Beauty

Genuine Beauty Guide: huhtikuun suosikit

Beauty | 1.5.2015 | Katja Kokko

DSC_0075

Huhtikuu on ollut virallinen ihon keväträjähdyskuukausi, joten ihonhoitotuotteilta on nyt vaadittu poikkeuksellisen paljon potkua – yhtä aikaa puhdistusta, kirkastusta, kosteutusta sekä parantuvien keväträjähdysnäppyjen arpien siloitusta.

Katupöly on kuivattanut ihoani poikkeuksellisen paljon – tai no, myös viime aikoina vaivannut stressi on oikein tehokas ihon kuivattaja ja lisäksi epäpuhtauksia on puskenut toisesta poskesta melkoiset määrät toisen puolen säilyessä täysin sileänä. Johtunee siitä, että ilmeisesti käännyn nukkuessani aina toiselle poskelle – Supermoodin Beauty Sleep -tyyny muistuikin nyt mieleeni, joten kaivankin sen kaapista käyttöön heti ensi yöksi.

Huhtikuu on täten ollut myös virallinen kasvonaamiokuukausi. Käytössä on ollut melkein koko peilikaapin kasvonaamiokokoelma puhdistavasta kosteuttavaan sekä kirkastavaan naamioon.

Tällä hetkellä epäpuhtaudet ovat lähes hävinneet, mutta arvet ovat jäljellä ja ihoa kiristää, joten toukokuussa keskityn varmaankin sitten niiden hoitamiseen.

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Hand Cream

Helmikuussa koin rakkaustarinan Patykan uuden käsivoiteen kanssa. Nyt tuo puteli ei ole riittänyt mihinkään, vaan käsivoiteen on täytynyt olla todella täyteläinen. Jatkuvasti kiristävään käsien ihoon on tehonnut parhaiten Neal’s Yardin Wild Rose käsivoide, joka on estänyt ihon muuttumisen karheaksi ja halkeilevaksi. Tämä voide ei ole vielä rantautunut Suomeen, mutta toivottavasti joku jälleenmyyjä hoksaa sen ottaa täydentämään Wild Rose -tuoteperhettä, joka kuuluu ikisuosikkeihini muutenkin.

Juice Beauty Green Apple Peel Full Strength*

Nyt on hedelmähappokuorinnalta kaivattu voimakkainta mahdollista tehoa ja tuloksia olen kyllä saanutkin aikaan, sillä epäpuhtaudet alkoivat hellittämään parin viikon intensiivisen käytön jälkeen kuorittuani ihon vähintään kahdesti viikossa. Juice Beautyn vahvin hedelmähappokuorinta on niin tehokas, että se kaipaa ehdottomasti seuraajikseen todella rauhoittavan naamion sekä laadukkaan seerumin ja ihoöljyn.

Suki Transformative Purifying Mask*

Sukin naamio on tällä hetkellä on paras puhdistava naamio sekä rauhoittaja vahvojen hedelmähappojen jälkeen. Juice Beautyn vahvin kuorinta jättää jälkeensä melkoiset punoitukset, mutta Sukin naamiolla punoitus laskee lähes välittömästi.

Neal’s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Firming Mask*

Olen vaihdellut naamiota hedelmähappokuorinnan jälkeen ja toinen suosikkini ihon rauhoittajana ja kosteuttajana on tämä Neal’s Yardin todella kosteuttava geelinaamio, joka ei kuivu iholle, minkä geelinaamiot yleensä tekevät. Tässä naamiossa on poikkeuksellisen runsas määrä hyaluronihappoa ja kosteutustehot ovat ensiluokkaiset samalla, kun naamio siloittaa pieniä juonteita.

Tata Harper Resurfacing Mask*

Tatan kirkastava naamio on päässyt puolestaan töihin pari kertaa viikossa ilman hedelmähappokäsittelyä. Paju-uutteen ansiosta tälläkin naamiolla on kevyesti kuoriva vaikutus, mutta huomattavasti lempeämpi kuin Juice Beautyn hedelmähapoilla ja siksi tätä naamiota uskaltaa suositella herkälle ja ohuelle iholle kuorintana. Itselleni tämä toimii täydellisenä instant-kirkastuksena ja heleytyksenä.

Suki Balancing Oil

Sain Sukin öljyn Liinun Organicsin Karoliinalta viime syksynä kasvohoidon yhteydessä ja pullon pohjalla on öljyä jäljellä enää pari tippaa. Tämä öljy on toiminut täydellisesti keväträjähdyksen yhteydessä, kun iho tarvitsee yhtäaikaisesti vähän kaikenlaista hoitoa. Öljy pehmittää ihon pintaa ja silottaa näppylöiden jälkeen jättämiä arpia sekä tasapainottaa talineritystä. Yhdessä Sukin Bio C 10 % seerumin sekä Lift Ultimate Firming Creamin kanssa saavutin aivan huikean kauniin ihon juuri ennen räjähdystä. Sitten molemmat tuotteet loppuivatkin ja tällä hetkellä voide on uudelleen ostoslistalla, sillä sen tehot jäivät kyllä kaivelemaan mieltä. Öljy vaihtuu nyt loputtuaan beetakaroteenipitoiseen öljyyn kevään myötä.

Acorelle Beach Water Body Mist*

Beach Waterin hehkutusta on pakko jatkaa edelleen! Rakastan, rakastan, ra-kas-tan tätä tuotetta ja tulen aina onnelliseksi tästä pehmeän makeasta suihkeesta. Ei tämä nyt erityisesti hoida ihoa, mutta tällä hetkellä kun en käytä mitään parfyymia, toimittaa tämä tuoksunkin virkaa. Suosittelen lämpimästi myös Acorellen body mistien muitakin tuoksuja, itse vaihtelen fiiliksen mukaan niitä, mutta kyllä Beach Water vetää pisimmän korren ihanuudessaan.

Muistakaahan muuten alekoodini Naturellen luksusluonnonkosmetiikan universumiin, joka on voimassa vielä sunnuntaihin 3.5. saakka. Eli koodilla KATJA10 koko valikoimasta saa -10 % alennuksen (alennus ei koske May Lindstromin tuotteita.) Muistakaa myös osallistua kevätkukoistus-arvontaan!

*Affiliate-linkki

Kuvat Katja Kokko 

Avainsanat: , , , , , ,