Beauty

Parhaat kasvovedet Top 4

Beauty | 8.4.2016 | Katja Kokko

DSC_0002

Olen listannut henkilökohtaisten suosikkituotteideni osalta tähän mennessä parhaat kosteusvoiteet, seerumit sekä ihoöljyt. Tällä kertaa vuorossa ovat parhaat kasvovedet Top 4. Mitkä tuotteet haluaisitte seuraavaksi? Toivokaa, sillä rakastan listojen tekoa!

Kasvovedet ovat suurin intohimoni, erityisesti suihkutettavassa muodossa. Hentona sumuna ylellisestä ja tehokkaasta kasvovedestä saa maksimaalisen nautinnon. Parhaiden kasvovesien osalta ei tarvinnut kahta kertaa tuumia valintojani. Timanttinen kärkinelikko on tässä:

Tata Harper Hydrating Floral Essence*

Tata Harper on upea, inspiroiva ja säkenöivä nainen. Hän on onnistunut pullottamaan tuon kiehtovan energian tuotteisiinsa, jotka edustavat sisällön ja ulkoasun puolesta jotain täysin uniikkia, mitä on aivan mahdotonta kenenkään kopioida. Rakastan Tatassa kaikkea: koko brändin tarinaa ja läpinäkyvyyttä, joka tekee siitä paljon enemmän, kuin pelkän brändin, purnukoiden sisältöä, joissa on maksimaaliset tehot sekä täysin poikkeuksellista ja pysäyttävää ulkoasua. Voisi kuvitella, että omenan vihreä, kirkkaan keltainen ja kulta on karmaiseva yhdistelmä, mutta Tatan tuotteet lukeutuvat ehdottomasti koko luonnonkosmetiikkamarkkinoiden kärkeen.

Floral Essence kasvovesi on tuote, jonka kanssa jopa minun tekee mieli pihtailla. Se on niin ihana, että toivoo ettei tuote loppuisi. Superkosteuttava kasvovesi tuoksuu vihermehulle ja on ehdottomasti yksi parhaita kasvovesiä, mitä tiedän. Aloe vera -mehu on loistava pohja kasvovedelle, jota tässä täydentävät vielä ruusuvesi, laventelivesi ja hamamelisvesi. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihosoluihin, punajuuri- ja gotu kola -uutteet pitävät huolta anti-age vaikutuksista ja paju-uute huokoset puhtaina. Ra-kas-tan.

May Lindstrom The Jasmin Garden*

Eipä voi kosmetiikkagastronautti May Lindstrominkaan kohdalla, kuin huokailla ja syvään. Jasmiinipuutarhasuihke on kuin Eedenin puutarhan suudelma kasvoille. Uuuh. Siihen tekisi mieli hukkua. Se on todellakin beyond kasvovesi, silkkaa pullotettua euforiaa. Hamamelisvesi supistaa ihohuokosia ja tasapainottaa talineritystä. Kolloidinen hopea rauhoittaa tulehduksia ja ärsytystä. Jasmiiniuute viilentää ihoa ja afrodisoi mieltä. Ylang ylang, ruusuöljy sekä vaniljauute tuovat kasvovedelle mystisen tuoksun, mutta eteerisinä öljyinä niillä on myös ihoa hoitavia, erityisesti rauhoittavia, viilentäviä ja tasapainottavia vaikutuksia.

May Lindstromin tuotteet löytyvät myös Joliesta*.

Suki Concentrated Strengthening Toner*

Myös Sukin kohdalla kasvovedet ovat enemmän, kuin vain kasvovesiä. Ne ovat erittäin tehokkaita ja terapeuttisia hoitonesteitä. Aikoinaan rakastuin sarjan puhdistavaan ja rauhoittavaan kasvoveteen*, mutta nykyisin vahvistava ja antioksidantteja täyteen pakattu kasvosuihke on itselleni parempi, sillä ihoni tukkeutuu yhä harvemmin. Kasvoveden pohjana toimii ihoa hoitava ja rauhoittava ruusuvesi ja reilu tujaus antioksidantteja tulee oliivinlehti-, siitakesieni-, vihreä tee-, takiais- ja merileväuutteista, joilla on lukuisia ihoa vahvistavia ja vapailta radikaaleilta suojaavia vaikutuksia. Kehäkukka, kamomilla ja aloe vera puolestaan rauhoittavat ja korjaavat ihoa. Vahvistava kasvovesi on erinomainen ikääntyvän, kuivan, ohuen, hauraan ja couperoottisen ihon hoidossa.

Sukia myydään nykyisin myös Biodellyssä*.

Esse Toner Plus*

Essen Toner Plus lähentelee niin ikään semmoisen tehotuotteen virkaa, että sitä voisi kutsua suihkutettavaksi seerumiksi. Aloe vera -uute on tämän kasvoveden perusta, joten mistään laimeasti hoitavasta litkusta ei todellakaan ole kyse. Baobabin hedelmäuute, yacon-juuri ja maitohappo luovat ihanteellisen kasvuympäristön hyödyllisille mikrobeille, jotka tuottavat ihoon kosteutta sitovaa maitohappoa ja vahvistavat ihon suojabarriääriä.  Inuliini ja α-glucan oligosakkaridit ruokkivat hyviä mikrobeja ja Lactobacillus-bakteerin kolme eri lajia stimuloivat antimikrobisten peptidien eritystä ja lahottavien mikrobien lisääntymistä sekä ihon immuunivastetta haitallisia bakteereja vastaan.

Melkoinen joukko ihan killereitä ja timanttisia kasvovesiä. Jotta tästä nelikosta jonkun tuotteen syrjäyttää, niin siihen vaaditaan jo melkoista ihmettä.

Matchaavatko tuotteet teidän suosikkien kanssa?

Kuva Katja Kokko

*Affiliate-linkki

Avainsanat: , , , , , ,