Beauty

Autumn Sunset – Zuiin syksyn meikkilook

Beauty | 29.8.2018 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: Zuii

Varma syksyn merkki itselleni on se, kun meikkaaminen alkaa kiinnostamaan. Viimeiset kaksi viikkoa olen meikannut enemmän kuin kuukausiin, mutta toisaalta en muista, että olisin ollut edes viime syksynä näin innoissani meikkaamisesta. Lisäksi tapahtui jotain todella yllättävää: viime vuodet olen vannonut voidemaisten poskipunien ja kuultotuotteiden nimeen. Jossain vaiheessa jo mietin, että liekö puuterimainen poskipuna jo konsepti, mihin en enää koskaan palaa.

Sitten tuli aika loihtia syysmeikki Zuiilla, australialaisella ammattilaistason meikkisarjalla, joka ei varmasti sen suurempia esittelyjä kaipaa, sillä sarja on ehtinyt valloittaa Suomen luonnonkosmetiikkamarkkinoita jo usean vuoden ajan. (Olen myös loihtinut vuosien varrella Zuiilla useita eri meikkilookeja, niitä löytyy mm. täältä.) Tämän syyslookin myötä rakkaus puuterimaisiin tuotteisiin roihahti uudelleen kertalaakista. Lopputulos näytti jotenkin niin ihanalta ja meikki toimii myös kuvissa täydellisesti. Innostuin meikeistä niin paljon, että tein niistä pienen videosarjan Instastooreihinkin ja sen myötä kommenttiboksiini tulvi kyselyitä käyttämästäni kuultotuotteesta ja meikkipohjasta. Hassuahan tässä on se, että tuo ”kuultotuote” on siis poskipuna, ikuinen lempparini Zuiilta, sävy Melon. Se heijastaa ruusukultaista hohdetta upealla tavalla ja saa aikaan kauniin kolmiulotteisen efektin. Meikkivoidetta minulla ei puolestaan ole kuin silmien alla ja ”meikkipohja” on Zuiin uusi pronssinhohtoinen voide, joka ei siis peitä, vaan tuo kasvoille ainoastaan kevyttä kuultoa ja lämmintä sävyä.

Zuiille on lisäksi tullut uusia huulipunasävyjä, joista minun on pakko tehdä teille vielä kokonainen postaus erikseen. Kaikki uudet sävyt ovat mattapintaisia ja niissä on täydellisen kosteuttava koostumus, täydellinen levittyvyys ja täydellinen pysyvyys. Uusista sävyistä tuli oitis uudet lempihuulipunani, sillä tästä koostumuksesta on todella vaikea pistää paremmaksi.

Zuiin syyslook on inspiroitunut syksyisen auringonlaskun sävyistä. Luomilla yhdistyvät voimakas pronssin ja kuparin hohto laivaston siniseen rajaukseen. Huulet ovat kirsikanpunaiset ja iholla on käytetty erilaisia kuulto- ja varjostustuotteita tuomaan kolmiulotteisuutta ja hohdetta. Meikkipohja on kevyt ja sen alla on käytetty ilman hohdetta valoa tuova meikinpohjustaja, joka auttaa meikkipohjaa myös pysymään paremmin.

Resepti Autumn Sunset meikkiin on tässä:

Tuotteet

Colour Corrective Primer Apricot
Flora Luminising Creme Saturn
Liquid Foundation Natural Ivory (valitse omalle ihollesi sopiva sävy)
Flora Powder Glow Highlighter Moon
Flora Powder Shimmer Bronzer Sun
Flora Blush Melon
Solo Eyeshadow Brownie ja Blue Marine
Eyeliner Pencil Black
Maxi Lash Mascara Black
Eyebrow Definer Taupe
Classic Lipstick Cherry

Ohjeet meikkiin

1. Levitä ensin kasvoille Apricot Primer meikinpohjustaja.

2. Levitä koko kasvoille pronssinhohtoinen kuultovoide tai miksaa sitä yksi painallus meikkivoiteen joukkoon, jos käytät meikkivoiteen koko kasvoille.

3. Peitä vielä erikseen tummat silmänaluset meikkivoiteella, taputtele sitä sormin silmänalusiin ja koko yläluomelle, niin saat pohjustettua luomet silmämeikkiä varten.

4. Sipaise kasvoille kevyesti irtopuuteria.

5. Levitä poskille poskipunan sävy Melon. Hymyile, jotta saat poskipääsi esiin ja levitä poskipuna poskipäille kohti korvaa. Varo levittämästä poskipunaa ohimoille.

6. Sipaise Sun aurinkopuuteria aavistus hiusrajaan otsalle sekä pikkuriikkinen ripaus poskikuoppiin poskipunan alapuolelle. Halutessasi voit jättää varjostuksen myös tekemättä.

7. Sipaise Moon korostusväriä kulmaluulle ja aavistus nenänvarteen sekä amorinkaaren yläpuolelle.

8. Levitä Brownie luomiväri tasaisesti ja intensiivisesti koko liikkuvalle luomelle ja häivytä luomivaon yläpuolelle. Lisää väriä myös aavistus alaripsien tyveen painottaen ulkonurkkaa.

9. Piirrä mustalla rajauskynällä ohut rajaus yläripsien tyveen ja väritä myös ripsien välit. Ota sitten kapeaan ja napakkaan siveltimeen Blue Marine luomiväriä ja levitä sitä reilusti mustan kynärajauksen päälle (musta kynä nappaa mukavasti sinisen luomivärin itseensä, jolloin väristä tulee intensiivinen ja se kestää hyvin). Lisää vielä Moon korostusväriä silmien sisänurkkiin.

10. Taivuta ripset ja harjaa niihin pari kerrosta mustaa Maxi Lash ripsiväriä.

11. Harjaa kulmakarvat kierreharjalla tai kulmakarvaharjalla. Huolittele kulmat luonnollisesti Taupe kulmakynällä ja harjaa vielä kulmakarvat lopuksi ylöspäin.

12. Punaa huulet Cherry huulipunalla ja meikki on valmis!

Olen itse todella fiiliksissäni tästä meikistä ja siitä miten hyvin se toimii myös kuvissa! Ei nimittäin ole itsestäänselvyys, että luonnossa kivalta näyttävää meikkiä saa ikuistettua valokuviin yhtä hyvin. Pakko myöskin mainita Zuiin Maxi Lashista: sain ripsien taivutuksen pysymään sillä täysin latistumatta ilman ripsi- ja kulmageeliä. Mielestäni tämä ei ole ennen onnistunut yhtä hyvin. Näyttää siltä, että tämän ripsivärin kanssa jatkamme tutustumista paremminkin tänä syksynä.

Mitäs mieltä olette tästä meikistä? Uppoaako värit teille? Mitä tuotteita aiot kokeilla näistä? Entä pidättekö te enemmän voidemaisista poskipunista ja kuulto- ja varjostustuotteista vai puuterimaisista?

Löydät kaikki Zuiista tekemäni postaukset täältä.

Kuvat Eeva Kolu

Avainsanat: , , , , , , , , , ,