151

Seerumin ja meikkivoiteen pyhä liitto

Katja Kokko | 7.4.2016

DSC_0011-2

Kaupallinen yhteistyö: Naturelle.fi, sisältää arvonnan

Reilu kuukausi takaperin bloggasin innovatiivisimmasta meikkituotteesta, johon olen koskaan törmännyt. Kyseessä on jenkkisarja Gressan seerumimeikkivoide, jota olin käynyt kuikuilemassa vuoden päivät sarjan omassa verkkokaupassa. Vuodenvaihteen jälkeen päässäni napsahti ja himotus kävi niin suureksi, että purnukka oli pakko laittaa tilaukseen. Tuote oli vielä uskomattomampi, kuin mitä olin osannut odottaa. Pienellä tipalla meikkivoidetta ihosta tuli photoshopatun näköinen – hyvällä tavalla.

Jäin kaipaamaan sarjaa Suomeen. Se oli vain liian hyvä ollakseen niin monen ulottumattomissa valtameren toisella puolella. Onneksi meiltä Suomesta löytyy luonnonkosmetiikkatoimijoita, jotka eivät kauan päätöksissään aikaile. En ehtinyt kissaa sanoa bloggaukseni julkaisun jälkeen, kun Naturelle oli jo sopinut skype-palaverin Jenkkeihin ja neuvotellut Gressan ekslusiiviseen myyntiin verkkokauppaansa. Ja nyt sarja on täällä! Jeee!

Gressan valikoimaan kuuluvat meikkituotteiden lisäksi myös ihonhoitotuotteet. Tiedän, että ruudun sillä puolen tuo seerumin ja meikkivoiteen pyhä liitto polttelee nyt näpeissä sen verran, että tällä kertaa perehdyn tekemään perusteellisen esittelyn vain meikeistä. Palaan ihonhoitotuotteiden pariin, kun olen ehtinyt tutustua niihin itsekin kunnolla.

DSC_0029

Lyhyt kertaus, mikäli onnistuit missaamaan tuon helmikuisen postaukseni meikkivoiteesta: Minimalist Corrective Serum Foundation on sekä ihoa hoitava vitamiinipommi että täydellisesti peittävä, mutta henkäyksen kevyt meikkivoide. Seerumimeikkivoide. Seerumeille tyypilliseen tapaan se on pakattu pipetilliseen lasipulloon. Meikkivoide on silkkisen ohutta silican eli piin ansiosta. Pohjaöljynä on käytetty parsakaalinsiemenöljyä, joka kosteuttaa, suojaa ulkoisilta stressitekijöiltä, UV-säteilyltä, ravitsee, rauhoittaa, pehmittää ja on jopa luonnollinen vaihtoehto retinolille sisältämänsä A-vitamiinin ansiosta. Lisäksi meikkivoide sisältää mm. neem-, peltokorte-, ruostehappomarja-, tyrni- ja lakritsinjuuriuutteita sekä ubikinonia. Tuote siis periaatteessa korvaa ihoöljyn kokonaan. Itse olen kuitenkin käyttänyt sitä tavallisen meikkivoiteen tapaan normaalien ihonhoitorutiinieni jälkeen.

Myös Gressan muut meikit yhdistävät meikkituotteen ja ravitsevan, antioksidanttipitoisen seerumin: Minimalist Illuminating Serum on valoa heijastava, voimakkaasti heleyttävä korostusseerumi. Minimalist Contouring Serum Bronzer on varjostusseerumi (ilman kiiltoa!!). Lumière on puolestaan pigmenttiseerumi, jota voi käyttää monikäyttöisyytensä ansiosta poskipunana, luomilla tai huulilla. Huulille tarkoitetuissa Lip Boosteissa yhdistyy ravitseva ja huulet pehmeänä pitävä huulihoito, joka näyttää huulilla runsaspigmenttiseltä huulikiillolta.

Ensimmäisen Gressa-bloggaukseni jälkeen minulta on kyselty lupaamaani kuvaa seerumimeikkivoiteesta kasvoillani. Pelkän meikkivoiteen sijasta saattekin kunnon esittelyn sarjan koko meikkirepertuaarista. Ensi alkuun on todettava, että Gressan meikeillä on juuri niin ihana meikata, kuin miltä ne kuulostavat, sillä lopputulos on kuin suoraan airbrushista. Melkein on vaikea ymmärtää, miten näin hennon ohuilla tuotteilla voikin tulla näin tasaista ja kaunista jälkeä.

Alla lähtötilanne, eli meikittömät kasvoni.

DSC_0001

Illuminating korostusseerumia voi käyttää monella tapaa: sekoittaa tippa meikkivoiteeseen, kosteusvoiteeseen tai levittää korostukseksi kasvojen korkeimpiin meikkivoiteen alle tai päälle. Seerumi heijastaa valoa voimakkaasti, mutta ei sisällä kuitenkaan näkyviä hileitä, joten discopalloefektiä ei tarvitse pelätä. Minä levitin korostusseerumin heleyttävän voiteen tavoin ennen meikkivoidetta poskipäille, nenän varteen, amorinkaareen sekä otsaan. Levityksen voi tehdä sormilla, mutta muutaman käyttökerran jälkeen Gressan oma Immaculate Buffing Brush sivellin osoittautui korvaamattomaksi apuvälineeksi kaikille meikeille.

Alla kuva korostusseerumista myös kasvoillani. Kuvasta näkee selkeästi, miten kauniisti se heleyttää ihon.

DSC_0015 DSC_0038

Sitten itse tähtituotteeseen, eli meikkivoiteeseen. Värivalikoima on ensinnäkin niin hyvä, että jokainen löytää taatusti itselleen sopivan sävyn. Ja jos värin valinta tuottaa tilausvaiheessa ongelmia, voit lähettää kuvasi Naturellen asiakaspalveluun, jossa kosmetologi valitsee kuvasi perusteella oikean sävyn.

Alla sävyt vasemmalta oikealle: 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 4.0 ja 5.0. Parhaat sävyt skandinaaviselle vaalealle iholle ovat 1.0, 1.5, 2.5 ja 3.0.

DSC_0004-2

Ensimmäinen seerumimeikkivoiteeni oli sävy 3.0, joka oli hyvä, mutta hitusen liian tumma vielä talvella. 1.5 matchasi täydellisesti kaulaani, mutta kaipasin siihen aivan aavistuksen lisää lämpöä (en siksi, etteikö väri olisi ollut täydellinen, vaan makuasioista johtuen) ja päädyinkin melko luovaan ratkaisuun, joka tulee olemaan loistava niksi, kun iho ruskettuu kesällä ja meikkivoide pitäisi päivittää tummemmaksi. Sekoitin nimittäin sävyyn 1.5 yhden tipan Contouring Serum Bronzer varjostustusseerumia! Tuote näyttää hurjan tummalta, jota ei todellakaan kannata säikähtää, sillä se on suorastaan naurettavan helppo häivyttää. Väri on täysin neutraali ja matta, joten keksin sen toimivan loistavana mixerinä vaalean meikkivoiteen lämmittämiseen.

Kuten alta näet, sekoitus onnistui täydellisesti. Kasvoillani on tässä vaiheessa korostusseerumi sekä sen päällä meikkivoiteen sävyn 1.5 ja varjostusseerumin sekoitus. Immaculate Buffing Brush sivellin toimi läpi meikin kaikkien tuotteiden levittämiseen.

DSC_0047DSC_0062

Ja sitten Contouring Serum Bronzer in action. Yksi tippa varjostusseerumia riittää loistavasti poskien ja otsan varjostamiseen. Sen sävy on kerrassaan täydellinen varjostusten tekemiseen, sillä se ei ole liian lämmin, pronssinen tai oranssin sävyinen ja lisäksi se on täysin matta. Silkin ohuen koostumuksen ansiosta väri on helpompi häivyttää, kuin mikään koskaan kokeilemani puuterimainen tai voidemainen varjostusväri. Se liukuu iholla samettisesti ja Immaculate Buffing siveltimellä häivytys käy helposti ja näppärästi.

Alla kuva meikkipohjasta varjostuksilla.

DSC_0072 DSC_0076

Seuraavaksi on Lumièren vuoro, jonka kahdesta värivaihtoehdosta valitsin itselleni korallinvärisen Amelian. Tässä meikissä se sai toimia poskipunana. Pigmenttiseerumi on koostumukseltaan hieman paksumpaa, kuin muut seerumimeikit, mutta ottaen huomioon sen käyttötarkoituksen (poskpuna, luomiväri, huulikiilto), tuotteen täytyykin olla hieman jämäkämpi. En ole pitkään aikaan käyttänyt mitään nestemäistä poskipunaa, eikä luonnonkosmetiikasta taida kovin monelta semmoista löytyäkään. Tässä kyllä helppokäyttöisyys sai taas sydämen lepattamaan. Vesisateessa juoksemisesta kaupungilla ja pitkästä työpäivästä huolimatta väri pysyi hyvin koko päivän.

Alla kuva valmiista meikkipohjasta Lumièret poskilla. Kiinnitin meikkipohjan sipaisulla RMS Beautyn Tinted Un Powder irtopuuteria.

DSC_0079 DSC_0088

Viimeisenä vielä kurkkaus Lip Boost huulihoiteisiin. Vegaaninen tuote koostuu ravitsevista riisiiniöljystä, sheavoista, mangovoista, carnaubavahasta, tyrniöljystä ja ubikinonista. Huulet eivät pääse kuivumaan tällä kombolla, sillä se sitoo kosteutta ihoon ja ehkäisee kosteuden haihtumista.

Valitsin testiväreiksi sävyt Bare, Jolie, Aux Rouge sekä Regal. En osaa päättää mikä näistä on suosikkini, sillä kaikki värit ovat herkullisia. Ruskeaan taittava luumuinen Regal ja klassisen punainen Aux Rouge ovat hyvin elegantteja, joten kenties jompi kumpi niistä?

Alla kuvat Lip Boosteista vasemmalta oikealle: Bare, Jolie, Aux Rouge ja Regal.

DSC_0100 DSC_0103 DSC_0106 DSC_0147DSC_0119

Ja sitten vielä arvontaan:

Kolmella onnekkaalla teistä olisi mahdollisuus voittaa itselleen Immaculate Buffing Brush sivellin. Osallistut arvontaan kertomalla mitkä kaksi meikki- ja ihonhoitotuotetta valitsisit itsellesi Gressalta? Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 17.4.2016 saakka, jonka jälkeen arvon voittajat. 

