Beauty

In Fiore – kukoistusta iholle

Beauty | 27.3.2017 | Katja Kokko

In Fiore -testailuni ovat jatkuneet kauneusbalsamien haute couture -version ja 4-2-4 puhdistusmetodin lisäksi seerumilla ja kosteusvoiteella, joiden myötä kuherruskuukausi sarjan kanssa ei ota päättyäkseen. Molemmat purnukat ovat nyt puolen välin tuolla puolen ja huomaan tietoisesti jo pihisteleväni tuotteiden kanssa, sillä en haluaisi niiden loppuvan. Tähän mennessä kokeilemistani tuotteista ei kerta kaikkiaan löydy mitään moitittavaa, vaan pelkästään ylistettävää.

Olen tuotteiden koostumusten kanssa tunnetusti hirveä niuho, mutta mutta näen punaista, kun koostumus on luotu halvoilla fillereillä ja esteriöljyillä, joista iho ei hyödy aidosti millään tavalla, jolloin tulee myös maksaneeksi tyhjästä. In Fioren kohdalla timanttiset koostumukset ovat peräisin pelkästään ihoa hoitavista ja ravitsevista aineista ja ainoa ns. iholle hyödytön aine on emulgaattori, jota ilman kosteusvoiteen valmistaminen ei ole mahdollista. Kosteusvoiteesta on muuten pakko mainita, että sen koostumus muistuttaa erehdyttävän paljon reilu kuukausi takaperin  itse valmistamaani voidetta, ja tuotteissa onkin sama emulgaattori.

Crème de Fleur Complexe Rejuvené kosteusvoide kiilasi omalla listallani kaikkien aikojen parhaimpien kosteusvoiteiden ykköseksi koostumuksen, raaka-aineiden sekä vaikutustensa puolesta. Tuote on kallis, siitä ei pääse mihinkään, jonka vuoksi se ei ole jokaisen kukkarolle sopiva, mutta tämän tuotteen kohdalla voi olla tyystin varma siitä, että maksaa aidosta laadusta.

Voide on koostumukseltaan erittäin kevyt, mutta intensiivisesti kosteuttava. Se täyteläistää ihoa, poistaa väsymyksen sekä ennenaikaisen vanhenemisen merkit. Voide sisältää yli 30 synergiassa toimivaa raaka-ainetta ja proteiinia, jotka optimoivat ihon kosteudensitomiskyvyn ja kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Säännöllisesti käytettynä se parantaa ihon rakennetta ja vahvistaa sen elastisuutta.

Voidepohja muodostuu ruusuvedestä, aloe verasta, skvalaanista, vehnänalkioöljystä, saflorinsiemenöljystä, jojobaöljystä, avokadoöljystä, riisinleseöljystä ja sheavoista. Voidepohja ravitsee ihoa, vahvistaa ja suojaa sitä sekä parantaa ihon kosteustasapainoa. Kasviuutteet ja eteeriset öljyt muodostavat monipuolisen vaikuttavien aineiden cocktailin ja luovat voiteelle todella ihanan ja luonnollisen, yhtä kaikkaa kukkaisen ja raikkaan aromaterapeuttisen tuoksun. Vaikuttavista aineista löytyy mm. kahta eri jasmiinilajiketta, ruusua, ruusunmarjaa, tyrniä, rohtosalkoruusua, kehäkukkaa, kauraa, pihatähtimöä, vihreää teetä ja porkkanaa. Yhteenvetona niistä sanottakoon, että aineet toimivat loistavasti yhdessä ja ne ovat kosteuttavia, rauhoittavia ja antioksidanttisia. Voide sopii hyvin kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Oma ihoni suorastaan janoaa tätä voidetta. Se kosteuttaa todella tehokkaasti, jättää mukavasti hitusen öljyistä pintaa eikä tuki lainkaan. Koska voide ei jätä kalvoa iholle, sen päälle voi levittää mitä tahansa meikkivoidetta ilman ikävää rullautumista.

Complexe de Fleur Cellular Renewal Complex seerumi on monivaikutteinen 24 tiiviin kasvi- ja kukkauuutteen muodostama uudistava ja ihon elinvoimaisuutta lisäävä tehoseerumi. Säännöllisesti käytettynä seerumi siloittaa juonteita, kiinteyttää ihoa, parantaa ihon rakennetta sekä sen väriä merkittävästi. Seerumin koostumus saa minulta yhtäläiset suitsutukset voiteen kanssa, sillä myöskään sitä ei ole täytetty millään iholle turhalla fillerillä tai aineella, jonka tarkoitus on luoda vain silkkistä tuntumaa tai napakkaa pintaa tuotteelle. Veden ja öljyjen suhde on seerumissa loistava ja se kosteuttaa todella tehokkaasti jättäen ihon pehmeäksi ja sileäksi.

Seerumin pohja muodostuu appelsiininkukkavedestä, aloe verasta, safloriöljystä, jojobaöljystä, avokadoöljystä ja vehnänalkioöljystä, jotka vahvistavat ja korjaavat ihoa. Vaikuttavien kukka- ja kasviuutteiden sekä eteeristen öljyjen yhdistelmä sisältää ruusua, nerolia, jasmiinia, ruusunmarjaa, kehäkukkaa, frankinsensiä, raunioyrttiä, tyrniä ja peltokortea, jotka pitävät ihon elastisena ja kirkkaana, tukevat ihon vastustuskykyä ja hidastavat vanhenemisprosessiä sekä tulehdusta antioksidanttien ansiosta.

Seerumin vaikutukset huomaa iholla välittömästi virkistyneenä ja heleytyneenä ihon värinä ja se onkin väsyneiden aamujen täsmätuotteeni. Kun sen levittää iholle saunan jälkeen, hehku on uskomaton. Ihoni on hyvässä kunnossa muutenkin, jonka vuoksi on todella vaikeaa arvioida pidemmän käytön vaikutuksia, mutta ehkä sen voin sanoa, että viime aikoina ihoni on tuntunut kaipaavan vähemmän tehotuotteita ja harvinaista kyllä, jätän seerumin tai kosteusvoiteen välillä jopa käyttämättä ja levitän iholle pelkästään öljyä kasvoveden lisäksi. Ihoni reagoi kuitenkin hyvin nopeasti epäpuhtauksilla, jos viikonloppuherkuttelu lähtee käsistä tai pitkittyy (näin on käynyt muutaman kerran viime aikoina) ja tartun tällöin välittömästi In Fioren purnukoihin, jotka tuntuvat tasapainottavan tilanteen nopeasti.

In Fioren raaka-aineluetteloihin ei ole merkitty luomuviljeltyjä raaka-aineita erikseen, joka johtuu siitä, että sarja vaihtelee pitkin vuotta raaka-aineitoimittajiaan. Raaka-aineet ovat sekoitus biodynaamisesti viljeltyjä, villinä kasvaneita sekä luomuviljeltyjä. Mahdollisimman korkea laatu ja puhtaus on sarjan perustajalle Julie Elliottille sydämen asia.

In Fioren tuotteita myy Suomessa ainoastaan Liinu’n Organic Beauty ja valikoimasta ei löydy sarjan kaikkia tuotteita, sillä tuotanto ei meinaa riittää kaukaisen Pohjolamme tarpeisiin, mutta toivon sormet ristissä, että valikoima täydentyy tulevaisuudessa.

Millaisia kokemuksia teillä on In Fioresta?

Kuvat Katja Kokko

Tuotteet saatu blogin kautta

Avainsanat: , , , , ,