Beauty

Näin torjut sarjamaratonin aiheuttamat kulahduksen merkit

Beauty | 22.1.2017 | Katja Kokko

DSC_0024

Kaikki puhuvat Skamista. Norjalaisesta teinisarjasta, joka löytyy Yle Areenasta. Olihan sille annettava mahdollisuus, kun edelliset lempisarjani (mm. OA , Rita, The Night Of ja Milanon Paratiisin naiset) on jo ahmittu. En muista sitten Beverly Hills 90210:n jälkeen yhtä koukuttavaa teinisarjaa! Töllöttämistä ei vaan pysty lopettamaan, sillä sarja imaisee sisäänsä täysillä. Maltoin eilen juuri ja juuri kömpiä nukkumaan yön pikkutunneilla vain herätäkseni aamulla jatkamaan maratonia.

Yökukkuminen alkaa olla turmiollista, kun ollaan menty kolmenkympin yli. Toista se oli teininä tai parikymppisenä. Tuijotin itseäni aamulla epäuskoisena peilistä: olenko kenties ollut eilen juhlimassa ja menettänyt muistini? Nyt aletaan olla niiden tosiasioiden äärellä, että myöhään valvomisella ja parilla viinipullollisella on lähes samat vaikutukset.

DSC_0008

Kaivoin esiin salaisen aseeni: jaderollerin, jonka hankin reilu pari vuotta sitten hetken mielijohteesta, mutta heräteostos on sittemmin osoittautunut järkihankinnaksi. Säilytän jadekivistä rullaa jääkaapissa juuri tällaisia tilanteita varten.

Tyhjensin kotispani luottotuotteet keittiönpöydälle, laitoin Skamin pyörimään ja aloin rullaamaan kasvoja ja kaulaa jaderollerilla. Alle suihkin ensin Mayn Jasmin Gardenin, kasvoille ja kaulalle sivelin Kypriksen Antioxidant Dewn ja sen päälle Mahalo Balmin. Silmänympärysiholle levitin silmäpusseja lievittävän Neal’s Yard Remediesin White Tea Toning Eye Gelin. 20 minuutin rullauksen jälkeen silmäpusseista oli jäljellä enää noin viidesosa ja ihon väri oli herännyt henkiin. Lopuksi sivelin koko kasvoille Tatan timanttivoidetta ja simsalabim, väsymyksen merkit olivat tipotiessään!

Sarjoihin koukuttuminen on vaarallista puuhaa (jos ei ole enää teini), koska iho kulahtaa. Joten jos harkitset aloittavasi Skamin, suosittelen varustautumaan perusteellisesti: vähintään jaderollerilla, silmänalushauteella (esim. tällä Juice Beautyn versiolla), kirkastavalla seerumilla, kauneusbalsamilla ja mielellään myös jollain tuhkimonaamiolla. Tähän suosittelisin kyllä sheet maskeja. Katselueväät kannattaa puolestaan olla pizzan ja kokiksen sijasta vihermehua, yrttiteetä tai jotain terveysherkkuja esimerkiksi Vaneljan ohjeilla, mikäli aikoo lähteä kunnon maratoniin, mutta ei halua näyttää seuraavana päivänä rupsahtaneelta.

Mitkä on teidän TOP 3 lempisarjat tällä hetkellä?

DSC_0007

Kuvat Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , , , , , , ,