Beauty

Fleur Vibrante – kauneusbalsamien haute couture -versio

Beauty | 5.2.2017 | Katja Kokko

Sallikaa minun esitellä teille kaunein ja ihanimman tuoksuinen kosmetiikkapurnukka, jonka olen koskaan omistanut. In Fioren Fleur Vibrante Instant Radiance kauneusbalsami on pakattu metallirasiaan ja se on taatusti koko peilikaappini kallein aarre. Ystäväni toi balsamin tuliaisiksi New Yorkista, Cap Beautysta, kosmetiikkataivaasta, jonne toivon vielä jonain päivänä pääseväni hipelöimään Amerikan markkinoiden luonnonkosmetiikkaihmeitä.

Onneksi In Fiorea saa nykyisin Suomestakin, Liinu’n Organic Beautysta. Kirjoitin edellisessä postauksessani sarjan kulttimaineessa olevasta 4-2-4 puhdistusmetodista, jonka inspiraatio juontaa juurensa Japanilaisten naisten puhdistusrituaaliin. Tuliaisbalsamiani ei toistaiseksi löydy Liinulta, mutta toivokaamme sen saapuvan täydentämään valikoimaa tulevaisuudessa.

Ei ihme, että balsamia siveltyään kasvoille, ei tee mieli suihkia iholle enää lainkaan parfyymiä, sillä In Fioren luoja Julie on parfymööri, jonka käden jälki on aistittavissa balsamin jumalaisessa tuoksussa. Jos ei rakasta jasmiinin tuoksua, balsamiin ei varmasti ihastu, mutta mikäli kuuluu niihin, jotka jasmiini viettelee pauloihinsa, tuotetta ei voi vastustaa ja siksipä pikkuruinen 15 ml rasia uhkaakin kulua loppuun ennätysvauhdissa. Onneksi peilillä varustettu metallirasia on ikuinen, sillä aion täyttää sen omatekoisella balsamilla rasian tyhjennyttyä.

Fleur Vibrante on kauneustiiviste, jonka Julie on luonut tuomaan välitöntä helpotusta ärtyneelle ja kosteusköyhälle iholle. Viinirypäleensiemenöljy sisältää runsaasti ravitsevia omega-rasvahappoja ja antioksidantteja. Kehäkukka rauhoittaa ja korjaa ihoa. Tyrni korjaa ja ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita sekä kirkastaa ihoa. Balsami sisältää kolmea eri jasmiinilajia, jotka auttavat korjaamaan ihoa ja parantavat mikroverenkiertoa. Jasmiinin aromaterapeuttiset vaikutukset ovat afrodisoivat, itsetuntoa, mielialaa ja feminiinistä energiaa kohottavat.

Elegantti rasia ansaitsee ehdottomasti arvoisensa käsittelyn ja siksi balsamiin ei sovi työntää likaisia sormia, vaan sen annostelu tapahtuu ehdottomasti Fluminen keraamisella spaattelilla.

Mainitsin jo edellisessä postauksessani In Fioren muistuttavan minua 20-luvusta ja Coco Chanelin aikakaudesta. Viimeistään tämä metallirasia piirtää mieleeni kuvan mademoisellen valtavasta kampauspöydästä hänen Pariisin kodissaan Rue Cambonilla, tai Etelä-Ranskan La Pausa villassa, vai mitä tuumitte? Olenko ihan yksin näiden mielikuvieni kanssa? Kenties salaa toivoisin, että olisin elänyt tuolla aikakaudella jossain ranskalaisessa kartanossa, jossa olisi ollut valtavan kampauspöydän lisäksi myös valtava hevostalli.

Noniin, nyt tämä haaveilu meni överiksi, syytän kaikesta jasmiinihumalaa.

Onko teillä jo kokemuksia In Fioren tuotteista?

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,