Beauty

John Masters Organicsin ihonhoitotuotteet -20%

Beauty | 24.1.2017 | Katja Kokko

Hei kaunokaiset, olettehan huomanneet, että John Masters Organicsin ihonhoitotuotteet ovat tämän viikon 20% alennuksessa Eco Beauty Wellnessissä koodilla KatjaKokko20. Kirjoitin taannoin tuotteista kattavan katsauksen, voit lukea sen täältä.

Tärppituotteena mainittakoon huippuhyvä C-vitamiiniseerumi, joka sujahtaa ihoon hetkessä, eikä jätä jälkeensä tahmaista pintaa. Seerumin vaikuttavat raaka-aineet ovat loistavat. Pohjan muodostavat aloe vera, auringonkukkaöljy ja ruusuvesi. Haapapuunkuoriuute sisältää salisyylihappoa, joka auttaa vähentämään ihon tukkoisuutta, mutta lisäksi uute ehkäisee epäsuotuisten mikrobien kasvua, joten se myös parantaa tuotteen säilyvyyttä. Seerumin varsinainen vaikuttava aine on C-vitamiini sekä runsaasti C-vitamiinia sisältävä acerolauute, jotka ehkäisevät ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä, siloittavat ryppyjä, tasoittavat ihoa, kirkastavat ihon väriä ja ehkäisevät ihon tukkeutumista. Superoxide dismutaasi ja merileväuute ovat voimakkaita antioksidantteja, jotka neutraloivat vapaita radikaaleja ja ehkäisevät siten ihon ikääntymisen merkkejä. Yksinkertaisesti sanottuna, seerumi on killeri tuote!

Loistavia ovat kaikki sarjan muutkin tuotteet, joten reilu alennus kannattaa hyödyntää jo valmiiksi kohtuuhintaisista tuotteista. Alennus on voimassa tämän viikon, sunnuntaihin 29.1.2017 asti.

Kuva Katja Kokko

Avainsanat: