Beauty

Aidosti Kaunis huipputarjouksessa

Beauty | 8.4.2016 | Katja Kokko

heppa_DSC4124

Oletteko tulossa Luonnonkaunis-messuille viikonloppuna? Allekirjoittaneella on lauantaina luento klo 14 aiheesta Luonnonkosmetiikkaviidakossa – tarjonta kosmetologin näkökulmasta. Bongasin eilen messujen järjestäjän, Pro Luonnonkosmetiikkayhdistyksen Facebook-sivuilta päivityksen, jonka mukaan minä olen messujen kiinnostavin puhuja. Tässähän alkaa kuulkaas jännittämään! Toivottavasti tällä kertaa ei käy kuten kirjajulkkareissani lähipiirilleni: huulet väpättivät, ääni tärisi, itku ei ollut kaukana ja koko vartalo vapisi. Heh, tuolloin taisi kyllä olla kyse tunteenpurkauksesta, kun sain juhlistaa esikoisteostani ystävieni ja läheisten yhteistyökumppaneideni kanssa. Mutta kyllä olin liikuttunut taannoisella vierailulla Laurean estenomikoulutuksessakin tuntiessani parikymppisten nuorten innostuksen ympärilläni.

Joko sinä olet hankkinut Aidosti kauniin omaksesi? Jos et, niin nyt olisi korkea aika ja mitä loistavin tilaisuus, sillä tokihan järjestimme teoksesta messujen ajaksi huipputarjouksen. Kirja maksaa normaalisti 32 euroa, mutta on messujen ajan tarjouksessa Natural Goods Companyn verkkokaupassa sekä messuosastolla hintaan 20 euroa! Tätä tilaisuutta ei siis kannata jättää käyttämättä. Teos on myös mitä ihanin äitienpäivä- tai valmistujaislahja.

Syitä miksi kirja kannattaa hankkia: Aidosti Kaunis on paljon muutakin, kuin vain perusteellinen ja selkokielinen johdatus luonnonkosmetiikkapurnukoiden sisältöön. Se on ihonhoidon käsikirja, josta löytyy kattavat vinkit ihotyyppien ja yleisimpien iho-ongelmien hoitoon. Yksi tärkein anti kirjassa on se, että se avaa virheet yleisimpien iho-ongelmien takana, joihin kylpyhuoneissa helposti sorrutaan sekä listaa kymmenen askeleen ihonhoito-ohjelman ja kunkin vaiheen merkityksen ihon hyvinvoinnille. Lisäksi kirjasta löytyy kattavasti helppoja reseptejä DIY-kosmetiikkaan sekä kauneusniksit kotona kaunistautumiseen. Teos ei ole suunnattu vain luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille, vaan se tarjoaa avartavaa sisältöä ihonhoidosta kenelle tahansa.

Nyt kaikki kirjaostoksille!

Aidosti Kaunis from NOI films on Vimeo.

Kuva ja video Kaapo Kamu

Avainsanat: , , ,