BeautyInken purkkinurkka

Inken purkkinurkka: vappunaamari

Beauty | Inken purkkinurkka | 28.4.2017 | Inke

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Vieraileva kirjoittaja Inke seikkailee luonnonkosmetiikkaviidakossa pilke silmäkulmassa.

Lämpimästi tervetuloa Inken purkkinurkan pariin! Ja kuinkas sattuikaan: ensimmäinen tällä uudella palstalla esittelemäni tuote ei ole itse asiassa purkki laisinkaan.

Kuten me ajan hermolla olevat tiedämme, parin päivän päästä on jälleen aika juhlia vappua.

Vappu saattaa hyvinkin olla vuoden hauskin juhlapyhä, mutta voinemme varmuudella myös todeta sen olevan pyhistä raskain.

Kaksi päivää silkkaa bailua, toisena päivänä pitää aloittaa vielä heti aamusta jotta varmasti ehtii palella puistossa koko päivän. Kolmantena päivänä pääseekin sitten takaisin työpaikalle, kaikkensa antaneena. Stressataan tätä sitten myöhemmin – nyt on aika ottaa vähän simaa!

Ah, simaa. Eli siis sokeria, hiivaa ja ehkäpä vielä hiven terästystä? No sehän ei naamassa seuraavana aamuna näykään. Noh, entäpäs skumppa sitten? Molempi pahempi.

Munkeista ja tippaleivistä saa suupieliin sokeria sekä mahdollisesti pari näppyä, iholla kun on tapana toisinaan suutahtaa herkuista ja iloisesta elämästä. Eikä ole helppoa suolaisen ystävälläkään: sillillä, perunasalaatilla, sipseillä ja nakeilla ladattu vappulautanen saattaa läväyttää silmien alle melkoiset vappupallot.

Kivasta kieltäytyminen ei ole kuitenkaan nyt vaihtoehto, sillä murjottamisesta sitä vasta saakin ryppyjä naamaan. Kauneusfriikit korjailevat vapun jättämiä jälkiä kolajuoman ja kipulääkkeiden lisäksi sijaan superkosteuttavilla kangasnaamioilla.

Orgaidin kertakäyttöinen Vitamin C -kangasnaamio juottaa janoiselle juhlanaamalle kosteutta sitovaa hyarulonihappoa sekä virkistävää, ihon uusiutumista vauhdittavaa että aurinkovaurioita korjaavaa C-vitamiinia. (Mikäli sääennuste ei enää kovin radikaalisti tuosta päivity, aurinkovauriot taitavatkin olla se ainoa ongelma, jota vapusta ei tänäkään vuonna iholleen saa.)

Tämä luonnonkosmetiikkaversio seerumin ja naamion edut yhdistävästä kangasnaamiosta on ladattu virtaa täyteen – vähempi ei vappuun riittäisikään. Itsensä likoon laittava yhden hengen testiryhmänne simuloi vappujuhlan jo edelliselle viikonlopulle testatakseen tuotetta ääriolosuhteissa (omat syntymäpäivät) ja voi täten taata Orgaidin kangasnaamion olevan vapunvietossa jopa ylioppilaslakkia tärkeämpi asuste.

Kasvonaamioita myydään yksittäinkin, mutta suosittelen ottamaan vapun vakavasti ja varautumaan juhlaan kokonaisen sixpackin voimin.

Naamioista ensimmäisen (1) asettelet kasvoillesi heti vappuaaton aamuna: vappulookin loihtiminen onnistuu takuuvarmasti superkosteutetulle, heleälle iholle.

Tämän rutiinin haluat taatusti toistaa (2) myös ennen vappupäivän brunssia – usko minua. Jätä yksi pussukka yöpöydällesi tiistaiaamua varten ja asettele naamio (3) janoisille kasvoillesi siksi aikaa kun painelet kännykkäsi torkkunappia armoa anoen.

Loput kosteutta tihkuvat naamiot (4-6) voit joko luovuttaa ystävien ja puolisoiden kaiken nähneitä vappukasvoja hellimään – tai hyödyntää ne itse vappunaamareina. Naamiaisasussa juhlivat voivat asetella sheet maskinsa vappunaamarinsa alle ja herätä vappupäivään hehkeämpänä kuin koskaan. Ja jos vappulookin suunnittelu jäi niin sanotusti viime tinkaan, ei syytä huoleen: tänä vuonna vappua vietetään Hannibal Lecter -teemalla, kangasnaamiot kasvoilla.

Kosteaa vappua – ja kasvoille kans!

Inke

Orgaid ”Vitamin C” Organic Sheet Mask, 1 kpl 9,95 € / 6-pack 52,90 €, Biodelly.fi

ps. Lue myös Katjan asiantuntija-arvostelu tuotteesta! 

Tuote saatu testiin jälleenmyyjältä

Kuvat Inke

Avainsanat: , , , ,