusta Kjaer Weisin Magnetic-luomivärillä, joka sujui ihan hyvin, kun väriä harjasi vain kevyesti. Kaipaisin kyllä vielä yhtä pienempää kokoa, jotta voisin testata harjausmetodin perusteellisesti. Kenties harjakokoelmani saa vielä täydennystä, kun nyt vauhtiin päästiin.

Meikkiharjat menevät kaikessa erikoisuudessaan kategoriaan oudot välineet. Kerrankin jotain ihan uutta, mullistavaa ja mielenkiintoista.

Miltäs meikkien harjaus kasvoille teistä vaikuttaa?

DSC_0036

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: ,