Beauty

Testissä Neal’s Yard Remediesin uudet Wild Rose Beauty -tuotteet

Beauty | 3.8.2020 | Katja Kokko

Postaus sisältää arvonnan

Neal’s Yard Remediesin rakastettuun kulttituotteeseen, Wild Rose Beauty Balmiin pohjautuva tuotelinja on laajentunut uusilla vartalonhoitotuotteilla, joista löytyy mm. luonnonkosmetiikkaan kauan kaivattu suihkuöljy.

Veikkaan, että Neal’s Yard Remediesin Wild Rose Beauty Balm ei ole yhdellekään blogini lukijalle tuntematon tuote, niin monet kerrat olen tuosta yhden purnukan ihmeestä kirjoittanut blogiin ja maininnut sen myös lukuisissa lehtihaastatteluissa. Tämä kulttibalmi pitää edelleen sijaa tuotteena, jonka pakkaisin mukaan autiolle saarelle, koska sillä hoituu niin ihon puhdistaminen, syväpuhdistaminen, kosteuttaminen, meikin pohjustaminen kuin myös erilaisten pienten nirhaumien ja ihovaurioiden hoito.

Muutama vuosi sitten Wild Rose Beauty Balm laajentui kokonaiseksi tuotelinjaksi. Kulttibalmi sai seurakseen Wild Rose Beauty Serumin, Wild Rose Body Elixir vartalobalmin ja Wild Rose Hand Cream käsivoiteen. Jokainen näistäkin tuotteista aivan loistavia ja esimerkiksi tuo vartalobalmi lukeutuu joka kesäiseksi luottotuotteekseni. Harmi kyllä, tuote jää valikoimasta pois uutuuksien tieltä, josta sain kuulla vasta tätä postausta kirjoittaessani (jos siis lukeudut myös faneihin, kannattaa hamstrata sitä nyt!).

Olen ollut tietoinen jo pitkään, että tuotelinja tulee laajentumaan entisestään, enkä ole meinannut pysyä nahoissani uutuksia odotellessani – ja että pääsisin kertomaan niistä teille. Neal’s Yard Remedies on ollut minulle rakas sarja jo vuosia ja jos ihmettelet miksi, suosittelen lukemaan yrityksen taustoista mm. nämä postaukset:

Vierailu Neal’s Yard Remediesillä vuonna 2018
Maailmaa muuttava Neal’s Yard Remedies – vierailu vuonna 2015

Neal’s Yard Remedies on läpeensä vastuullinen ja eettinen yritys, joka on tehnyt vuosikymmeniä tärkeää pioneerityötä luonnonkosmetiikan, luomuviljelyn ja ympäristön hyväksi. Lisäksi arvostan erittäin paljon heidän filosofiaa, joka perustuu perinteiseen yrttilääkintään ja aromaterapiaan. Monissa uusissa tuotteissa vanhat perinteet yhdistyvät modernimpaan teknologiaan ja raaka-aineinnovaatioihin, mutta sarja ei ole silti unohtanut alkuperäänsä ja noin 500 tuotteen valikoimasta löytyykin pääasiassa tehokasta ja perinteistä luonnonkosmetiikkaa, joka ei kikkaile trendeillä.

Wild Rose tuotelinjan monitoimibalmi ei siis varmasti esittelyjä kaipaa (ja jos tuote ei ole sinulle syystä tai toisesta tuttu, mene blogini vasemman yläreunan menusta hakuun ja kirjoita sinne ”Wild Rose Beauty Balm” ja löydät kymmeniä postauksia tuotteesta), joten ennen uutuuksien esittelyjä, kurkistetaan tällä kertaa lähemmin vähemmän tunnettuun tuotteeseen, Wild Rose Beauty Serumiin.

Wild Rose Beauty Serum on koostumukseltaan vaikeasti kuvailtavissa. Se on toisaalta hieman öljyistä, mutta myös geelimäistä ja onpa siinä myös tujaus hyalurinihapposeerumin tuntuakin. Ihoa ravitseva ja kirkastava seerumi toimii erinomaisesti suht minimalistisessa ihonhoitorutiinissa. Kun iholle levittää ensin miedon happopitoisuuden kasvovettä tai hoitonestettä, kuten Vintner’s Daughterin Active Treatment Essencen tai Biologique Recherchen P50 kasvovettä ja päälle painalluksen Wild Rose Beauty Serumia, toimii kombo aivan ällistyttävän hyvin eikä iho kaipaa mitään kosteusvoiteita erikseen. Kirsikaksi kakun päälle suosittelen pienen nokareen Wild Rose Beauty Balmia, joka viimeistelee ihon todella hehkuvaksi.

Wild Rose Beauty Serum sisältää täytelöittävää ja siloittavaa hyaluronihappoa, kirkastavaa ja vapaita radikaaleja neutraloivaa kurkumaa ja ruusunmarjansiemenöljyä, geraniumin, frankinsensin, palmarosan ja patsulin eteerisiä öljyjä, jotka tasapainottavat ihon talineritystä ja siloittavat ihoa sekä pienen tujauksen kiinteyttäviä peptidejä. Seerumi jättää ihon ultrasileäksi ja pehmeäksi.

Tutustutaan sitten niihin uutuuksiin. Luonnonkosmetiikkaan on jo kauan kaivattu suihkuöljyä. En ymmärrä miksei yksikään brändi ole hoksannut sellaista valmistaa. Suihkuöljy on täydellinen kuivan ihon pesutuotteeksi, mutta myös näin kesäisin aurinkovoiteiden poistamiseen, jotka eivät lähde pelkällä suihkugeelillä pesemällä ja ylipäätään ne kuivattavat ihoa ja vaurioittavat ihon suojabarriääriä, jos niillä joutuu hankaamaan ihoa moneen kertaan. Wild Rose Shower Oil sisältää pehmittävien öljyjen lisäksi emulgaattorin, joten se emulgoituu iholta veden kanssa pois. Tuote muuttuukin maitomaiseksi, kun se joutuu kosketuksiin veden kanssa. Suihkuöljy ei kuivata ihoa tippaakaan, vaan jättää ihon todella pehmeäksi ja kosteutetuksi. Aurinkovoiteiden poistamisen tekisin yhdistämällä suihkuöljyn hellävaraiseen suihkugeeliin tai -voiteeseen, esimerkiksi uuteen Wild Rose Body Polish vartalokuorintaan.

Vaikka Wild Rose Body Polish onkin nimetty vartalokuorinnaksi, minulle tulee sen koostumuksesta mieleen Weledan koivu-vartalokuorinta, jonka koostumus on vartalokuorinnan ja suihkuvoiteen väliltä. Sanoisin, että se on ennemminkin kuoriva suihkuvoide. Kuorivat rakeet ovat jauhettua riisiä ja ruusunmarjansiemeniä, mutta ne ovat superkosteuttavassa ja voidemaisessa pohjassa sen verran harvassa, että mitään megalomaanisen tehokasta kuorintaa sillä ei saa aikaan. Tuote sopiikin mitä mainioimmin herkälle ja kuivalle iholle.

Uutuuksista löytyy myös vartalon kosteuttamiseen täydelliset tuotteet: Wild Rose Body Lotion on kevyt, nopeasti imeytyvä ja ihon pehmeäksi jättävä vartalovoide, joka on todella riittoisaa. Tehoaineet ovat tutut muista Wild Rose tuotteista, eli keskiössä ovat villiruusunmarjansiemenöljy sekä geraniumin, frankinsensin, patsulin ja palmarosan eteeriset öljyt, jotka tuovat tuotteille niiden aromaterapeuttisen, rentouttavan tuoksun. Ruusua ei Wild Rose tuotteista siis löydy, vaan nimenomaan villiruusunmarjaöljyä. Olenpa joskus törmännyt blogikirjoituksiin, missä Wild Rose tuotteiden ruusuntuoksua kehutaan, mutta sitä ne eivät kyllä sisällä.

Wild Rose Dry Body Oil on suihkuöljyn lisäksi uutuuksista kiinnostavin. Pitkäaikaisimmat lukijani muistavat taatusti, että en voi sietää kuivaöljyjä kasvojen iholla. Vartalon iholla ne ovat myös ihan oma juttunsa. Kuivaöljyt sisältävät aina hajotettuja kasviöljyjä, jotka ovat auttamatta tehottomampia ihonhoidon kannalta kuin kokonaiset kasviöljyt. Mutta niillä saa luotua öljyn koostumuksesta hyvin ohuen, silkkisen ja salamannopeasti imeytyvän – sellaisen, että iho jää melkein kirjaimellisesti kuivan, mutta sileän tuntuiseksi. Kuivaöljy on siis ihan omanlaisensa tuote, enkä edes rinnastaisi sitä pelkistä kokonaisista kasviöljyistä valmistettuihin vartaloöljyihin. Se on helppokäyttöinen, kun öljyn haluaa imeytyvän todella nopeasti ja iholle kaipaa vain hyvin kevyttä siloitusta.

Wild Rose Dry Body Oil sisältää hajotettujen kasviöljyjen lisäksi auringonkukka-, avokado-, kookos-, jojoba- ja ruusunmarjaöljyä. Sen koostumus on hieman samettisempi ja täyteläisempi kuin kuivaöljyissä noin yleensä ja pidänkin siitä, ettei se jätä ihoa kuivan tuntuiseksi, vaikka se tuokin iholle kuivaöljyille ominaisen silkkisen pinnan. Loistava tuote siis ja toimii mainiosti yhdessä Wild Rose Body Lotionin kanssa. Jos sen sijaan käytät tuotetta yksin, suihkuta se hieman kostealle iholle suihkun jälkeen.

Mitkä Wild Rose tuotteet ovat sinulle jo tuttuja ja miltä uutuudet vaikuttavat?

Pyöräytetään loppuun vielä arvonta, jossa on palkintona KAIKKI Wild Rose tuotelinjan tuotteet eli Wild Rose Beauty Balm, Wild Rose Serum, Wild Rose Hand Cream, Wild Rose Shower Oil, Wild Rose Body Lotion ja Wild Rose Dry Body oil! Melkoinen hemmottelupaketti! Osallistut arvontaan kertomalla kommenteissa mikä on lempituotteesi Neal’s Yard Remediesiltä ja miksi se on hyvä. Osallistumisaikaa on 9.8.2020 asti. Otan voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kuvat Katja Kokko

Postauksen tuotteet on saatu maahantuojalta

Avainsanat: , , ,