Beauty

Seerumin ja meikkivoiteen pyhä liitto

Beauty | 7.4.2016 | Katja Kokko

DSC_0011-2

Kaupallinen yhteistyö: Naturelle.fi, sisältää arvonnan

Reilu kuukausi takaperin bloggasin innovatiivisimmasta meikkituotteesta, johon olen koskaan törmännyt. Kyseessä on jenkkisarja Gressan seerumimeikkivoide, jota olin käynyt kuikuilemassa vuoden päivät sarjan omassa verkkokaupassa. Vuodenvaihteen jälkeen päässäni napsahti ja himotus kävi niin suureksi, että purnukka oli pakko laittaa tilaukseen. Tuote oli vielä uskomattomampi, kuin mitä olin osannut odottaa. Pienellä tipalla meikkivoidetta ihosta tuli photoshopatun näköinen – hyvällä tavalla.

Jäin kaipaamaan sarjaa Suomeen. Se oli vain liian hyvä ollakseen niin monen ulottumattomissa valtameren toisella puolella. Onneksi meiltä Suomesta löytyy luonnonkosmetiikkatoimijoita, jotka eivät kauan päätöksissään aikaile. En ehtinyt kissaa sanoa bloggaukseni julkaisun jälkeen, kun Naturelle oli jo sopinut skype-palaverin Jenkkeihin ja neuvotellut Gressan ekslusiiviseen myyntiin verkkokauppaansa. Ja nyt sarja on täällä! Jeee!

Gressan valikoimaan kuuluvat meikkituotteiden lisäksi myös ihonhoitotuotteet. Tiedän, että ruudun sillä puolen tuo seerumin ja meikkivoiteen pyhä liitto polttelee nyt näpeissä sen verran, että tällä kertaa perehdyn tekemään perusteellisen esittelyn vain meikeistä. Palaan ihonhoitotuotteiden pariin, kun olen ehtinyt tutustua niihin itsekin kunnolla.

DSC_0029

Lyhyt kertaus, mikäli onnistuit missaamaan tuon helmikuisen postaukseni meikkivoiteesta: Minimalist Corrective Serum Foundation on sekä ihoa hoitava vitamiinipommi että täydellisesti peittävä, mutta henkäyksen kevyt meikkivoide. Seerumimeikkivoide. Seerumeille tyypilliseen tapaan se on pakattu pipetilliseen lasipulloon. Meikkivoide on silkkisen ohutta silican eli piin ansiosta. Pohjaöljynä on käytetty parsakaalinsiemenöljyä, joka kosteuttaa, suojaa ulkoisilta stressitekijöiltä, UV-säteilyltä, ravitsee, rauhoittaa, pehmittää ja on jopa luonnollinen vaihtoehto retinolille sisältämänsä A-vitamiinin ansiosta. Lisäksi meikkivoide sisältää mm. neem-, peltokorte-, ruostehappomarja-, tyrni- ja lakritsinjuuriuutteita sekä ubikinonia. Tuote siis periaatteessa korvaa ihoöljyn kokonaan. Itse olen kuitenkin käyttänyt sitä tavallisen meikkivoiteen tapaan normaalien ihonhoitorutiinieni jälkeen.

Myös Gressan muut meikit yhdistävät meikkituotteen ja ravitsevan, antioksidanttipitoisen seerumin: Minimalist Illuminating Serum on valoa heijastava, voimakkaasti heleyttävä korostusseerumi. Minimalist Contouring Serum Bronzer on varjostusseerumi (ilman kiiltoa!!). Lumière on puolestaan pigmenttiseerumi, jota voi käyttää monikäyttöisyytensä ansiosta poskipunana, luomilla tai huulilla. Huulille tarkoitetuissa Lip Boosteissa yhdistyy ravitseva ja huulet pehmeänä pitävä huulihoito, joka näyttää huulilla runsaspigmenttiseltä huulikiillolta.

Ensimmäisen Gressa-bloggaukseni jälkeen minulta on kyselty lupaamaani kuvaa seerumimeikkivoiteesta kasvoillani. Pelkän meikkivoiteen sijasta saattekin kunnon esittelyn sarjan koko meikkirepertuaarista. Ensi alkuun on todettava, että Gressan meikeillä on juuri niin ihana meikata, kuin miltä ne kuulostavat, sillä lopputulos on kuin suoraan airbrushista. Melkein on vaikea ymmärtää, miten näin hennon ohuilla tuotteilla voikin tulla näin tasaista ja kaunista jälkeä.

Alla lähtötilanne, eli meikittömät kasvoni.

