Beauty

Vieraana YLEn Aamu TV:ssä

Beauty | 14.1.2016 | Katja Kokko

DSC_0004

Kissaherra piti huolta tänä aamuna, etten nukkunut pommiin, sillä olin menossa vieraaksi YLEn Aamu TV:hen, joten hän herätti minut jo neljältä aamulta.

Olin puhumassa Aamu TV:ssä talvi-ihon hoidosta luonnonkosmetiikalla ja valmistin lähetyksessä ihanan kauneuseliksiirin, joka sopii kaikille ihotyypeille talvihemmotteluksi sekä tehokkaaksi hoidoksi pakkasen ja lämpötilaerojen luomille haasteille. Eliksiiri on erityisen hyvä kuivalle, ikääntyvälle ja couperosa-iholle sekä pakkasen karhentamalle ja ärtyneelle iholle.

Pääset katsomaan koko videoklipin vierailustani Yle Areenasta tästä linkistä.

Talvi-ihon kauneuseliksiiri

10 ml jojobaöljyä

10 ml arganöljyä

10 ml ruusunmarjaöljyä

4 tippaa nerolin eteeristä öljyä

1 tippa jasmiinin eteeristä öljyä

1 tippa kamomillan eteeristä öljyä

1 tippa laventelin eteeristä öljyä

Mittaa ainekset puhtaaseen lasikulhoon ja kaada puhtaaseen, desinfioituun lasipulloon. Hiero öljyä aamuin illoin pari tippaa kasvoille ja kaulalle kasvoveden ja kosteuttavan seerumin jälkeen. Imeytä öljy ihoon hieromalla. Lukitse lopuksi kosteus ja ravinteet ihoon suojaavalla kosteusvoiteella. Iltaisin voit käyttää erikseen yövoidetta. Loistavat voiteet tähän vuodenaikaan löytyy esimerkiksi Juice Beautyn Stem Cellular tuotelinjasta, josta löytyy sekä päivä- että yövoide. Eliksiiri säilyy kolme kuukautta ja voit säilyttää sen valolta suojattuna huoneenlämmössä tai jääkaapissa.

DSC_0015

Olen jo pitkään odottanut, että Suomeen rantautuisi laaja valikoima laadukkaita eteerisiä öljyjä, ettei aina tarvitsisi tilata niitä ulkomailta. Nyt on ilouutisia, nimittäin Natural Goods Companyn valikoimaan saapunut Taoasis valmistaa erittäin laadukkaita luomulaatuisia eteerisiä öljyjä sekä pohjaöljyjä, joista osa on jopa biodynaamisesti viljeltyjä. Valikoima on jo nyt hyvä, mutta laajenee kevään aikana vielä lisää. Mahtavaa! DIY-kotikemistin paratiisi!

Lisää ihania ja tehokkaita reseptejä ihonhoitoon löytyy kirjastani, joka on myynnissä isoimmissa kirjakaupoissa (Akateeminen, Suomalainen, Adlibris ja äitini bongasi sen jopa Prismasta) sekä luonnonkosmetiikkaa myyvissä kaupoissa ja verkkokaupoissa, kuten Natural Goods Companyssa.

Ihania hemmotteluhetkiä!

DSC_0010

Kuvat Katja Kokko

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , , ,