Beauty

Neal’s Yard Remediesin uusi anti-age tehokaksikko

Beauty | 27.4.2017 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Olen saanut malttamattomia kyselyitä siitä, milloin kirjoitan Neal’s Yard Remediesin uudesta tehokaksikosta ikääntyvälle iholle: Frankincense Intense Lift Seerumista sekä Beauty Boost kapseleista. Tuotteet ovat nyt vihdoinkin rantautuneet ensimmäisille jälleenmyyjille Suomeen, joten on aika ottaa purnukat lähempään tarkasteluun.

Frankincense Intense tuotelinjasta on löytynyt aiemmin Intense Concentrate, Intense Cream sekä Intense Eye Cream. Nämä tuotteet on suunnattu noin 40-50 vuotiaalle iholle tai kuuriluontoisesti ennenaikaisen ikääntymisen merkkien hoitoon nuoremmalle. Frankincense Intense Creamin suosio yllätti Neal’s Yard Remediesin tuotekehityksen ja tehtaan täysin muutama vuosi sitten. Sen suosio räjähti käsiin välittömästi tuotteen lanseerauksen myötä ja tehdas oli pulassa, sillä se oli tilannut raaka-aineita aivan liian vähän kysyntään nähden. Tuotteen suosio ei sinänsä ollut mikään ihme, sillä raaka-aineiden tutkimukseen oli panostettu poikkeuksellisen paljon ja tutkimukset toteutettiin yhdessä Maailman Lääkäriliiton kanssa kolmannen osapuolen ulkopuolisessa laboratoriossa. Kun tapasin Neal’s Yardin omistajan Peter Kindersleyn pari vuotta sitten Lontoossa, hän näytti minulle muutamia kuvia, joita tuotteiden käyttäjät lähettävät hänelle sähköpostilla. Ryppyjä siloittava vaikutus on ihan ällistyttävä!

Suosiosta innostuneena Neal’s Yardin tuotekehitystiimi jatkoi tuotteiden kehittämistä edelleen. Lopputuloksena syntyi vaativamman ihon tarpeisiin, noin 50-60 vuotiaalle iholle suunnattu Frankincense Intense Lift seerumi sekä sisäisesti käytettävät Frankincense Intense Beauty Boost kauneuskapselit (paljastettakoon, että kehitteillä on vielä 60+ ihon tehotuote). Sain molemmat tuotteet testiin jo pari kuukautta sitten, vaikka seerumin osalta en kuulukaan kohderyhmään vielä pariin vuosikymmeneen. Oman testini jälkeen se siirtyykin perheen luottotestaajalle, äidilleni. Kapselit sen sijaan aion pitää itselläni, sillä niiden sisältö on niin huikea.

Syy miksi Lift seerumi ei ole itselleni juuri se paras, ei ole niinkään sen aktiivisissa raaka-aineissa, vaan ennemminkin tuotteen teknisyydessä, joka toimii ehdottomasti paremmin selvästi ryppyisemmällä ja veltostuneella iholla – seerumi nimittäin sananmukaisesti liftaa ja kunnolla, mutta erityisesti häivyttää tehokkaasti juonteita, joita itselläni vielä juurikaan ole. Se on siis tarkoitettu iholle, jolla ikääntymisen merkit näkyvät jo selkeästi. Parhaiten huomaan tehon, kun levitän seerumia kämmenselälleni, jolla on paljon epätasaisempi iho kuin kasvoissani. Ihon väri muuttuu levityksen jälkeen heleäksi, tasaiseksi ja kirkkaaksi. Rypyt, huokoset ja epätasaisuudet häviävät aivan kuin ne photoshoppaisi iholta piiloon, ja lisäksi ihon pinta napakoituu ja siloittuu.

Frankincense Intense Lift seerumin ainesosista 100 % on luonnollisia ja raaka-aineiden luomupitoisuus on 71 %. Hyaluronihappo silottaa juonteita ja pehmentää ihoa. Kurkuma kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä pigmenttiläiskiä. Riboosi, mikromerilevä sekä pellavaöljy parantavat ihon elastisuutta. Frankincense Intense -tuotteista tuttu kolmen peptidin yhdistelmä auttaa vahvistamaan kollageenia ja vahvistamaan ihoa. Lisäksi seerumiin on luotu eteerisillä öljyillä aromaterapeuttinen tuoksu, joka rentouttaa mieltä ja seerumi onkin tarkoitettu käytettäväksi niin, että sitä annostellaan pipetillä ensin kaksi tippaa kämmenille, lämmitetään tuote käsien välissä, asetetaan kämmenet kasvoille ennen levittämistä ja hengitetään syvään aromaterapeuttista tuoksua. Eteeristen öljyjen yhdistelmä sisältää ihoa uudistavaa frankinsensin uutetta ja eteeristä öljyä Neal’s Yard Remedieisin kestävän kehityksen mukaisesti kerätyiltä alueilta Omanista sekä mandariinin, bergamotin, nerolin ja mirhan eteerisiä öljyjä.

Tulosten optimoimiseksi seerumia kannattaa käyttää yhdessä Beauty Boost kapseleiden kanssa. Kapselit sisältävät MSM:ää, C- ja A-vitamiineja, sinkkiä, frankinsensiuutetta, ruusunmarjajauhetta, peltokorteuutetta, männynkuoriuutetta, seleeniä, kuparia, biotiinia ja viinirypäleensiemenuutetta. Loistava yhdistelmä palauttamaan ja ylläpitämään ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia.

Neal’s Yard Remedies panostaa tällä hetkellä toden teolla entistä modernimpiin ihonhoitotuotteisiin yhdistäen siihen taitavasti holistisen ihonhoitofilosofiansa. Kehitystä on ilo seurata. Aromaterapia ja fytoterapia ovat olleet yrityksen perustamisesta saakka kaiken perustana ekologisuuden ja eettisyyden lisäksi. Hyväntekeväisyysprojektit kehitysmaiden ja naisten aseman parantamiseksi ovat merkittävässä roolissa raaka-aineiden hankinnassa. Kestävä kehitys ja ympäristönsuojelu ovat yritykselle sydämen asia, joissa ei tehdä kompromisseja. Olen aina ollut sitä mieltä, että Neal’s Yard Remedies parantaa maailmaa purkki kerrallaan ja olen edelleen. Toivottavasti pääsen vierailemaan heidän laajennetussa ekotehtaassaan vielä tulevaisuudessa ja näkemään, kun omien viljelmien kukkaloisto on värikkäimmillään.

Joko olette kokeilleet uusia tuotteita?

Kuvat Katja Kokko

Tuotteet saatu blogin kautta

Avainsanat: , , ,