DSC_0001

Illuminating korostusseerumia voi käyttää monella tapaa: sekoittaa tippa meikkivoiteeseen, kosteusvoiteeseen tai levittää korostukseksi kasvojen korkeimpiin meikkivoiteen alle tai päälle. Seerumi heijastaa valoa voimakkaasti, mutta ei sisällä kuitenkaan näkyviä hileitä, joten discopalloefektiä ei tarvitse pelätä. Minä levitin korostusseerumin heleyttävän voiteen tavoin ennen meikkivoidetta poskipäille, nenän varteen, amorinkaareen sekä otsaan. Levityksen voi tehdä sormilla, mutta muutaman käyttökerran jälkeen Gressan oma Immaculate Buffing Brush sivellin osoittautui korvaamattomaksi apuvälineeksi kaikille meikeille.

Alla kuva korostusseerumista myös kasvoillani. Kuvasta näkee selkeästi, miten kauniisti se heleyttää ihon.

DSC_0015 DSC_0038

Sitten itse tähtituotteeseen, eli meikkivoiteeseen. Värivalikoima on ensinnäkin niin hyvä, että jokainen löytää taatusti itselleen sopivan sävyn. Ja jos värin valinta tuottaa tilausvaiheessa ongelmia, voit lähettää kuvasi Naturellen asiakaspalveluun, jossa kosmetologi valitsee kuvasi perusteella oikean sävyn.

Alla sävyt vasemmalta oikealle: 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 4.0 ja 5.0. Parhaat sävyt skandinaaviselle vaalealle iholle ovat 1.0, 1.5, 2.5 ja 3.0.

DSC_0004-2

Ensimmäinen seerumimeikkivoiteeni oli sävy 3.0, joka oli hyvä, mutta hitusen liian tumma vielä talvella. 1.5 matchasi täydellisesti kaulaani, mutta kaipasin siihen aivan aavistuksen lisää lämpöä (en siksi, etteikö väri olisi ollut täydellinen, vaan makuasioista johtuen) ja päädyinkin melko luovaan ratkaisuun, joka tulee olemaan loistava niksi, kun iho ruskettuu kesällä ja meikkivoide pitäisi päivittää tummemmaksi. Sekoitin nimittäin sävyyn 1.5 yhden tipan Contouring Serum Bronzer varjostustusseerumia! Tuote näyttää hurjan tummalta, jota ei todellakaan kannata säikähtää, sillä se on suorastaan naurettavan helppo häivyttää. Väri on täysin neutraali ja matta, joten keksin sen toimivan loistavana mixerinä vaalean meikkivoiteen lämmittämiseen.

Kuten alta näet, sekoitus onnistui täydellisesti. Kasvoillani on tässä vaiheessa korostusseerumi sekä sen päällä meikkivoiteen sävyn 1.5 ja varjostusseerumin sekoitus. Immaculate Buffing Brush sivellin toimi läpi meikin kaikkien tuotteiden levittämiseen.

DSC_0047DSC_0062

Ja sitten Contouring Serum Bronzer in action. Yksi tippa varjostusseerumia riittää loistavasti poskien ja otsan varjostamiseen. Sen sävy on kerrassaan täydellinen varjostusten tekemiseen, sillä se ei ole liian lämmin, pronssinen tai oranssin sävyinen ja lisäksi se on täysin matta. Silkin ohuen koostumuksen ansiosta väri on helpompi häivyttää, kuin mikään koskaan kokeilemani puuterimainen tai voidemainen varjostusväri. Se liukuu iholla samettisesti ja Immaculate Buffing siveltimellä häivytys käy helposti ja näppärästi.

Alla kuva meikkipohjasta varjostuksilla.

DSC_0072 DSC_0076

Seuraavaksi on Lumièren vuoro, jonka kahdesta värivaihtoehdosta valitsin itselleni korallinvärisen Amelian. Tässä meikissä se sai toimia poskipunana. Pigmenttiseerumi on koostumukseltaan hieman paksumpaa, kuin muut seerumimeikit, mutta ottaen huomioon sen käyttötarkoituksen (poskpuna, luomiväri, huulikiilto), tuotteen täytyykin olla hieman jämäkämpi. En ole pitkään aikaan käyttänyt mitään nestemäistä poskipunaa, eikä luonnonkosmetiikasta taida kovin monelta semmoista löytyäkään. Tässä kyllä helppokäyttöisyys sai taas sydämen lepattamaan. Vesisateessa juoksemisesta kaupungilla ja pitkästä työpäivästä huolimatta väri pysyi hyvin koko päivän.

