Cheap & Chic

Tupsaus kesää

Cheap & Chic | 24.4.2015 | Katja Kokko

DSC_0002

Noniin pitäkää tuoleistanne taas kiinni, luvassa on yliannostus hattaraisia ylistyssanoja ja tähtipölyä! Iskin silmäni taannoin Ruohonjuuressa kasvohoidossa käydessäni hoitotuotteiden joukosta Acorellen Body Mistiin ja olin jotenkin ihan myyty sen virkistävälle tuoksulle ja ylipäätään koko body mist -konseptille. Mistit, spritzerit, sumutteet ja mitä näitä nyt on – tiedätte kyllä, että olen aivan lääpälläni niihin. Ja jos kerta kasvoille niin miksei vartalollekin?

Sainkin maahantuojalta testiin muiden överi-ihanien uutuuksien (joista kuulette lisää myöhemmin) lisäksi body misteistä kaksi tuoksua ja viime viikolla joukkoon liittyi vielä kolmaskin.

Ja olen kuulkaas aivan body mist tuiskeessa täällä.

DSC_0037

Kaikessa yksinkertaisuudessaan konseptissa on kyse 100 % luonnollisesta vartalotuoksuspraysta, joka kosteuttaa ihoa kevyesti sekä jättää jälkeensä huumaavan tuoksun, joka haihtuu iholta huomattavasti nopeammin kuin parfyymit tai eau de toilettet. Itse suitsuttelen mistiä vartalovoiteen päälle, hiuksiin ja välillä pitkin päivää ihan vain virkistyksestä tai silkasta ihanuudesta.

Tuoksut ovat luonnollisia eteerisen öljyn komponentteja, mutta varsinaisia kokonaisia eteerisiä öljyjä suihkeet eivät sisällä, joten täydellisestä aromaterapiasta niiden kohdalla ei voi puhua, vaikka tuoksuilla onkin selkeästi vaikutuksia mielialaan.

Valikoimaan kuuluu neljä tuoksua: rauhoittava Vanilla, tasapainottava Pure Harvest, energisoiva Ocean Sage sekä uusimpana tulokkaana tulevan kesän takuuvarma hittituote Beach Water Pistän pääni pantiksi tämän tuotteen hittipotentiaalin puolesta.

DSC_0042

Kieltäydyn valitsemasta suosikkiani näistä, sillä tartun tasaisesti jokaiseen kolmeen pulloon fiiliksiäni seuraten. Tai no, Beach Water on kyllä onnistunut ehkä koukuttamaan minut parhaiten enkä malta odottaa kuumia hellepäiviä, leveitä lierihattuja ja auringossa torkkumista. Nokosilta herättyään voi kaivaa Beach Waterin kesäkassin uumenista ja tupsutella vartalolleen makean kukkaisen raikastussumukylvyn. Ja tiedättehän sen kesän tuoksun iholla, johon sekoittuu hiekkaa, hikeä, nurmikkoa ja aurinkovoidetta? Ah, tämä tuoksu sopii täydellisesti siihen joukkoon. Beach Water sisältää kesän tupsauksen ja glyseriinin lisäksi greipin, sitruunan ja appelsiinin hedelmävesiä.

Ocean Sagessa tuoksuu piristävä sitruuna, mielialaa kohottava kardemumma sekä energisoiva vetiver, jotka sekoittuvat vihreisiin lehtiin, ruusuun ja ylang ylangiin. Tuoksu on todella raikas ja nimensä mukaisesti energisoiva ja virkistävä.

Pure Harvestia puolestaan suitsuttelen, kun tekee mieli verhoutua johonkin todella suloiseen ja makeaan. Vähän kuin makeista herkuista kaipaa joskus lohtua, tästä tuoksusta tulee ihana ja lohdullisen hyvä mieli. Tuoksuun sekoittuu omenaa, minttua, päärynää, persikkaa, orvokkia sekä vaniljaa.

DSC_0016

Oletteko jo testanneet Acorellen body mistejä ja menittekö  yhtä sekaisin kuin minä? Mikäli olette viikonloppuna suuntaamassa Kaapelitehtaalle Luonnonkaunis-messuille, ottakaa suunnaksi Ekovistan osasto ja hamstratkaa pullolliset kesän tupsauksia kasseihinne!

DSC_0050

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta 

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,