AstrologiaBody & Mind

Tähtikuvioita

Astrologia | Body & Mind | 20.1.2017 | Katja Kokko

dsc_0042

Minulla on tapana käydä vuosittain tsekkaamassa, mitkä ovat alkaneen vuoden kuviot henkilökohtaisella tähtitaivaallani. Luottoastrologini on Kirsi Halla-Seppälä, joka on teille tuttu blogissani ilmestyvästä uudenkuun ajankuvasta. Kävin eilen Kirsillä taas jokavuotisessa sessiossani ja voi pojat, mitä kuvioita tähtikartallani hengaileekaan tänä vuonna! Luvassa on todellakin aivan uudenlainen elämä, kuten olen jo ehtinyt hehkuttaa uuden kotini myötä. 

Edelliset kolme vuotta kartallani on ollut todella haastavia transiitteja, kvinkunsseja (vieläpä saturnukselle), jonka on todellakin saanut tuta nahoissaan. Viimeinenkin niistä jäi vuoden 2016 viimeiseen päivään, joten tunnelma on sanalla sanoen kuin olisi uuteen astunut. Vielä vähän pysähtynyt, sillä pitkästä aikaa ei ole oikeasti pienintäkään käryä, mitä on tulossa. Kun katson taaksepäin vuosia, jolloin nuo pirun kvinkunssit jumittivat määrätietoisesti kartallani, mietin, että tästähän selvittiin täydellisesti ja uudelleen ohjelmoituneena, juuri niin kuin pitikin. Ei haastavien kuvioiden tarkoitus ole suinkaan lytätä ihmistä, vaan kuljettaa vielä lähemmäs omaa autenttista itseään. Vuosi 2016 oli upea, yltäkylläinen ja täynnä unohtumattomia kokemuksia, mutta kvinkunssit olivat kyllä läsnä monissa asioissa.

Olin tunnustellut hieman etukäteen, että tänä vuonna ei pakerreta, vaan ollaan ja annetaan asioiden tapahtua. Kirsi kysyi, haluanko kertoa jotain hänelle ennen kuin hän aloittaa tulkinnan. En tietenkään halunnut kertoa mitään etukäteen. Kun nainen aloitti tulkinnan, nauratti. Jahas, juuri näin, siis olin intuitiivisesti täysin oikeilla jäljillä. Kvinkunssit on selätetty ja tänä vuonna kartta on pullollaan kolmioita ja ihanuutta. Energia kääntyy 15 vuoden pakertamisesta vastaanottamiseen ja fokus on työn sijasta kodissa, perheessä, ihmissuhteissa ja henkilökohtaisessa elämässä. Laajentumista on luvassa, mutta omalla painollaan. Haaste on lähinnä se, kuinka paljon olen valmis ottamaan vastaan, sillä nyt olisi tulossa. Rohkeutta ja uskallustakin tarvitaan. Asiat eivät menekään enää, kuten ne ovat ennen menneet, joten olisi aika pudottaa harteilta entisten uskomusten rippeet.

Jos et ole vielä (tai kenties koskaan) tsekannut oman henkilökohtaisen tähtikarttasi kuvoita, suosittelen lämpimästi varaamaan ajan Kirsin astrosessioon. Nainen on sen verran buukattu, että aikaa ei saa ihan ensi viikolle, joten kannattaa tehdä varaus hyvissä ajoin, ettei joudu odottamaan kovin pitkään.

Millainen vuosi teille on luvassa?

Avainsanat: , , , ,