Alla kuva valmiista meikkipohjasta Lumièret poskilla. Kiinnitin meikkipohjan sipaisulla RMS Beautyn Tinted Un Powder irtopuuteria.

DSC_0079 DSC_0088

Viimeisenä vielä kurkkaus Lip Boost huulihoiteisiin. Vegaaninen tuote koostuu ravitsevista riisiiniöljystä, sheavoista, mangovoista, carnaubavahasta, tyrniöljystä ja ubikinonista. Huulet eivät pääse kuivumaan tällä kombolla, sillä se sitoo kosteutta ihoon ja ehkäisee kosteuden haihtumista.

Valitsin testiväreiksi sävyt Bare, Jolie, Aux Rouge sekä Regal. En osaa päättää mikä näistä on suosikkini, sillä kaikki värit ovat herkullisia. Ruskeaan taittava luumuinen Regal ja klassisen punainen Aux Rouge ovat hyvin elegantteja, joten kenties jompi kumpi niistä?

Alla kuvat Lip Boosteista vasemmalta oikealle: Bare, Jolie, Aux Rouge ja Regal.

DSC_0100 DSC_0103 DSC_0106 DSC_0147DSC_0119

Ja sitten vielä arvontaan:

Kolmella onnekkaalla teistä olisi mahdollisuus voittaa itselleen Immaculate Buffing Brush sivellin. Osallistut arvontaan kertomalla mitkä kaksi meikki- ja ihonhoitotuotetta valitsisit itsellesi Gressalta? Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 17.4.2016 saakka, jonka jälkeen arvon voittajat. 

DSC_0015-2

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , ,

Beauty

151 kommenttia artikkeliin “Seerumin ja meikkivoiteen pyhä liitto”

 1. Nina

  Sekuntiakaan miettimättä seerumimeikkivoide ja korostusseerumi!
  Olisipa ihanaa voittaa meikkisivellin, mikäs sen parempi syy hankkia kyseinen meikkivoide itselle 😉

 2. nina t

  O-ou, mun on PAKKO tilata heti testiin tuo seerumimeikkivoide. Toinen tuote onkin vaikeampi valita, kun kaikki kuulostaa niin mahtavilta. Ehkä kuitenkin ottaisin kaveriksi korostusseerumin! Käytin aikoinaan ennen luonnonkosmetiikkaan vaihtamista Macin tuotteita vuosia ja jäin kaipaamaan sarjan ”valovoidetta”, jota sai sekoittaa meikkivoiteeseen tai levittää suoraan kasvoilleen. Siis samankaltainen hehkutuote, kuin tuo korostusseerumi! Tähänhän saattaa jäädä koukkuun…

 3. Niina

  Oih, Gressan meikkivoiteen saapumista Suomeen olen odottanut kieli pitkällä. Valitsisin siis ehdottomasti seerumimeikkivoiteen sekä korostusseerumin.

 4. Annika

  Huhhuh, RMS alkaakin ollu lopussa, pakko varmaan testata nyt tätä. Ehdottomasti meikkivoide ja varjostusväri. Kylläpä ihan tässä innostuu! 🙂

 5. Ansku

  Jee,mahtavaa,nää tuli Suomeen 🙂 ehdottomasti seerumimeikkivoide ja sit kiinnostaa tuo varjostukseen tarkoitettu meikkivoide 🙂

 6. Outi

  Seerumimeikkivoiteen ja huulihoiteen! En ole vielä toistaiseksi löytänyt huulipunaa, joka ei kuivattaisi ja kerääntyisi huulilla epämiellyttävästi. Myös pysyvyys olisi plussaa!

 7. Anu

  Uuh ja waude, tosi kivaa saada tämä sarja Suomeen! Ihana arvonta <3 kyllä mulle lähtisi tuo seerumimeikkivoide ja Lumiere, josta valitsisin myös sävyn Amelia <3

 8. tynderi

  Ehdottomasti seerumimeikkivoide ja korostusseerumi 🙂 Erittäin massiiviset kiitokset, että luonnonkosmetiikasta saa näinkin laajat tutorialit/arvostelut. Oma iho on raikastunut todella paljon sen jälkeen kun vaihdoin kaikki synteettiset rasvat pois. Jännittää vaan ostaa mitään meikkejä kun ei ole väreistä, laaduista ja varsinkaan peittävyydestä mitään varmuutta. Kiitos siis asiantuntevista kommenteistasi, menee tämä sarja varmasti ostoslistalle 🙂

 9. MinnaM

  Vaikuttaa kerrassaan mielenkiintoiselta sarjalta. Testiin haluaisin ehdottomasti meikkivoideseerumin sekä huulihouteen.

 10. Anna-Riikka

  Kuulostaa mielenkiintoiselta ja kokeilemisen arvoiselta. Kiitos vinkeistä! Valitsisin ihan ekaksi meikkivoideseerumin sekä huulihoiteen.

 11. Reetta

  Ehdottomasti seerumimeikkivoiteen ja lipboostin. Tosin tämä ei taida edes jäädä aikomukseksi, vaan taidan toteuttaa ostoaikeet aivan samantien

 12. Paulal

  Meikkivoide kiinnostaa ehdottomasti eniten, ja aion myös testata sitä kunhan nyt käytössä oleva purnukka loppuu!

 13. Christina

  Valitsin seerumimeikkivoiteen ja korostusseerumin. Toi sarja kuulostaa siltä et on pakko testaa, aattelin eka kokeilla rms beautya mut näköjää tää tulikin jo suomeen niin taidampa testata tätä ensin

 14. MariaE

  Ehdottomasti seerumimeikkivoide ja korostusseerumi. Kaikki muut meikit olen jo vaihtanut luonnonkosmetiikkaan, mutta iholleni sopivaa meikkivoidetta en ole vieläkään onnistunut löytämään. Tämä kuulostaa hyvältä ja meikkivoidesivellin varmasti tulee tarpeeseen.

 15. oona

  Lip Boost Jolie ja seerumimeikkivoide olisivat mun valintani! Kiitos blogista, täältä on tarttunut paljon vinkkejä omaannkin ihonhoitoon 🙂

 16. Eena

  Iih, näitä on pakko päästä kokeilemaan! Ottaisin ensin kokeiluun seerumimeikkivoiteen ja Lumieren, vaikka haluaisin kyllä haalia ihan kaikki meikkipussiini!!

 17. Anna

  Ensimmäiseksi kokeiluun pääsisi seerumimeikkivoide ja korostusseerumi, mutta Lip Boostit vaikuttavat herkuilta myös!

 18. Sari

  Kaikki kuulostavat täydellisiltä, mutta omiksi suosikeiksi nousivat välittömästi seerumimeikkivoide ja huulihoide värissä aux rouge. 🙂

 19. Janina

  Tosi kiva että merkkiä on saatavilla näin nopeasti edellisen postauksesi jälkeen! 🙂 Aloittaisin kokeilun tietysti meikkivoiteella ja ehkä bronzerilla.

 20. Vilma Junnikkala

  Todella kiinnostava tuote! Olisi mahtava kokeilla meikkivoideseerumia, varsinkin kun mainitsit että sisältää A-vitamiinia. A-vitamiini ihonhoidossa ja vieläpä meikeissä on todella kiinnostavaa. Toisena haluaisin kokeilla korostusseerumia, se toisi ihanaa hehkua kasvoille. 🙂 Ehdottomasti Greassan ihonhoitotuotteista haluan kokeilla puhdistavaa naamiota ja yöeliksiiriä.

 21. tiita

  Ehdottomasti ottaisin itse tähtituotteen, Minimalist Corrective Serum Foundationin, ja sille kaveriksi kaipaamani varjostusseerumin, eli Minimalist Contouring Serumin. Myös huulihoiteet kiinnostavat, sillä haussa on täydellinen ja kätevä arkisävy räiskyvien punien joukkoon.

 22. Tintti

  Tuo seerumimeikkivoide kuulostaa täydelliseltä! <3 Eli valitsisin ehdottomasti sen ja huulikiillon sävyssä Regal, ah!

 23. Katariina

  Wau! Itse valitsisin ehdottomasti seerumeikkivoiteen ja lipboostin <3 Aivan ihania sävyjä huulihoiteissa!

 24. Meikkivoideseerumi alkoi kieltämättä kiinnostaa, toivottavasti jompikumpi vaaleimmista sävyistä passaisi minun talvi-iholleni. Mutta ei hassumpi tuo kosteusseerumikaan, eli nepä kaksi ne taitaisivat ensisijaisesti olla.

 25. Jarna

  Ah, täytyy ehdottomasti kokeilla tätä seerumimeikkivoidetta! Vielä en ole onnistunut luonnonkosmetiikan puolelta löytämään itselle hyvää meikkivoidetta, toivon tämän olevan vastaus toiveisiini 🙂 Lisäksi tuo Illuminating korostusseerumi vaikuttaa hyvältä… Sivellin kelpaisi kyllä ehdottomasti 🙂

 26. Jenna

  Oii tuotteet vaikuttavat aivan ihanilta!!

