2

John Masters Organicsin ihonhoitotuotteet -20%

Katja Kokko | 24.1.2017

Hei kaunokaiset, olettehan huomanneet, että John Masters Organicsin ihonhoitotuotteet ovat tämän viikon 20% alennuksessa Eco Beauty Wellnessissä koodilla KatjaKokko20. Kirjoitin taannoin tuotteista kattavan katsauksen, voit lukea sen täältä.

Tärppituotteena mainittakoon huippuhyvä C-vitamiiniseerumi, joka sujahtaa ihoon hetkessä, eikä jätä jälkeensä tahmaista pintaa. Seerumin vaikuttavat raaka-aineet ovat loistavat. Pohjan muodostavat aloe vera, auringonkukkaöljy ja ruusuvesi. Haapapuunkuoriuute sisältää salisyylihappoa, joka auttaa vähentämään ihon tukkoisuutta, mutta lisäksi uute ehkäisee epäsuotuisten mikrobien kasvua, joten se myös parantaa tuotteen säilyvyyttä. Seerumin varsinainen vaikuttava aine on C-vitamiini sekä runsaasti C-vitamiinia sisältävä acerolauute, jotka ehkäisevät ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä, siloittavat ryppyjä, tasoittavat ihoa, kirkastavat ihon väriä ja ehkäisevät ihon tukkeutumista. Superoxide dismutaasi ja merileväuute ovat voimakkaita antioksidantteja, jotka neutraloivat vapaita radikaaleja ja ehkäisevät siten ihon ikääntymisen merkkejä. Yksinkertaisesti sanottuna, seerumi on killeri tuote!

Loistavia ovat kaikki sarjan muutkin tuotteet, joten reilu alennus kannattaa hyödyntää jo valmiiksi kohtuuhintaisista tuotteista. Alennus on voimassa tämän viikon, sunnuntaihin 29.1.2017 asti.

Kuva Katja Kokko


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  1. Jenni sanoo:

    Moi Katja. Osaisitko suositella mitään paikkaa, jossa saisi myytyä itselle tarpeetonta käyttökelpoista kosmetiikkaa?

    • Enpäs osaa sanoa! Itse annan tarpeettomat ystäville, kyllä ne jotain kautta palautuvat takaisin itselle, siis muussa, kuin purnukkamuodossa 🙂