DSC_0015-2

Kuvat Katja Kokko

/ / / / / /

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. Nina sanoo:

  Sekuntiakaan miettimättä seerumimeikkivoide ja korostusseerumi!
  Olisipa ihanaa voittaa meikkisivellin, mikäs sen parempi syy hankkia kyseinen meikkivoide itselle 😉

 2. nina t sanoo:

  O-ou, mun on PAKKO tilata heti testiin tuo seerumimeikkivoide. Toinen tuote onkin vaikeampi valita, kun kaikki kuulostaa niin mahtavilta. Ehkä kuitenkin ottaisin kaveriksi korostusseerumin! Käytin aikoinaan ennen luonnonkosmetiikkaan vaihtamista Macin tuotteita vuosia ja jäin kaipaamaan sarjan ”valovoidetta”, jota sai sekoittaa meikkivoiteeseen tai levittää suoraan kasvoilleen. Siis samankaltainen hehkutuote, kuin tuo korostusseerumi! Tähänhän saattaa jäädä koukkuun…

 3. Niina sanoo:

  Oih, Gressan meikkivoiteen saapumista Suomeen olen odottanut kieli pitkällä. Valitsisin siis ehdottomasti seerumimeikkivoiteen sekä korostusseerumin.

 4. Annika sanoo:

  Huhhuh, RMS alkaakin ollu lopussa, pakko varmaan testata nyt tätä. Ehdottomasti meikkivoide ja varjostusväri. Kylläpä ihan tässä innostuu! 🙂

 5. Ansku sanoo:

  Jee,mahtavaa,nää tuli Suomeen 🙂 ehdottomasti seerumimeikkivoide ja sit kiinnostaa tuo varjostukseen tarkoitettu meikkivoide 🙂

 6. Outi sanoo:

  Seerumimeikkivoiteen ja huulihoiteen! En ole vielä toistaiseksi löytänyt huulipunaa, joka ei kuivattaisi ja kerääntyisi huulilla epämiellyttävästi. Myös pysyvyys olisi plussaa!

 7. Anu sanoo:

  Uuh ja waude, tosi kivaa saada tämä sarja Suomeen! Ihana arvonta <3 kyllä mulle lähtisi tuo seerumimeikkivoide ja Lumiere, josta valitsisin myös sävyn Amelia <3

 8. tynderi sanoo:

  Ehdottomasti seerumimeikkivoide ja korostusseerumi 🙂 Erittäin massiiviset kiitokset, että luonnonkosmetiikasta saa näinkin laajat tutorialit/arvostelut. Oma iho on raikastunut todella paljon sen jälkeen kun vaihdoin kaikki synteettiset rasvat pois. Jännittää vaan ostaa mitään meikkejä kun ei ole väreistä, laaduista ja varsinkaan peittävyydestä mitään varmuutta. Kiitos siis asiantuntevista kommenteistasi, menee tämä sarja varmasti ostoslistalle 🙂

 9. MinnaM sanoo:

  Vaikuttaa kerrassaan mielenkiintoiselta sarjalta. Testiin haluaisin ehdottomasti meikkivoideseerumin sekä huulihouteen.

 10. Anna-Riikka sanoo:

  Kuulostaa mielenkiintoiselta ja kokeilemisen arvoiselta. Kiitos vinkeistä! Valitsisin ihan ekaksi meikkivoideseerumin sekä huulihoiteen.

 11. Reetta sanoo:

  Ehdottomasti seerumimeikkivoiteen ja lipboostin. Tosin tämä ei taida edes jäädä aikomukseksi, vaan taidan toteuttaa ostoaikeet aivan samantien

 12. Hanna sanoo:

  Tietenkin seerumimeikkivoide ja korostusseerumi! Mielenkiintoinen uusi tuttavuus!

 13. Paulal sanoo:

  Meikkivoide kiinnostaa ehdottomasti eniten, ja aion myös testata sitä kunhan nyt käytössä oleva purnukka loppuu!

 14. Christina sanoo:

  Valitsin seerumimeikkivoiteen ja korostusseerumin. Toi sarja kuulostaa siltä et on pakko testaa, aattelin eka kokeilla rms beautya mut näköjää tää tulikin jo suomeen niin taidampa testata tätä ensin

 15. MariaE sanoo:

  Ehdottomasti seerumimeikkivoide ja korostusseerumi. Kaikki muut meikit olen jo vaihtanut luonnonkosmetiikkaan, mutta iholleni sopivaa meikkivoidetta en ole vieläkään onnistunut löytämään. Tämä kuulostaa hyvältä ja meikkivoidesivellin varmasti tulee tarpeeseen.

 16. satu sanoo:

  Ehdottomasti seerumimeikkivoide ja bronzer!

  Hienoa että sarja on saatavana Suomessa 🙂

 17. oona sanoo:

  Lip Boost Jolie ja seerumimeikkivoide olisivat mun valintani! Kiitos blogista, täältä on tarttunut paljon vinkkejä omaannkin ihonhoitoon 🙂

 18. Minna sanoo:

  Ihanan raikas meikki! Valitsisin tuotteista huulihoiteen ja korostusseerumin 🙂

 19. Eena sanoo:

  Iih, näitä on pakko päästä kokeilemaan! Ottaisin ensin kokeiluun seerumimeikkivoiteen ja Lumieren, vaikka haluaisin kyllä haalia ihan kaikki meikkipussiini!!

 20. Seerumimeikkivoide ja korostusseerumi olisivat valintani. Kuulostaa ja näyttää kyllä törkeän hyvälle!

 21. Anna sanoo:

  Ensimmäiseksi kokeiluun pääsisi seerumimeikkivoide ja korostusseerumi, mutta Lip Boostit vaikuttavat herkuilta myös!

 22. Sari sanoo:

  Kaikki kuulostavat täydellisiltä, mutta omiksi suosikeiksi nousivat välittömästi seerumimeikkivoide ja huulihoide värissä aux rouge. 🙂

 23. Janina sanoo:

  Tosi kiva että merkkiä on saatavilla näin nopeasti edellisen postauksesi jälkeen! 🙂 Aloittaisin kokeilun tietysti meikkivoiteella ja ehkä bronzerilla.

 24. Vilma Junnikkala sanoo:

  Todella kiinnostava tuote! Olisi mahtava kokeilla meikkivoideseerumia, varsinkin kun mainitsit että sisältää A-vitamiinia. A-vitamiini ihonhoidossa ja vieläpä meikeissä on todella kiinnostavaa. Toisena haluaisin kokeilla korostusseerumia, se toisi ihanaa hehkua kasvoille. 🙂 Ehdottomasti Greassan ihonhoitotuotteista haluan kokeilla puhdistavaa naamiota ja yöeliksiiriä.

 25. tiita sanoo:

  Ehdottomasti ottaisin itse tähtituotteen, Minimalist Corrective Serum Foundationin, ja sille kaveriksi kaipaamani varjostusseerumin, eli Minimalist Contouring Serumin. Myös huulihoiteet kiinnostavat, sillä haussa on täydellinen ja kätevä arkisävy räiskyvien punien joukkoon.

 26. Emilia sanoo:

  Korostusseerumi ja seerumimeikkivoide noin ekana! Muutkin kuulostivat kyllä houkuttelevilta…

 27. Jenni sanoo:

  Meikkivoide ja varjostusseerumi. Varmasti testaan kunhan saa entisiä vähennettyä

 28. Tintti sanoo:

  Tuo seerumimeikkivoide kuulostaa täydelliseltä! <3 Eli valitsisin ehdottomasti sen ja huulikiillon sävyssä Regal, ah!

 29. Katariina sanoo:

  Wau! Itse valitsisin ehdottomasti seerumeikkivoiteen ja lipboostin <3 Aivan ihania sävyjä huulihoiteissa!

 30. Aino sanoo:

  Nämä olisi ehdottomasti valintani: seerumimeikkivoide ja korostusseerumi. 🙂

 31. Tuo meikkivoidesysteemi tietty. Sekä poskipuna, kun sellaista en ole aikoihin omistanut 🙂

 32. Meikkivoideseerumi alkoi kieltämättä kiinnostaa, toivottavasti jompikumpi vaaleimmista sävyistä passaisi minun talvi-iholleni. Mutta ei hassumpi tuo kosteusseerumikaan, eli nepä kaksi ne taitaisivat ensisijaisesti olla.

 33. Jarna sanoo:

  Ah, täytyy ehdottomasti kokeilla tätä seerumimeikkivoidetta! Vielä en ole onnistunut luonnonkosmetiikan puolelta löytämään itselle hyvää meikkivoidetta, toivon tämän olevan vastaus toiveisiini 🙂 Lisäksi tuo Illuminating korostusseerumi vaikuttaa hyvältä… Sivellin kelpaisi kyllä ehdottomasti 🙂

 34. Jenna sanoo:

  Oii tuotteet vaikuttavat aivan ihanilta!!

  Itse valitsisin tuon meikkivoiteen sekä contouring serum bronzerin testiin:)

 35. Pirita Vuorinen sanoo:

  Wow, mitä tuotteita! Valitsisin seerumimeikkivoiteen ja lip boostin.

 36. Elisa sanoo:

  Ai että tämä kyllä polttelee! 🙂 Tietenkin sitä tavoittelee meikittä hehkeää ihoa, niin tuote joka aidosti hoitaa, mutta samalla näyttää noin upealta, herättää kyllä kiinnostuksen. Ihoni ei ole mikään himokiiltelijä, mutta se puoli kuitenkin vähän mietityttää… Mutta ehkä sipaisu puuteria tosiaan riittää?

  Ehdottomasti siis valitsisin tuon seerumimeikkivoiteen sekä puhdistavan kasvoöljyn, koska sellaiselle olisi tarve.

  Pakko myös kommentoida naturellen palvelua: sävyopastus on aivan loistava idea & palvelu! 🙂 On kurjaa tuossa hintaluokassa ostaa kokeilematta ja todeta, että väärä sävy, joten tällainen palvelu on verkkokaupoissa erittäin tervetullut.

 37. Mari Vee sanoo:

  Koska tein jo meikkivoidetilauksen, niin valitsisin puhdistavan naamion ja aha-kuorinnan. Toisaalta nuo huuli- ja pigmenttituotteet kiinnostavat myös….

 38. Untuvaa sanoo:

  Valintani ovat seerumimeikkivoide ja varjostusseerumi. Nämä taitavat mennä tilaukseen heti miten.

 39. Tarja sanoo:

  Seerumimeikkivoide (ostin jo) sekä korostusseerumin. Olen katsellut tätä jo jonkin aikaa YouTubesta ja olin aikeissa ostaa meikkivoiteen Jenkeistä, mutta nyt sainkin tilattua Suomesta. Hienoa!

 40. Ainakin tuon seerumimeikkivoiteen haluan ehdottomasti! Toinen tuote mitä vähän polttelisi kokeilla olisi tasapainottava puhdistusöljy! Todella ihana ja hehkuva meikki tuli noilla tuotteilla!

 41. Anniii sanoo:

  Toistan varmaan samaa kuin suurin osa kommentoijista, mutta seerumimeikkivoide ja tuo Lip Boost sävynä Jolie! <3 Todella upea ja hehkuva meikki Katja! Gressan tuotteet lähtevät ehdottomasti seuraavaksi testiin! 🙂

 42. Elle sanoo:

  Saatoin ehkä mahdollisesti hihkua onnesta lukiessani Naturellen uutiskirjettä.. Ostan ehdottomasti ensimmäisenä korostusseerumin ja seerumimeikkivoiteen. 🙂

 43. Leena S. sanoo:

  Valitsisin seerumimeikkivoiteen ja huulivoiteen/kiillon, molemmat kuulostaa hyvältä!

 44. Sirpsu sanoo:

  Iih, kiva postaus. Ja ihanaa, arvonta! 😀 Valkkaisin meikkivoideseerumin ja varjostusseerumin.

 45. LindaS sanoo:

  Kaikki Gressan tuotteet kuulostavat toinen toistaan ihanammilta, ja olen melko varma että kaikkia näitä tulen jossain vaiheessa kokeilemaan 🙂 Mutta näin ensimmäiseksi haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan Corrective Serum Foundation Meikkivoideseerumia sekä Illuminating Serum Korostusseerumia. Koska jos oma ihoni näyttäisi noiden tuotteiden avulla, edes etäisesti sinun ihoasi niin olisin enemmän kuin onnellinen 🙂

 46. Tuuli sanoo:

  Seerumimeikkivoide ja varjostusseerumi kiinnostaa ehdottomasti eniten! Kuulostaa ihan pahasti siltä että kaikki ylimääräinen tulee taas laitettua purnukoihin 😀

 47. Johanna sanoo:

  Todella houkuttelevia kaikki! Mutta valitsisin seerumimeikkivoiteen ja huulihoiteen. Aux Rouge näyttää upealta!

 48. Ulpu sanoo:

  Seerumimeikkivoide kiinnostaa kyllä, jospa sillä saisi tasoitettua munkin kirjavan ihon. Huulihoiteet vaikuttaa aikas herkuilta. 🙂

 49. Anne-Marie sanoo:

  Ensimmäiseksi ehdottomasti seerumimeikkivoide. Toisena Lip Boost sävyssä Aux Rouge.

 50. Sanna sanoo:

  BB-voiteeni onkin loppumaisillaan, joten uusi meikkivoide luonnonkosmetiikasta etsinnässä. Tässäkö etsimäni? Eli haluaisin ehdottomasti kokeilla meikkivoideseerumia sekä varjostusseerumia. ❤️

 51. Niina sanoo:

  Ehkäpä korostusseerumi ja huulihoide. Meikkiseerumi kiinnostaa toden totta myös, varmaan eniten, mutta ainakin nyt tuon kuvan perusteella näyttää että tuo vaalein sävy ei olisi tarpeeksi vaalea ihoni sävylle.

 52. riitta pee sanoo:

  Voi, tämä herkkäihoinen allergikko tahtoisi seerumimeikkivoiteen ja korostusseerumin! <3 Vaikuttaa lupaavalta tuo sarja. Ihanaa, että on näin perusteellinen postaus, josta saa toteutuskelpoisia ideoita omaan ihonhoitoon ja meikkiin!

 53. Mari sanoo:

  Ihan ehdottomasti tuo seerumimeikkivoide ja korostusseerumi. On jo pitkään ollut hakusessa joku hyvä meikkivoide, jospa se olisi nyt tässä!

 54. Jenni sanoo:

  Seerumimeikkivoide ehdottomasti ensiksi kokeiluun, varjostusväri kiinnostaa myös kovasti!

 55. NinaK sanoo:

  Seerumimeikkivoide kuulostaa just sellaiselle, mitä tarvitsen. Sillä vielä en ole noista BB/CC-voiteista lempparini löytänyt. Lisäksi Lip Boost-huulivoide kuulostaa kokeilemisen arvoiselta

 56. Millavee sanoo:

  Valitsisin Gressan tuotteista ensimmäiseksi kokeiluun Minimalist Illuminating Serum:n ja tietysti huipulta vaikuttavan seerumimeikkivoiteen!

 57. taru sanoo:

  Seerumimeikkivoide ja huulihoide kiinnostavat! Osaatko sanoa, kuinka peittävää meikkivoide on? Ja mahtaako sopia akneiholle?

 58. Krista sanoo:

  Ehdottomasti seerumimeikkivoide ja varjostusseerumi. Kätevää, jos yhdellä meikkivoideseerumilla pärjäisi ympäri vuoden. Kesäaikaan tarvitsee tummempaa meikkivoidetta vähemmän ja on turhauttavaa ostaa erikseen tummempi sävy, jota ei saa käytettyä loppuun saman kesän aikana. Seuraavaan kesään mennessä se on jo auttamatta vanhentunut käyttökelvottomaksi.

 59. Satu viik sanoo:

  Meikkivoide ja korostusseerumi kiinnostaa. Hyvältä näyttää myös huulipunat!

 60. Hanna Turunen sanoo:

  Seerumimeikkivoide kuulostaa unelmalta couperosa-iholle ja huulihoide olisi toinen mainio tuote

 61. SAW sanoo:

  Voi että tahtoisin ehdottomasti varjostusseerumin ja seerumimeikkivoiteen, ja taidanpa taas joutua nämäkin ostamaan! Tämä sinun blogin lukeminen tulee kyllä hullun kalliiksi, aina pakko itsekin päästä kokeilemaan hehkuttamiasi tuotteita, kuitenkin kiitän sinua siitä sillä monta aarretta olisi jäänyt muuten löytämättä!

 62. Satu sanoo:

  Seerumimeikkivoide ja huulihoide olisivat valintani. Kuulostavat ihan liian hyviltä ollakseen totta!

 63. Mirja sanoo:

  Seerumimeikkivoide kuulostaa ja näyttää hyvältä tuotteelta ja korostusseerumia tarvitsisin täydennykseksi meikkipalettiin 🙂

 64. Maarit sanoo:

  Ilman muuta seerumimeikkivoide ja huulihoide. Meikkivoide on lähes lopussa ja huulipunista tai kiilloista en ole vielä löytänyt suosikkia. Tämä sarja kuulostaa todella hyvältä. Eli tilaukseen menee, hankalaa olisi kuitenkin ollut ilman tyhjentävää postaustasi.

 65. Virpi sanoo:

  Moikka,

  Korostusseerumi ja meikkivoide saisivat kenties eloa ja iloa tähänkin naamaan.

 66. Emilia sanoo:

  Pistin heti meikkivoiteen ja Immaculate Buffing Brushin tilaukseen 🙂

  Yksi kysymys tuohon siveltimeen liittyen, miten sitä oikeaoppisesti käytetään? Pyöritelläänkö iholla vai…?

 67. SannaN sanoo:

  Valitsisin ehdottomasti seerumimeikkivoiteen! Toinen tuote onkin vaikeampi, mutta tuo varjostusseerumi kiinnostaisi, vaikka itsellä ei olekaan kokemusta varjostusten tekemisestä. Haluaisin kyllä oppia 🙂

 68. KristaK sanoo:

  Vihdoinkin niitä kuvia! 😀 Itse haluaisin ehdottomasti hankkia meikkivoiteen ja korostusseerumin. Pidän yleensä enemmän kevyemmistä bb- ja cc-voiteista ja tämä voisi nyt olla ne korvaava meikkivoide olen lisäksi koukussa erilaisiin korostustuotteisiin ja kaikkeen hohtavaan. Nämä ovat varmasti kesän häitäkin silmällä pitäen osa täydellisen häämeikin reseptiä ^.^

 69. Nuppu sanoo:

  Oi ihanaa, että Gressat viimein saapuivat Suomeen! Ihastuslistalla on ollut jo pitkään juurikin tuo seerumimeikkivoide, ja sen kaveriksi kesää aatellen valitsisin ihanan kuuloisen bronzerin 🙂
  Upeat ja kuulaat meikit olet loihtinut näillä!

 70. Tarja sanoo:

  Seerumimeikkivoide ehdottomasti ja korostusseerumi. Törmäsinkin jo tänään facessa tuohon seerumimeikkivoiteeseen Naturellen esittelemänä ja kävin heti kurkkaamassa tuotetta sivuilla.

 71. Hanna sanoo:

  Seerumimeikkivoide ja Lumière ensihätään, vaikka kaikki meikkituotteet kiinnostaisivat.

  • Hanna sanoo:

   Nämä laitettu tilaukseen. 🙂 Kysyisin vielä, miten ja mitä aurinkosuojaa suosittelisit käytettäväksi seerumimeikkivoiteen kanssa?

 72. Saaraa sanoo:

  Seerumimeikkivoide ja Aux Rouge. Tai Poskipuna. Nuo varmaan myös tuntuvat ihanalta iholla! En oikein pidä meikintunnusta iholla.

 73. Jossy sanoo:

  Meikkivoide ja varjostusseerumi kiinnostelevat (lue: Kuumottavat!) sen verran, että ne oisivat mun valintani. Varmaankin tuon meikkivoiteen kotiutan tässä viel, muuuut..peukut silti pystyssä, että arpaonni suosii

 74. Jennie sanoo:

  No meikkiseerumi tottakai! Ja toinen vaihtoehto vähän vaikeampi päättää, mutta ehkä kuitenkin korostusseerumi.. uuu, kaikki on kokeilemisen arvoisia <3

 75. Merja sanoo:

  Nyt kun RMS meikkivoide on juuri loppumaisillaan valitsisin ehdottomasti tuon seerumimeikkivoiteen ja korostusseerumin. Kuulostaa niin houkuttelevalta. .Myöskin huulipunia on varmasti päästävä kokeilemaan. Upeita värejä.
  Kiitos ihanasta blogista. Olen siirtynyt luonnonkosmetikkaan sinun kirjaasi ja blogiasi lukemalla, ja siitä inspiroituneena.

 76. Raijaleena sanoo:

  Tietenkin seerumimeikkivoide ja lip boost. Kuinkahan kauan voin näitä vastustaa?

 77. Minttu sanoo:

  Vaikuttavat ihan superhyviltä tuotteilta! Valitsisin ehdottomasti seerumimeikkivoiteen ja korostusseerumin, vakuuttavaa jälkeä 🙂

 78. Kirsi-marja Vainionpää sanoo:

  Ihan ilman muuta tuo seerumi meikkivoide ja korostus seerumi.

 79. Kuulostaa mahtavalta tuotteelta. Kiitos värien konkretisoinnista, helpottaa ehkä hieman oikein sävyn valintaa. Aion ehdottomasti kokeilla meikkivoidetta jossain kohtaa. Varjostusvoide ja huulipunat vaikuttivat myös kiinnostavilta.

 80. Anna sanoo:

  Olen testannut meikkivoiteen ja omalla iholla se ei oikein toiminut toivotulla tavalla. Silloin oli ihossa paljon peitettävää, ja meikkivoiteen peittokyky oli aika minimaalinen. Photoshopattuun lopputuloksen tarvitaan siis lisäksi hyvä peitevoide tai valmiiksi hyväkuntoinen iho. Lip Boost sävyssä Bare on tullut myös kokeiltua. Nyt kokeilisin mielelläni tuota Buffing Brush sivellintä ja korostusseerumia.

 81. Anu Pulkkinen sanoo:

  Ihan kilpailuun liittymätön kysymys, mutta miten Katja toi seerumimeikkivoide toimii Essen tuotteiden kanssa? Essellähän on vähän sellainen filosofia, että seerumia ja kasvovoidetta pitäisi käyttää yhdessä. Kuinka tuo seerumimeikkivoide sekoittaa palettia?

  • Voit käyttää hyvin. Käytät Essen tuotteet ensin ja viimeisenä vasta meikkivoide. Niin siis teen itsekin, sillä käytän Esseä tällä hetkellä ihonhoidossani.

 82. muinaisjuttu sanoo:

  Oi, ihanuuksia! Pitää tilata ehdottomasti ainakin tuo seerumimeikkivoide. Sen kaveriksi ehkä korostusseerumi? Ei kai niitä voi olla liikaa? RMS beautyn Living Luminizer on jo käytössä, samoin kuin Master Mixer. Toki Lumierekin kuulostaa hyvältä, itse päätyisin siitä varmaankin sävyyn Elise.
  Paitsi että Gressan kasvovesisuihke on kerrankin bentsoehapoton (olen allerginen), joten taitaisinkin toiseksi päätyä siihen. Ihan siitä ilosta, että kerrankin löytyy itselle sopiva tuote! 🙂

 83. Martsu sanoo:

  Meikkituotteista valitsisin tuon seerumimeikkivoiteen ja pigmenttiseerumin. Ihonhoitotuotteista uudistavan naamion ja yöeliksiirin.

 84. Aurinko sanoo:

  Tuotteet kuulostavat ihanilta! Valitsisin sekä meikkivoiteen että Illuminating korostusseerumin.

 85. Sanna sanoo:

  Kyllä on tarkoitus ostaa tuo seerumimeikkivoide ja seuraksi näillä näkymin lähtee tuo korostusseerumi. Postauksestasi asti olen tuota seerumimeikkivoidetta ”himoinnut”. Sivellin on kyllä must.
  Kostutatko sinä siveltimen ennen seerumimeikkivoiteen levitystä?

 86. Susanna sanoo:

  Ihana Gressa, voisin kokeilla melkein mitä tahansa noista tuotteista, mutta aloittaisin kyllä Illuminating-seerumilla ja Lip Boostilla.

 87. Kristalli sanoo:

  Ehdottomasti korostusseerumi ja meikkivoide, se täydellinen pohjameikkituote aina hakusessa, ja kyllä iholla kuultoa olla pitää 🙂

 88. Marja sanoo:

  Valitsisin seerumimeikkivoiteen ja huulihoiteen. Kiitokset havainnollistavasta postauksesta, tästä näkee erinomaisesti mm. sen mihin varjostusväri pitää laittaa.

 89. Marjo sanoo:

  Valitsisin Gressalta seerumimeikkivoiteen (1,5) sekä Lip Boostin (Jolie) : ))

 90. Sanna Metsonen sanoo:

  Nyt täytyy sanoa että ohuemmat kulmakarvat olis piristävä juttu kasvoihin:)

 91. Elise H. sanoo:

  Mukana ihanassa arvonnassa! Seerumimeikkivoidetta ja kasvosuihketta testailisin ensimmäisenä 🙂

 92. Hanna A sanoo:

  Ehdottomasti kiinnostavin on tuo seerumimeikkivoide! Kaikki 2 in 1 jutut sopii kiireisiin aamuihin. Lisäksi sävyttävät huulihoiteet kiinnostavat.

 93. Mari sanoo:

  Valitsisin meikkivoideseerumin ja korostusseerumin Ihanaa, että näitä voi tilata vihdoin Suomesta! Ja taitaakin heti lähteä tuo meikkivoideseerumi tilaukseen

 94. Ninne sanoo:

  Valitsisin itselleni ehdottomasti seerumimeikkivoiteen ja tuon maailman herkullisimmalta näyttävän huulihoiteen sävyssä Aux Rouge. 🙂

 95. riri sanoo:

  Valitsisin kyllä meikkivoiteen ja tuon korostusseerumin! Voi kun ei malttaisi odottaa että pääsisi kokeilemaan!

 96. Vilma Heikkilä sanoo:

  Wau! Kyllä valitsisin meikkivoideseerumin sekä.. hmm. Apua! Korostusseerumi vaikuttaa mahtavalta mutta myös LipBoost sävy Bare. Ottaisin, huulivoiteen! ♡

 97. Khatry sanoo:

  Huippujuttu! Onneksi sattumalta päädyin lukemaan postauksesi tästä tuotemerkistä ja erityisesti meikkivoiteesta. Siis erittäin kiinnostavaa ja ehdottomasti kokeiluun menevät tuotteet. Jes!! Tämän perusteella tilasinkin heti tältä istumalta seerumimeikkivoiteen sekä varjostusseerumin. Can’t wait, että posti kuljettaa tuotteet 🙂
  Osaatko sanoa pitäisikö näillä molemmilla tuotteilla olla omat siveltimensä vai voiko yhdellä ja samalla levittää molemmat?

 98. Minttu sanoo:

  Näitä on varmaankin pakko kokeilla 🙂 Valitsisin meikkivoiteen sekä korostusseerumin.

 99. Pirjo sanoo:

  Pakko kysyä 🙂 suosittelet vaalealle skandinaaviselle iholle meikkivoiteen sävyjä 1.0/1.5/2.5/3.0 ilmeisesti kuvan perusteella ainoa vaalea ja viileä sävy 2 ei mielestäsi sopisi. Itselläni on mielestäni tyypillinen vaalea (ja viileä) skandinaavinen ihonsävy ja jos en halua kaikkea näkyvillä olevaa ihoani meikata ei minun mielestäni kannata käyttää lämpimiä sävyjä – ne näyttävät likaiselle. Onko sävy 2 siis oikeasti minkä värinen?

 100. Marika Lahti sanoo:

  Tilasin heti itselleni meikkivoide seerumin ensimmäisen postauksen jälkeen joten varjostusseerumi ja korostusseerumi

 101. Nyt tuli sellainen paketti, että himotus listalle kaikki! Mutta erityisesti seerumimeikkivoide ja korostusseerumi. Ja sitten ollaankin vaikeimmassa osiossa eli sävyn valinnassa, ehkä väreistä vielä parempaa kuvausta kaipaan, mutta onneksi on se kuvan lähettämis mahdollisuus. 🙂

 102. Silja sanoo:

  Valitsisin ehdottomasti Minimalist -seerumimeikkivoiteen. Luin siitä viikonloppuna ja toivoin mielessäni, että kirjoittaisit siitä, ja niinhän olit tehnytkin! Kiitos postauksesta 🙂 Meikkivoiteen lisäksi voisi olla mukava kokeilla tuota korostusseerumia.

 103. Minttu sanoo:

  Ovatko nämä vegaanisia? Siinä tapauksessa kiinnostaisi seerumimeikkivoide ja aux rouge -huulihoide!

 104. veera sanoo:

  seerumimeikkivoide tietenkin! ja toinen…. hmmmm huulipuna vai mikä hoide se oli

 105. Oijjjoihh!!
  Ehdottomasti ottaisin seerumimeikkivoiteen ja kamuksi korostusseerumin. <3

 106. Oijjjoihh!!
  Ehdottomasti ottaisin seerumimeikkivoiteen ja kamuksi korostusseerumin. <3

 107. Onpa ihanan kuuloisia tuotteita. Testaisin mielelläni seerumimeikkivoiteen lisäksi bronzeria.

  • NinaS sanoo:

   Seerumimeikkivoide (tietenkin!) ja tuo Aux rouge sävyinen huulihoide. Ihania kaikki! 🙂

 108. Aino sanoo:

  Vau! Ihosi näyttää kuvissa todella hehkuvan kauniilta. Valitsisin itselleni ehdottomasti siis korostusseerumin ja seerumimeikkivoiteen jos voisin päästä lähellekkään noin hehkuvaa lopputulosta! Myös huulihoiteet näyttävät sävyiltään aivan upeilta!

 109. Iiris sanoo:

  Seerumimeikkivoide ja korostusseerumi <3
  Tässä voisi olla omalle iholle sopivin meikkivoide jota ei ole löytynyt vaikka testissä ollut ties kuinka monen valmistajan tuotteita. Nimm. ongelmaihoinen

 110. Maasi sanoo:

  Kyllähän se seerumimeikkivoide lähtisi testiin! Ihonhoidon puolelta tekisi mieli testata tasapainottavaa puhdistusöljyä 🙂

 111. Nenna sanoo:

  Oi, seerumimeikkivoide ja klassisen punainen huulipuna ovat valintani. Saisin samalla siirryttyä meikeissä luonnollisempaan suuntaan. 🙂

 112. Kaarina sanoo:

  Oi miten ihania tuotteita! Seerumimeikkivoide ja korostusseerumi olisivat valintani. 🙂

 113. Heidi sanoo:

  Seerumimeikkivoide ja korostusseerumi! Olen itse asiassa huomenna menossa hankkimaan seerumimeikkivoidetta paikan päälle, sillä haluan varmistua oikeasta sävystä.