  Itse valitsisin tuon meikkivoiteen sekä contouring serum bronzerin testiin:)

 27. Elisa

  Ai että tämä kyllä polttelee! 🙂 Tietenkin sitä tavoittelee meikittä hehkeää ihoa, niin tuote joka aidosti hoitaa, mutta samalla näyttää noin upealta, herättää kyllä kiinnostuksen. Ihoni ei ole mikään himokiiltelijä, mutta se puoli kuitenkin vähän mietityttää… Mutta ehkä sipaisu puuteria tosiaan riittää?

  Ehdottomasti siis valitsisin tuon seerumimeikkivoiteen sekä puhdistavan kasvoöljyn, koska sellaiselle olisi tarve.

  Pakko myös kommentoida naturellen palvelua: sävyopastus on aivan loistava idea & palvelu! 🙂 On kurjaa tuossa hintaluokassa ostaa kokeilematta ja todeta, että väärä sävy, joten tällainen palvelu on verkkokaupoissa erittäin tervetullut.

 28. Mari Vee

  Koska tein jo meikkivoidetilauksen, niin valitsisin puhdistavan naamion ja aha-kuorinnan. Toisaalta nuo huuli- ja pigmenttituotteet kiinnostavat myös….

 29. Tarja

  Seerumimeikkivoide (ostin jo) sekä korostusseerumin. Olen katsellut tätä jo jonkin aikaa YouTubesta ja olin aikeissa ostaa meikkivoiteen Jenkeistä, mutta nyt sainkin tilattua Suomesta. Hienoa!

 30. Ainakin tuon seerumimeikkivoiteen haluan ehdottomasti! Toinen tuote mitä vähän polttelisi kokeilla olisi tasapainottava puhdistusöljy! Todella ihana ja hehkuva meikki tuli noilla tuotteilla!

 31. Anniii

  Toistan varmaan samaa kuin suurin osa kommentoijista, mutta seerumimeikkivoide ja tuo Lip Boost sävynä Jolie! <3 Todella upea ja hehkuva meikki Katja! Gressan tuotteet lähtevät ehdottomasti seuraavaksi testiin! 🙂

 32. Elle

  Saatoin ehkä mahdollisesti hihkua onnesta lukiessani Naturellen uutiskirjettä.. Ostan ehdottomasti ensimmäisenä korostusseerumin ja seerumimeikkivoiteen. 🙂

 33. LindaS

  Kaikki Gressan tuotteet kuulostavat toinen toistaan ihanammilta, ja olen melko varma että kaikkia näitä tulen jossain vaiheessa kokeilemaan 🙂 Mutta näin ensimmäiseksi haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan Corrective Serum Foundation Meikkivoideseerumia sekä Illuminating Serum Korostusseerumia. Koska jos oma ihoni näyttäisi noiden tuotteiden avulla, edes etäisesti sinun ihoasi niin olisin enemmän kuin onnellinen 🙂

 34. Tuuli

  Seerumimeikkivoide ja varjostusseerumi kiinnostaa ehdottomasti eniten! Kuulostaa ihan pahasti siltä että kaikki ylimääräinen tulee taas laitettua purnukoihin 😀

 35. Johanna

  Todella houkuttelevia kaikki! Mutta valitsisin seerumimeikkivoiteen ja huulihoiteen. Aux Rouge näyttää upealta!

 36. Ulpu

  Seerumimeikkivoide kiinnostaa kyllä, jospa sillä saisi tasoitettua munkin kirjavan ihon. Huulihoiteet vaikuttaa aikas herkuilta. 🙂

 37. Sanna

  BB-voiteeni onkin loppumaisillaan, joten uusi meikkivoide luonnonkosmetiikasta etsinnässä. Tässäkö etsimäni? Eli haluaisin ehdottomasti kokeilla meikkivoideseerumia sekä varjostusseerumia. ❤️

 38. Niina

  Ehkäpä korostusseerumi ja huulihoide. Meikkiseerumi kiinnostaa toden totta myös, varmaan eniten, mutta ainakin nyt tuon kuvan perusteella näyttää että tuo vaalein sävy ei olisi tarpeeksi vaalea ihoni sävylle.

 39. riitta pee

  Voi, tämä herkkäihoinen allergikko tahtoisi seerumimeikkivoiteen ja korostusseerumin! <3 Vaikuttaa lupaavalta tuo sarja. Ihanaa, että on näin perusteellinen postaus, josta saa toteutuskelpoisia ideoita omaan ihonhoitoon ja meikkiin!

 40. Mari

  Ihan ehdottomasti tuo seerumimeikkivoide ja korostusseerumi. On jo pitkään ollut hakusessa joku hyvä meikkivoide, jospa se olisi nyt tässä!

