Beauty

Neal’s Yard Remediesin uusi anti-age tehokaksikko

Beauty | 27.4.2017 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Olen saanut malttamattomia kyselyitä siitä, milloin kirjoitan Neal’s Yard Remediesin uudesta tehokaksikosta ikääntyvälle iholle: Frankincense Intense Lift Seerumista sekä Beauty Boost kapseleista. Tuotteet ovat nyt vihdoinkin rantautuneet ensimmäisille jälleenmyyjille Suomeen, joten on aika ottaa purnukat lähempään tarkasteluun.

Frankincense Intense tuotelinjasta on löytynyt aiemmin Intense Concentrate, Intense Cream sekä Intense Eye Cream. Nämä tuotteet on suunnattu noin 40-50 vuotiaalle iholle tai kuuriluontoisesti ennenaikaisen ikääntymisen merkkien hoitoon nuoremmalle. Frankincense Intense Creamin suosio yllätti Neal’s Yard Remediesin tuotekehityksen ja tehtaan täysin muutama vuosi sitten. Sen suosio räjähti käsiin välittömästi tuotteen lanseerauksen myötä ja tehdas oli pulassa, sillä se oli tilannut raaka-aineita aivan liian vähän kysyntään nähden. Tuotteen suosio ei sinänsä ollut mikään ihme, sillä raaka-aineiden tutkimukseen oli panostettu poikkeuksellisen paljon ja tutkimukset toteutettiin yhdessä Maailman Lääkäriliiton kanssa kolmannen osapuolen ulkopuolisessa laboratoriossa. Kun tapasin Neal’s Yardin omistajan Peter Kindersleyn pari vuotta sitten Lontoossa, hän näytti minulle muutamia kuvia, joita tuotteiden käyttäjät lähettävät hänelle sähköpostilla. Ryppyjä siloittava vaikutus on ihan ällistyttävä!

Suosiosta innostuneena Neal’s Yardin tuotekehitystiimi jatkoi tuotteiden kehittämistä edelleen. Lopputuloksena syntyi vaativamman ihon tarpeisiin, noin 50-60 vuotiaalle iholle suunnattu Frankincense Intense Lift seerumi sekä sisäisesti käytettävät Frankincense Intense Beauty Boost kauneuskapselit (paljastettakoon, että kehitteillä on vielä 60+ ihon tehotuote). Sain molemmat tuotteet testiin jo pari kuukautta sitten, vaikka seerumin osalta en kuulukaan kohderyhmään vielä pariin vuosikymmeneen. Oman testini jälkeen se siirtyykin perheen luottotestaajalle, äidilleni. Kapselit sen sijaan aion pitää itselläni, sillä niiden sisältö on niin huikea.

Syy miksi Lift seerumi ei ole itselleni juuri se paras, ei ole niinkään sen aktiivisissa raaka-aineissa, vaan ennemminkin tuotteen teknisyydessä, joka toimii ehdottomasti paremmin selvästi ryppyisemmällä ja veltostuneella iholla – seerumi nimittäin sananmukaisesti liftaa ja kunnolla, mutta erityisesti häivyttää tehokkaasti juonteita, joita itselläni vielä juurikaan ole. Se on siis tarkoitettu iholle, jolla ikääntymisen merkit näkyvät jo selkeästi. Parhaiten huomaan tehon, kun levitän seerumia kämmenselälleni, jolla on paljon epätasaisempi iho kuin kasvoissani. Ihon väri muuttuu levityksen jälkeen heleäksi, tasaiseksi ja kirkkaaksi. Rypyt, huokoset ja epätasaisuudet häviävät aivan kuin ne photoshoppaisi iholta piiloon, ja lisäksi ihon pinta napakoituu ja siloittuu.

Frankincense Intense Lift seerumin ainesosista 100 % on luonnollisia ja raaka-aineiden luomupitoisuus on 71 %. Hyaluronihappo silottaa juonteita ja pehmentää ihoa. Kurkuma kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä pigmenttiläiskiä. Riboosi, mikromerilevä sekä pellavaöljy parantavat ihon elastisuutta. Frankincense Intense -tuotteista tuttu kolmen peptidin yhdistelmä auttaa vahvistamaan kollageenia ja vahvistamaan ihoa. Lisäksi seerumiin on luotu eteerisillä öljyillä aromaterapeuttinen tuoksu, joka rentouttaa mieltä ja seerumi onkin tarkoitettu käytettäväksi niin, että sitä annostellaan pipetillä ensin kaksi tippaa kämmenille, lämmitetään tuote käsien välissä, asetetaan kämmenet kasvoille ennen levittämistä ja hengitetään syvään aromaterapeuttista tuoksua. Eteeristen öljyjen yhdistelmä sisältää ihoa uudistavaa frankinsensin uutetta ja eteeristä öljyä Neal’s Yard Remedieisin kestävän kehityksen mukaisesti kerätyiltä alueilta Omanista sekä mandariinin, bergamotin, nerolin ja mirhan eteerisiä öljyjä.

Tulosten optimoimiseksi seerumia kannattaa käyttää yhdessä Beauty Boost kapseleiden kanssa. Kapselit sisältävät MSM:ää, C- ja A-vitamiineja, sinkkiä, frankinsensiuutetta, ruusunmarjajauhetta, peltokorteuutetta, männynkuoriuutetta, seleeniä, kuparia, biotiinia ja viinirypäleensiemenuutetta. Loistava yhdistelmä palauttamaan ja ylläpitämään ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia.

Neal’s Yard Remedies panostaa tällä hetkellä toden teolla entistä modernimpiin ihonhoitotuotteisiin yhdistäen siihen taitavasti holistisen ihonhoitofilosofiansa. Kehitystä on ilo seurata. Aromaterapia ja fytoterapia ovat olleet yrityksen perustamisesta saakka kaiken perustana ekologisuuden ja eettisyyden lisäksi. Hyväntekeväisyysprojektit kehitysmaiden ja naisten aseman parantamiseksi ovat merkittävässä roolissa raaka-aineiden hankinnassa. Kestävä kehitys ja ympäristönsuojelu ovat yritykselle sydämen asia, joissa ei tehdä kompromisseja. Olen aina ollut sitä mieltä, että Neal’s Yard Remedies parantaa maailmaa purkki kerrallaan ja olen edelleen. Toivottavasti pääsen vierailemaan heidän laajennetussa ekotehtaassaan vielä tulevaisuudessa ja näkemään, kun omien viljelmien kukkaloisto on värikkäimmillään.

Joko olette kokeilleet uusia tuotteita?

Kuvat Katja Kokko

Tuotteet saatu blogin kautta

Avainsanat: , , ,

Beauty

20 kommenttia artikkeliin “Neal’s Yard Remediesin uusi anti-age tehokaksikko”

 1. Tanja

  Kuulostaapa tehokkaalta, vaikka taidan itsekin olla turhan nuori näille tuotteille (olen 36-vuotias). Mutta pakko kysyä, mistä tuo ihana peili on? Haluaisin juuri tuollaisen meikkauspeilin.

 2. Valotuikku

  Olen tullut uteliaaksi NYRin tuotteista. En vain keksi millainen hoitorutiini 57-v iholleni. Minulla on paksu öljyinen iho, ei ryppyjä juuri lainkaan, mutta kasvoissa on veltostumista. Mikä putsari, kasvovesi ja päivävoide, naamio ja kuorinta? Kiitos!

  • Suosittelen NYR:ltä Frankincense Facial Washin, Frankincense kasvoveden, uuden lift seerumin ja Intense voiteen + Intense silmänympärysvoide. Kuorinta voisi olla Supermoodin Youth Glo ja sen jälkeen Youth Glo Babyface Mask (tuon kuorinnan jälkeen aina rauhoittava naamio).

  • Valotuikku

   Entä kun ihossani on tosi paljon suurihuokoisuutta? Olisiko joku muu NYRin kasvovesistä aika ajoin hyvä käyttää Frankun lisäksi? Miksi muuten Supermoodin tuotteet lisänä?

   Varmaan sen takia ei tule ryppyjä kun on niin rasvainen iho…ilonsa kullakin.

   • Juu, NYR:n Witch Hazel hamamelisvesi, se supistaa huokosia. Supermoodit siksi, että noi tuotteet on loistavat tuomaan elinvoimaa, kirkastamaan ja kiinteyttämään ikääntyvää ihoa ja tekevät erityisen hyvää rasvaiselle ja suurihuokoiselle iholle 🙂

 3. piu

  NYR tuotteet ovat ihania. Juuri on seerumi loppumassa ja olenkin miettinyt tilaanko tämän vaiko Kypris. Olin etukäteen ajatellut että on Kypriksen vuoro päästä testiin. Kumpi näistä olisi tehokkaampi vanhenevalle eli yli 50 v iholle? Hmmm….niin paljon ihania, vaikea valita. Puhdistus on myös mietinnässä, koska nekin kohta loppumassa, niitäkin niin ihania. Nuo pillerit pitäisi myös ottaa kokeiluun. Kumpi mielestäsi tehokkaampi NYR tabletit vaiko Skin collagen jonka myös bongasin blogistasi? Apua on tämä runsauden paljous ihanaa, kiitos sinun ☺

 4. Nina

  Kiitos vinkistä, täytyypä tutustua. Ihan en kohdeikäryhmää ole, mutta parempi katsoa kuin katua 🙂 Itse asiassa, minulla ei ole ollut NYR:n tuotteita lainkaan, olisi varmaan aika kokeilla.

 5. Ulpu

  Mua kiinnostaisi hankkia Frankincence voide, mutta en oikein välitä purkissa olevasta voiteesta, en jaksaisi pelata spaattelin kans… Oonkin miettinyt Nyrin Orange Flower voidetta, jota kehuit jokin aika sitten. Oisko se ihan pöllö 40+ iholle?

 6. Heiduli

  Moikka!

  Ei juuri tähän postaukseen liity, mutta katsoin juuri instagram kuviasi vappumeikeistä ja en voinut olla huomaamatta miten ihanat hiuksesi ovat! Mitä hoitotuotteita käytät hiuksillesi?
  Hauskaa vappua!!

  • Oi kiitos 🙂 Varmasti suuri osa johtuu siitä, ettei hiuksia ole värjätty vuosikausiin synteettisillä väreillä, vaan hennalla, joka hoitaa hiusta tehokkaasti. Tyveen tehdään ainoastaan yleensä nopea vaalennus. Pesen hiukset John Masters Organicsin Honey & Hibiscus shampoolla, hoitoaine JMO:n Rosemary & Peppermint ja parin viikon välein hoitoaineen jälkeen käytän vielä JMO:n Herbal Cider hiushuuhdetta. Jos en käytä hiushuuhdetta, levitän kosteisiin hiuksiin JMO:n Rose & Apricot Hair Milkin. Yleensä sekoitan vielä shampooseen painalluksen Tabitha James Kraanin hiusöljyä. Niin, ja pesen hiukset vain kahdesti viikossa, joten eivät rasitu myöskään usein toistuvasta föönauksesta ym.

  • Heiduli

   Oi kiitos paljon! Nyt kyllä pitää itsekin keskittyä vähän hiusten hyvinvointiin! Ihanaa kevättä sinulle!

 7. Kaikista sisäisistä kauneustuotteista kiinnostuneena tietenkin olen utelias noista kapseleista, ikävä kyllä ei vain missään kohdalle osuneessa nettikaupassa ollut listattuna tarkkaa sisältöä. Ravintolisissä pitäisi aina olla näkyvillä raaka-aineet & pitoisuudet, varsinkin noinkin hintavassa tuotteessa…

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>