Beauty

Jolien Black Friday -helmet

Beauty | 23.11.2018 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Black Friday on luonnonkosmetiikan ystävien vuoden ylivoimaisin hemmottelupäivä, kun joka ikinen luonnonkosmetiikkakauppa tarjoaa valikoimastaan niin hyvät alennusprosentit ettei vastaavia nähdä kovin usein. Seuloin alennustarjontaa hieman ennakkoon ja päädyin nappaamaan teille helmet tänä vuonna Jolien Black Fridaysta, jonka tarjoukset ovat valikoimaan nähden mielestäni kiinnostavimmat ja joukosta löytyy pitkä lista omia luottotuotteitani. Tänään kannattaa täydentää varastot omien lempituotteiden osalta, kokeilla kiinnostavia uutuuksia tai hankkia joululahjat rakkaimmille.

Näet kaikki Jolien Black Fridayn tarjoukset täältä.

Jolien Black Friday -helmet:

1. Absolution -20 %

Huonoa tuotetta ei Absolutionin valikoimasta löydykään, mutta omat suosikkini sarjalta ovat maailman paras vartalovoide, jumalaisen ihana vartalokuorinta, legendaarisen tehokas puhdistava naamio, mehukas puhdistusgeeli sekä universumin paras peitevoide (sävy 02).

2. Nazan Schnapp -20 %

En ole kokeillut yhtäkään tuotetta tältä kutkuttavalta sveitsiläissarjalta ja melkein kateellisena kuuntelin Inken hehkutusta tuotteista viime kesänä! Nazan Schnapp on ehdottomasti testijononi kärjessä ja etenkin sarjan Rose Quartz Gemstone öljyputsari kiinnostaa, kuten myös uudistava geeliputsari ja detox-putsari. Nazan Schnappin puhdustusaineet eivät ole sieltä edukkaimmasta päästä, mutta minä rakastan ihonhoitorituaalin vaiheista puhdistusta kenties eniten ja olen valmis maksamaan kunnon putsarista sievoisenkin summan, mikäli tuotteessa on jotain todella erityistä. Esimerkiksi Tata Harperin putsarit kuuluvat juuri niihin, jotka ovat kalliita, mutta täysin omissa sfääreissään. Jos olet kiinnostunut Nazan Schnappista, suosittelen lukemaan Inken viime kesäisen raportin tuotteista.

3. Patyka -20 %

Patykalta on vaikea hankkia huonoja tuotteita. Omiin suosikkeihini kuuluvat muun muassa sarjan loistava miselligeeli (joka on misellivettä geelimuodossa), pigmenttiläiskiä vaalentava seerumi, kirkastava antioksidanttiseerumi sekä ilmansaasteilta suojaava meikkiä kiinnittävä suihke. Niin ja toki rakastan myös kulttituote Huile Absolue öljyseerumia sekä White Grape suihkugeeliä, jonka ristimme Jutan kanssa samppanja-suihkugeeliksi jo vuonna 2013. Sarjan vartalokuorinta ja mantelinkukka-vartalovoide ovat myös luottotuotteitani.

4. Whamisa -20 %

Whamisan Water Cream, Deep Rich Toner, kuorintalaput ja Kelp sheet mask ovat kaikkien aikojen parhaita kosmetiikkatuotteita. Kun kaipaat pomminvarmoja ja selkeitä tuloksia, valitse nämä tärpit.

5. Zuii -20 %

En voi kylliksi suositella Zuiin pronssinhohtoista Flora Luminising Creamia keskelle sysiharmaata talvea! Olen myös yllättäen kokenut uudelleen rakastumisen puuterimaisiin varjostus-, korostus- ja poskituotteisiin täysin Zuiin ansiosta. Sun-aurinkopuuteri ja Moon-korostuspuuteri yhdessä Melon-poskipunan kanssa saavat aikaan hehkun, jonka perään saan joka ikinen kerta viestitulvan, jos satun esiintymään Instastooreissa ne kasvoillani. Tuota kuulautta havainnoillistaa parhaiten tämä meikkilook alkusyksyltä. 

6. Esse -20 %

Esse-faneille tiedoksi, että sarjan Cream Cleanser, Gel Cleanser ja Refining Cleanser ovat hyvässä Black Friday -alessa. Essehän on sarja, josta ei ole tarjolla alennuksia juuri koskaan. Sarjan putsarit ovat todella killereitä ja melkein mahdotonta sanoa mikä näistä kolmesta on paras, sillä rakastan Cream Cleanserin runsasta rooibosta, Gel Cleanserin ihoa viilentävää minttua ja Refining Cleanserin samettista muhkeutta sen sisältämän saven ansiosta. Lisäksi tärppitiedotteena kerrottakoon, että myös Essen kosteusvoiteet ovat alessa ja niistä Light Moisturiser on vertaansa vailla, yksi universumin parhaista voiteista tässäkin.

7. Inari -25 %

Arktisiin raaka-aineisiin perustuvasta Inarista kirjoittelinkin taannoin (postaus löytyy täältä). Inari on heittämällä kiinnostavinta, mitä kotimaisilla luonnonkosmetiikkamarkkinoilla on lanseerattu pitkään aikaan ikääntyvälle iholle. Tärpit sarjasta ovat Lifting Serum, Water Cream ja Sleeping Cream. Sisäpiiritietona paljastettakoon, että Inarin tuotekehitystiimistä löytyy sama tuotekehittelijä kuin premium-sarja Amalalla, joka on myöskin Jolien Black Friday alessa -20 %.

8. Pai -25 %

Pai on yksi niistä sarjoista, mitä ei voi kuin syvästi rakastaa! Kunnon paijausta iholle. Tärppeinä mainittakoon kulttimainetta kantava Rosehip Oil (joka lienee parasta mitä iholleen voi hankkia alle 30 eurolla), kuivan ja karhean talvi-ihon kesyttäjä monitoimibalmi Head to Toe Buriti Balm sekä herkkää ihoa hellivä Chamomile & Rosehip kosteusvoide.

9. Neal’s Yard Remedies -30 %

Tässäpä koko Black Fridayn paras tärppi! Ihanista ihanin Neal’s Yard Remedies rutkassa alessa. Itse sujauttaisin ostoskoriin ainakin Frankincense Intense Lift seerumin ja Wild Rose Beauty Balmin. Ah ja vinkki vinkkinen: levitä kasvoille Wild Rose Beauty Balmia ja sen päälle Rose Facial Polish kasvokuorinta – oh my lord mikä ihana kuorintaelämys! (Idea on pöllitty Neal’s Yard Remediesin kasvohoidosta suoraan Lontoon Covent Gardenista.) Mainitsin postauksen alussa, että Absolutionin kiinteyttävä vartalovoide on maailman paras, mutta kerrottakoon, että maailmassa on kaksi parasta vartalovoidetta: niistä toinen on Neal’s Yardin Aromatic Body Lotion.

10. Madara -40 %

Madaralla on tajuton määrä kiinnostavia uutuuksia, joista parhaimpien joukkoon kiilaavat sarjan ampullien ohella ikääntyvän ihon kohottava Re:Gene Volume Rebuild Lifting Mask ja aktiivihiiltä sisältävä Anti-Pollution Charcoal & Mud Mask. Lisäksi sarjan kasvovedet ovat pullotettua kultaa alle kahdella kympillä.

Pääset kaikkiin Jolien Black Friday tarjouksiin tästä linkistä.

Millaisia Black Friday löytöjä olette päätyneet tekemään?

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , ,