Beauty

Tata Harperin ihmekasvovesi ja kuningatarkäsivoide

Beauty | 29.3.2017 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Sain pari kuukautta sitten sähköpostia suoraan Vermontista, Tata Harperin päämajasta. Minulla oli kunnia kuulua joukkoon, jotka saivat testatakseen sarjan puhdistavaan Clarifying-linjaan tulevan uuden tuotteen ja samalla tiedusteltiin ovatko purnukkavarastoni huvenneet tai haluaisinko mahdollisesti kokeilla sarjasta jotain tiettyä tuotetta? Anteeksi, mutta voisinko saada tällaisia sähköposteja useammin? En milloinkaan, en siis milloinkaan voisi kieltäytyä täyttämästä Tata Harper -varastojani!

En kuitenkaan halunnut täydennystä suosikkituotteideni osalta, vaan kysäisin josko saisin kokeilla ne muutamat tuotteet, jotka minulla oli vielä sarjasta testaamatta. Viikon päästä paketti Vermontista saapui kotiovelleni ja sieltä paljastui uuden Clarifying Spot Solutionin lisäksi Supernatural Collectioniin kuuluva Concentrated Brightening Essence ja Boosted Contouring Eye Mask sekä Rejuvenating Hand Cream ja Recovery Gel.

Silmänympärysnaamiota en ole vielä ennättänyt kokeilla, mutta kaikki muut tuotteet ovat olleet jo ahkerassa käytössä, erityisesti Concentrated Brightening Essence sekä käsivoide. Palaan muihin tuotteisiin varmasti myöhemmin, mutta nyt oli päästävä hehkuttamaan näitä kahta purnukkaa.

Concentrated Brightening Essence on ”tiivistetty” kasvovesi, kuin kasvovesi ja seerumi yhdessä. Itse en kaipaa sen kanssa seerumia erikseen, vaan kosteusvoide ja muutama tippa kasvoöljyä riittävät. Ihmekasvovesi kosteuttaa todella tehokkaasti ja se on koostumukseltaan kuin ”täyteläistä vettä”. Se tekee ihosta kuulaan ja kirkkaan, tuo kasvoille selittämätöntä hehkua. Lisäksi se supistaa ihohuokosia, häivyttää pigmenttiläiskiä sekä ehkäisee uusien muodostumista. Ihmekasvovesi sopii kaikille ihotyypeille, mutta se on suunnattu selkeästi aikuiselle iholle tai ennenaikaisen vanhenemisen merkkien hoitoon samealle ja elinvoimattomalle iholle. Tällä tuotteella voit myöskin aloittaa pigmenttiläiskien ennaltaehkäisevän hoidon (sen aika on nyt!), jos tiedät omaavasi taipumuksen niiden muodostumiseen.

Ihmekasvovesi sisältää 16 aktiivista raaka-ainetta, mm. rauhoittavaa ja talineritystä tasapainottavaa laventelivettä, huokosia supistavaa ja puhdistavaa paju-uutetta, melaniinisynteesiä ehkäiseviä narsissin, norjalaisen kelp-levän ja madonnanlinnan uutteita sekä suvikellouutetta, joka on luonnollinen vaihtoehto botoxille, sillä se rentouttaa lihaksia ja ehkäisee niiden supistumista, jolloin rypyt ja juonteet madaltuvat.

Suosittelen ehdottomasti levittämään tämän kasvoveden käsillä taputellen kasvoille ja kaulalle, ei siis pumpulilla, jotta saat siitä kaikki mahdolliset tehot irti, sillä pullon sisältö on silkkaa kultaa. Itselleni tuote riittää mainioisti toimittamaan myös seerumin virkaa, mutta ikääntyvälle iholle ja pigmenttiläiskien hoitoon kannattaa ottaa vielä erikseen seerumi, joista paras valinta saman tuotelinjan Concentrated Brightening Serum, sillä raaka-aineet ja vaikutukset tukevat toisiaan. Voit lukea lisää Supernatural Collectionin tuotteista parin vuoden takaisesta bloggauksestani.

Oma pulloni alkaa pikkuhiljaa lähennellä loppuaan ja harkitsen vakavasti toiseen pulloon sijoittamista, sillä kirkastava kevätkuuri on juuri nyt ajankohtainen.

Rejuvenating Hand Cream on kenties ylellisin ja kaunein käsivoide, jonka olen koskaan omistanut. Kaikille Tatan omenanvihreät purnukat kultakorkkeineen eivät kolahda, mutta minä rakastan niitä. Kerrankin joku uskaltaa tehdä jotain todella uniikkia ja valtavirrasta poikkeavaa ja vieläpä onnistuu siinä täydellisesti – kirkkaanvihreä ja kulta kun eivät automaattisesti takaa tyylikästä lopputulosta. Tämä puteli sen sijaan ilahduttaa joka kerta yhtä paljon ja lisäksi Tatan hienostunut tuoksumaailmakin viehättää minua, joten tunnen itseni vähintään kuningattareksi rasvaillessani tällä käsiä.

Kuningatarkäsivoide on oikeasti suunnattu ryppyisemmille käsille, kuin omani ja se on erinomainen lentigoiden hoitoon (maksaläiskän tapaiset ruskeat täplät, joita ilmestyy iän mukana erityisesti kämmenselkiin), mutta kuten sanottua, nyt on kirkastavan kevätkuurin aika, joka ei tee pahaa nuoremmillekaan käsille – ovathan kädet olleet verhoutuneina hansikkaisiin viimeiset kuusi kuukautta ja varsinkin nyt katupöly rasittaa niitä entisestään, jos ulkona huitelee paljain käsin.

Voide sisältää kosteuttavaa ja uudistavaa aloe vera -mehua puhdistetun veden sijasta sekä antioksidanttipitoisia ja hyviä rasvahappoja sisältävää oliiviöljyä ja kaakaovoita. Xylitylglucoside, anhydroxylitol ja xylitol muodostavat tehokkaasti ihon kosteuspitoisuutta parantavan yhdistelmän. Arnika, maarianohdake, rohtosalkoruusu, alfalfa, purasruoho ja kehäkukka kosteuttavat, kirkastavat ja korjaavat ihoa.

Tässä on täydellisen käsivoiteen koostumus, joka imeytyy nopeasti ja jättää kädet pehmeiksi sekä sileiksi. Ihana lahjaidea vaikka äidille tai omien käsien hemmotteluun – kädetkin ansaitsevat joskus ylellisyyttä, jollei ihan päivittäiseen käyttöön halua investoida.

Onko teillä kokemusta näistä Tatan tuotteista?

Kuvat Katja Kokko

 

Avainsanat: , , , , , ,