Lifestyle

Tammikuun TOP 5

Lifestyle | 7.2.2017 | Katja Kokko

Olen listannut viimeiset kaksi vuotta jokaisen kuun päätteeksi kuukauden parhaat kosmetiikkatuotteet. Uuden vuoden myötä on aika päivittää konseptia. Tästä eteenpäin listalta löytyy edellisen kuukauden parhaat jutut, joka voi olla kosmetiikan lisäksi mitä tahansa aineetonta tai aineellista.

Tammikuun TOP 5 on tässä:

1. John Masters Organicsin ihonhoitotuotteet

John Masters Organics osui kultasuoneen ihonhoitotuotteillaan. Tähän mennessä kokeilemani tuotteet ovat olleet tismalleen niin hyviä, kuin incit antavat ymmärtää. Huippua tuotteissa on se, etteivät ne ole hintaluokassaan sieltä kalleimmasta päästä, vaikka laatu on korkea ja tuotteet tehokkaita. Jos perusteellinen katsaus tuotteisiin onnistui menemään sinulta ohitse, kirjoittamani postaus löytyy täältä.

2. Skam

Norjalainen teinisarja taisi olla sosiaalisen median kohutuin aihe tammikuussa ja onnistui pistämään niin pasmat kuin unirytmin sekaisin myös allekirjoittaneen residenssissä. Se toimi samalla hyvänä muistutuksena siitä, että ikää on tuplasti sarjan tähtiin verrattuna, jonka vuoksi moinen yökukkuminen aiheuttaa lähes samanlaiset oireet kuin kännien vetäminen. Pelastautua voi yrittää näillä tuotteilla.

3. Kirsi Halla-Seppälän astrosessio

Yksi uuden vuoden traditioistani on Kirsi Halla-Seppälän astrosessio, jossa Kirsi avaa seikkaperäisesti tulevan vuoden tähtikuviot henkilökohtaiselta kartaltani. Kolmen järjettömän intensiivisen kvinkunssi-vuoden jälkeen luvassa on kepeiden kolmioiden täyttämät kaksitoista kuukautta, joiden kantava teema on juurtuminen ja vastaanottaminen. En aio reklamoida.

4. Ratsastus

Puhtaasti menneen kuukauden paras juttu oli kipuaminen takaisin hevosen selkään kahden vuoden tauon jälkeen. Kannatti kuitenkin odottaa, kahdesta syystä: a) Bahati, jolla nyt ratsastan, siirtyi opetuskäyttöön vasta hiljattain. Hän on tajuttoman ystävällinen ja herkkä tapaus, joka opettaa minua ratsastamaan aivan uudella tavalla, ja b) uusi opettajani Henri on puhtaasti ihanin ratsastuksenopettaja, jonka opissa olen koskaan ollut. Henrin ohjeet ovat todella hienovaraisia ja uppoavat välittömästi joogin kehotietoisuuteen. Tästä yhdistelmästä seuraa taatusti mehevää kehitystä.

5. Katjan lauantaispa

Uuden kodin myötä aloitin uuden tradition: Katjan lauantaispan, johon olen kutsunut niin läheiset ystäväni kuin vähemmän läheiset kaverit. Tarkoitus on tavata ystäviä useammin ja toisaalta tutustua vähemmän tuttuihin kavereihin paremmin. Ja mikäs sen mukavampaa, kuin tavata saunan ja kasvohoitojen merkeissä. Lisäksi illanviettoihin kutsutaan liian harvoin ihmisiä lähipiirin ulkopuolelta. Aikuisiällä ystävyyssuhteet eivät synny enää yhtä helposti kuin nuorena, ja moni meistä saattaa olla yksinäinen, vaikka sosiaalinen verkosto olisi laaja. Siksi haluan omalta osaltani tuoda ihmisiä enemmän yhteen.

Mikäli oli teidän kuukauden kohokohta?

Ps. Blogikirppikselle lisätty tavaraa!

Kuva Katja Kokko

Avainsanat: , , , ,