 41. NinaK

  Seerumimeikkivoide kuulostaa just sellaiselle, mitä tarvitsen. Sillä vielä en ole noista BB/CC-voiteista lempparini löytänyt. Lisäksi Lip Boost-huulivoide kuulostaa kokeilemisen arvoiselta

 42. Millavee

  Valitsisin Gressan tuotteista ensimmäiseksi kokeiluun Minimalist Illuminating Serum:n ja tietysti huipulta vaikuttavan seerumimeikkivoiteen!

 43. taru

  Seerumimeikkivoide ja huulihoide kiinnostavat! Osaatko sanoa, kuinka peittävää meikkivoide on? Ja mahtaako sopia akneiholle?

 44. Krista

  Ehdottomasti seerumimeikkivoide ja varjostusseerumi. Kätevää, jos yhdellä meikkivoideseerumilla pärjäisi ympäri vuoden. Kesäaikaan tarvitsee tummempaa meikkivoidetta vähemmän ja on turhauttavaa ostaa erikseen tummempi sävy, jota ei saa käytettyä loppuun saman kesän aikana. Seuraavaan kesään mennessä se on jo auttamatta vanhentunut käyttökelvottomaksi.

 45. SAW

  Voi että tahtoisin ehdottomasti varjostusseerumin ja seerumimeikkivoiteen, ja taidanpa taas joutua nämäkin ostamaan! Tämä sinun blogin lukeminen tulee kyllä hullun kalliiksi, aina pakko itsekin päästä kokeilemaan hehkuttamiasi tuotteita, kuitenkin kiitän sinua siitä sillä monta aarretta olisi jäänyt muuten löytämättä!

 46. Mirja

  Seerumimeikkivoide kuulostaa ja näyttää hyvältä tuotteelta ja korostusseerumia tarvitsisin täydennykseksi meikkipalettiin 🙂

 47. Maarit

  Ilman muuta seerumimeikkivoide ja huulihoide. Meikkivoide on lähes lopussa ja huulipunista tai kiilloista en ole vielä löytänyt suosikkia. Tämä sarja kuulostaa todella hyvältä. Eli tilaukseen menee, hankalaa olisi kuitenkin ollut ilman tyhjentävää postaustasi.

 48. Emilia

  Pistin heti meikkivoiteen ja Immaculate Buffing Brushin tilaukseen 🙂

  Yksi kysymys tuohon siveltimeen liittyen, miten sitä oikeaoppisesti käytetään? Pyöritelläänkö iholla vai…?

 49. SannaN

  Valitsisin ehdottomasti seerumimeikkivoiteen! Toinen tuote onkin vaikeampi, mutta tuo varjostusseerumi kiinnostaisi, vaikka itsellä ei olekaan kokemusta varjostusten tekemisestä. Haluaisin kyllä oppia 🙂

 50. KristaK

  Vihdoinkin niitä kuvia! 😀 Itse haluaisin ehdottomasti hankkia meikkivoiteen ja korostusseerumin. Pidän yleensä enemmän kevyemmistä bb- ja cc-voiteista ja tämä voisi nyt olla ne korvaava meikkivoide olen lisäksi koukussa erilaisiin korostustuotteisiin ja kaikkeen hohtavaan. Nämä ovat varmasti kesän häitäkin silmällä pitäen osa täydellisen häämeikin reseptiä ^.^

 51. Nuppu

  Oi ihanaa, että Gressat viimein saapuivat Suomeen! Ihastuslistalla on ollut jo pitkään juurikin tuo seerumimeikkivoide, ja sen kaveriksi kesää aatellen valitsisin ihanan kuuloisen bronzerin 🙂
  Upeat ja kuulaat meikit olet loihtinut näillä!

 52. Tarja

  Seerumimeikkivoide ehdottomasti ja korostusseerumi. Törmäsinkin jo tänään facessa tuohon seerumimeikkivoiteeseen Naturellen esittelemänä ja kävin heti kurkkaamassa tuotetta sivuilla.

  • Hanna

   Nämä laitettu tilaukseen. 🙂 Kysyisin vielä, miten ja mitä aurinkosuojaa suosittelisit käytettäväksi seerumimeikkivoiteen kanssa?

 53. Saaraa

  Seerumimeikkivoide ja Aux Rouge. Tai Poskipuna. Nuo varmaan myös tuntuvat ihanalta iholla! En oikein pidä meikintunnusta iholla.

