Beauty

2x täsmähoito laajentuneille ihohuokosille

Beauty | 20.1.2017 | Katja Kokko

DSC_0013

Neal’s Yard Remediesin Skandinavian jakelija Miksu on yksi maailman parhaista tyypeistä. Intohimo, jolla hän tekee töitä tämän yhden lempisarjani kanssa, tarttuu väistämättä. Usemmiten Miksu hehkuttaa jotain täysin killeriä tuotetta sanoilla ”siis se on ihan SAIRAS!”.

Tällä kertaa haluankin siis esitellä teille kaksi sairasta tuotetta Neal’s Yard Remediesin valikoimasta, jotka ovat aivan sairaita erityisesti laajentuneiden ihohuokosten hoidossa.

Ensimmäinen niistä on Witch Hazel Water eli tuttavallisemmin hamamelisvesi. Näitähän löytyy useammilta sarjoilta, mutta näin sairasta ei löydy keltään! Neal’sin hamamelisvesi on ihan omaa luokkaansa, luomualkoholiin uutettua hamamelista sekä vettä. Tuotteeseen ei siis ole lisätty erikseen alkoholia, vaan se on merkitty inciin, koska hamamelis on uutettu siihen, eikä alholi tunnu lainkaan iholla. Hamamelisvesi tuntuu iholla virkistävältä ja raikkaalta, se herättää ihon ja kasvot ihanasti aamuisin. Hamamelis tunnetaan ihohuokosia supistavasta vaikutuksesta, se rauhoittaa ihoa ja lievittää tulehduksia. Parhaiten hamamelisvesi sopii seka- ja rasvaiselle iholle ja se toimii loistavasti myös kasvovesinaamiona, jonka ohje löytyy Aidosti kaunis -kirjastani.

Miksu kertoi, että tulholmalaiset miehet juoksevat hakemassa hamamelisvettä pullotolkulla hänen putiikistaan Hornstullista, Söderin kupeesta. Sana on kiirinyt myös naispuolisten asiakkaiden korviin ja pullot suorastaan viedään käsistä. Suomessa hamamelisvesi löytyy ainoastaan Biodellyn valikoimasta (vink vink vaan muut jälleenmyyjät!) ja yksi pullo kustantaa 18,50€, joten tuote on vielä kaiken lisäksi edullinen.

DSC_0003

Toinen sairas tuote on syksyn uutuus, Oil Free Hydrating Serum, öljytön kosteusseerumi, joka sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti pintakuivalle sekaiholle, rasvaiselle iholle sekä iholle, jossa ihohuokoset ovat laajentuneet. Tämä onkin loistotuote myös miehille, joilla iho on naisia paksumpi ja ihohuokoset sen vuoksi yleensä isommat.

Seerumin koostumus on täyteläisen vesimäinen ja siitä jää iholle silkkisen sileä pinta silican eli piin ansiosta, joka tasoittaa samalla ihohuokosia. Seerumi sopiikin loistavasti meikin alle. Riisiuute ja hyaluronihappo kosteuttavat ja pehmittävät ihoa, antibakteerinen alppihorsma ehkäisee tulehduksia ja siitakesieni sekä superoxide dismutaasi ovat tehokkaita antioksidantteja neutraloimaan vapaiden radikaalien aiheuttamia ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä. Ruusun, geraniumin, frankinsensin ja mirhan eteeriset öljyt uudistavat ihoa ja tuovat tuotteelle Neal’sille ominaisen aromaterapeuttisen tuoksun. Sairaan hyvä tuote janoiselle iholle, josta pukkaa pientä epäpuhtautta! Yksi pullo maksaa 46€, joka on täysin kohtuuhinta laadukkaasta tuotteesta.

Onko teillä kokemuksia jommasta kummasta tuotteesta? Entä mikä teidän mielestänne on Neal’sin sairain tuote?

Kuvat Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , ,