5

Luento Luonnonkaunis-messuilla

Katja Kokko | 29.3.2016

AK-0000648

Joka keväiset Luonnonkaunis-messut järjestetään ensi viikolla 9.-10.4.2016 Helsingin Messukeskuksen Talvipuutarhassa (sisäänkäynti Holiday Inn -hotellin ovista). Samalla Pro Luonnonkosmetiikka ry juhlistaa 10-vuotista taivaltaan.

Minä saan kunnian olla yksi messujen puhujista. Pidän messuilla luennon aiheesta Luonnonkosmetiikkaviidakossa – tarjonta kosmetologin näkökulmasta lauantaina 9.4. klo 14. Luennolle on vapaa pääsy kaikille messuvieraille, joten tallentakaahan aika kalentereihinne.

Luonnonkosmetiikan valikoima on tänä päivänä valtava. Tuotteita löytyy laidasta laitaan edullisista markettituotteista ammattilaisille suunnattuihin hoitolatuotteisiin. Sertifioitu luonnonkosmetiikka on aina hyvä valinta, mutta kun asiaa tarkastellaan ihonhoidon näkökulmasta, mitä seikkoja tulisi ottaa huomioon? Sertifikaatti ei ole kuitenkaan tae tehokkuudesta. Luento avaa purnukoiden sisältöä syvällisesti ja antaa vinkkejä siihen, kuinka löytää omalle iholle parhaat tuotteet.

Aidosti Kaunis -kirjaani on mahdollisuus ostaa messuilta ja luennon jälkeen olen signeeraamassa teoksia Natural Goods Companyn osastolla.

Nähdäänhän messuilla?

Kuva Kaapo Kamu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. Ulpu sanoo:

  Tulossa ollaan, näillä näkymin. Hienoa päästä kuuntelemaan sua ja muutenkin päästä fiilistelemään kaikkea ihanaa! Ei malttaisi odottaa. 😀

  • Karoliina sanoo:

   Entäs Tata Harper? Esse näytti olevan 🙂 Toivottavasti olisi myös hyviä tarjouksia. Sun luennolle täytyy päästä ainakin 🙂

   • Myöskään Tata Harper ei ole messuilla. Messut ovat Pro Luonnonkosmetiikkayhdistyksen järjestämät ja sinne pääsevät vain yhdistyksen jäsenet.