 54. Jossy

  Meikkivoide ja varjostusseerumi kiinnostelevat (lue: Kuumottavat!) sen verran, että ne oisivat mun valintani. Varmaankin tuon meikkivoiteen kotiutan tässä viel, muuuut..peukut silti pystyssä, että arpaonni suosii

 55. Jennie

  No meikkiseerumi tottakai! Ja toinen vaihtoehto vähän vaikeampi päättää, mutta ehkä kuitenkin korostusseerumi.. uuu, kaikki on kokeilemisen arvoisia <3

 56. Merja

  Nyt kun RMS meikkivoide on juuri loppumaisillaan valitsisin ehdottomasti tuon seerumimeikkivoiteen ja korostusseerumin. Kuulostaa niin houkuttelevalta. .Myöskin huulipunia on varmasti päästävä kokeilemaan. Upeita värejä.
  Kiitos ihanasta blogista. Olen siirtynyt luonnonkosmetikkaan sinun kirjaasi ja blogiasi lukemalla, ja siitä inspiroituneena.

 57. Minttu

  Vaikuttavat ihan superhyviltä tuotteilta! Valitsisin ehdottomasti seerumimeikkivoiteen ja korostusseerumin, vakuuttavaa jälkeä 🙂

 58. Kuulostaa mahtavalta tuotteelta. Kiitos värien konkretisoinnista, helpottaa ehkä hieman oikein sävyn valintaa. Aion ehdottomasti kokeilla meikkivoidetta jossain kohtaa. Varjostusvoide ja huulipunat vaikuttivat myös kiinnostavilta.

 59. Anna

  Olen testannut meikkivoiteen ja omalla iholla se ei oikein toiminut toivotulla tavalla. Silloin oli ihossa paljon peitettävää, ja meikkivoiteen peittokyky oli aika minimaalinen. Photoshopattuun lopputuloksen tarvitaan siis lisäksi hyvä peitevoide tai valmiiksi hyväkuntoinen iho. Lip Boost sävyssä Bare on tullut myös kokeiltua. Nyt kokeilisin mielelläni tuota Buffing Brush sivellintä ja korostusseerumia.

 60. Anu Pulkkinen

  Ihan kilpailuun liittymätön kysymys, mutta miten Katja toi seerumimeikkivoide toimii Essen tuotteiden kanssa? Essellähän on vähän sellainen filosofia, että seerumia ja kasvovoidetta pitäisi käyttää yhdessä. Kuinka tuo seerumimeikkivoide sekoittaa palettia?

  • Voit käyttää hyvin. Käytät Essen tuotteet ensin ja viimeisenä vasta meikkivoide. Niin siis teen itsekin, sillä käytän Esseä tällä hetkellä ihonhoidossani.

 61. muinaisjuttu

  Oi, ihanuuksia! Pitää tilata ehdottomasti ainakin tuo seerumimeikkivoide. Sen kaveriksi ehkä korostusseerumi? Ei kai niitä voi olla liikaa? RMS beautyn Living Luminizer on jo käytössä, samoin kuin Master Mixer. Toki Lumierekin kuulostaa hyvältä, itse päätyisin siitä varmaankin sävyyn Elise.
  Paitsi että Gressan kasvovesisuihke on kerrankin bentsoehapoton (olen allerginen), joten taitaisinkin toiseksi päätyä siihen. Ihan siitä ilosta, että kerrankin löytyy itselle sopiva tuote! 🙂

 62. Martsu

  Meikkituotteista valitsisin tuon seerumimeikkivoiteen ja pigmenttiseerumin. Ihonhoitotuotteista uudistavan naamion ja yöeliksiirin.

 63. Sanna

  Kyllä on tarkoitus ostaa tuo seerumimeikkivoide ja seuraksi näillä näkymin lähtee tuo korostusseerumi. Postauksestasi asti olen tuota seerumimeikkivoidetta ”himoinnut”. Sivellin on kyllä must.
  Kostutatko sinä siveltimen ennen seerumimeikkivoiteen levitystä?

 64. Susanna

  Ihana Gressa, voisin kokeilla melkein mitä tahansa noista tuotteista, mutta aloittaisin kyllä Illuminating-seerumilla ja Lip Boostilla.

 65. Kristalli

  Ehdottomasti korostusseerumi ja meikkivoide, se täydellinen pohjameikkituote aina hakusessa, ja kyllä iholla kuultoa olla pitää 🙂

 66. Marja

  Valitsisin seerumimeikkivoiteen ja huulihoiteen. Kiitokset havainnollistavasta postauksesta, tästä näkee erinomaisesti mm. sen mihin varjostusväri pitää laittaa.

 67. Hanna A

  Ehdottomasti kiinnostavin on tuo seerumimeikkivoide! Kaikki 2 in 1 jutut sopii kiireisiin aamuihin. Lisäksi sävyttävät huulihoiteet kiinnostavat.

 68. Mari

  Valitsisin meikkivoideseerumin ja korostusseerumin Ihanaa, että näitä voi tilata vihdoin Suomesta! Ja taitaakin heti lähteä tuo meikkivoideseerumi tilaukseen

 69. Ninne

  Valitsisin itselleni ehdottomasti seerumimeikkivoiteen ja tuon maailman herkullisimmalta näyttävän huulihoiteen sävyssä Aux Rouge. 🙂

 70. riri

  Valitsisin kyllä meikkivoiteen ja tuon korostusseerumin! Voi kun ei malttaisi odottaa että pääsisi kokeilemaan!

 71. Vilma Heikkilä

  Wau! Kyllä valitsisin meikkivoideseerumin sekä.. hmm. Apua! Korostusseerumi vaikuttaa mahtavalta mutta myös LipBoost sävy Bare. Ottaisin, huulivoiteen! ♡

 72. Khatry

  Huippujuttu! Onneksi sattumalta päädyin lukemaan postauksesi tästä tuotemerkistä ja erityisesti meikkivoiteesta. Siis erittäin kiinnostavaa ja ehdottomasti kokeiluun menevät tuotteet. Jes!! Tämän perusteella tilasinkin heti tältä istumalta seerumimeikkivoiteen sekä varjostusseerumin. Can’t wait, että posti kuljettaa tuotteet 🙂
  Osaatko sanoa pitäisikö näillä molemmilla tuotteilla olla omat siveltimensä vai voiko yhdellä ja samalla levittää molemmat?

 73. Pirjo

  Pakko kysyä 🙂 suosittelet vaalealle skandinaaviselle iholle meikkivoiteen sävyjä 1.0/1.5/2.5/3.0 ilmeisesti kuvan perusteella ainoa vaalea ja viileä sävy 2 ei mielestäsi sopisi. Itselläni on mielestäni tyypillinen vaalea (ja viileä) skandinaavinen ihonsävy ja jos en halua kaikkea näkyvillä olevaa ihoani meikata ei minun mielestäni kannata käyttää lämpimiä sävyjä – ne näyttävät likaiselle. Onko sävy 2 siis oikeasti minkä värinen?

 74. Marika Lahti

  Tilasin heti itselleni meikkivoide seerumin ensimmäisen postauksen jälkeen joten varjostusseerumi ja korostusseerumi

 75. piu

  Nyt tuli sellainen paketti, että himotus listalle kaikki! Mutta erityisesti seerumimeikkivoide ja korostusseerumi. Ja sitten ollaankin vaikeimmassa osiossa eli sävyn valinnassa, ehkä väreistä vielä parempaa kuvausta kaipaan, mutta onneksi on se kuvan lähettämis mahdollisuus. 🙂

 76. Silja

  Valitsisin ehdottomasti Minimalist -seerumimeikkivoiteen. Luin siitä viikonloppuna ja toivoin mielessäni, että kirjoittaisit siitä, ja niinhän olit tehnytkin! Kiitos postauksesta 🙂 Meikkivoiteen lisäksi voisi olla mukava kokeilla tuota korostusseerumia.

 77. Aino

  Vau! Ihosi näyttää kuvissa todella hehkuvan kauniilta. Valitsisin itselleni ehdottomasti siis korostusseerumin ja seerumimeikkivoiteen jos voisin päästä lähellekkään noin hehkuvaa lopputulosta! Myös huulihoiteet näyttävät sävyiltään aivan upeilta!

 78. Iiris

  Seerumimeikkivoide ja korostusseerumi <3
  Tässä voisi olla omalle iholle sopivin meikkivoide jota ei ole löytynyt vaikka testissä ollut ties kuinka monen valmistajan tuotteita. Nimm. ongelmaihoinen

 79. Maasi

  Kyllähän se seerumimeikkivoide lähtisi testiin! Ihonhoidon puolelta tekisi mieli testata tasapainottavaa puhdistusöljyä 🙂

 80. Nenna

  Oi, seerumimeikkivoide ja klassisen punainen huulipuna ovat valintani. Saisin samalla siirryttyä meikeissä luonnollisempaan suuntaan. 🙂

 81. Heidi

  Seerumimeikkivoide ja korostusseerumi! Olen itse asiassa huomenna menossa hankkimaan seerumimeikkivoidetta paikan päälle, sillä haluan varmistua oikeasta sävystä.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>