Beauty

Kasvojen kevätkirkastus Ruohonjuuren kauneushoitolasta

Beauty | 26.3.2015 | Katja Kokko

DSC_0008

Tiesittekö, että Kampin Ruohonjuuri on uudistunut ja myymälän kosmetiikkaosasto on laajentunut ja sen yhteyteen on avattu kauneushoitola? Uudistuksen myötä kosmetiikkaosastolla palvelevat ammattitaitoiset kosmetologit – mahtavaa. Tämä edistää jälleen luonnonkosmetiikan asemaa laajemmastikin.

Sain kunnian käydä testaamassa Ruohonjuuren kauneushoitolaa ja viime lauantaina päiväni alkoikin hemmotteluhetkellä. Jos joku ajankohta, niin lauantaiaamu on ehdottomasti paras hetki kasvohoidolle. Valitsin testihoidokseni kasvohoidon lymfahieronnalla ja toivoin siihen käytettävän Providan tuotteita.

Providasta en olekaan kirjoittanut yli viiteen vuoteen. Asia täytyy korjata pikimmiten, nimittäin sarjahan on yksi luonnonkosmetiikan pioneereista ja jäänyt viime vuosina uusien, pakkausdesigniltaan viimeistellympien sarjojen jalkoihin. Mutta ennustan retron uutta tulemista ja Providan suloisissa metallituubeissa onkin nostalgiaa. Sarja pohjautuu ayurvedaan, joka on itselleni hyvin sydäntä lähellä.

DSC_0021 1

Ajatus kasvohoidosta keskellä vilkkainta Kamppia tuntui hieman epäilyttävältä, mutta astuessani Ruohonjuuren kauneushoitolaan, minua olikin vastassa hyvin rauhallinen energia ja kaunis hoitohuone, johon ei kuulunut mitään ääniä. Kosmetologini oli Leena, josta välittyi todella lämmin ja aito halu hoitotyöhön. Tästä kävimme juuri pari päivää sitten tuttavani kanssa keskustelua. Luksuspuitteet ja laadukkaat tuotteet eivät vielä tee hoidosta täydellistä kokemusta. Ehdottomasti tärkein seikka on itse kosmetologi. Arvostan ensisijaisesti kiireettömyyttä, ammattitaitoa ja aitoa läsnäoloa asiakkaalle – ne muodostavat hoitotyön kulmakiven.

DSC_0035 1

Kasvohoidossani käytettiin höyrytystä, jota nykyään monet kosmetologit eivät tee enkä itsekään ole kuulunut höyrytyksen suurimpiin faneihin. Leena kuitenkin käytti höyryä aivan ihanalla tavalla ja veteen oli sekoitettu tippa eteeristä eucalyptusöljyä. Höyrytys oli itse asiassa koko hoidossa yksi parhaista asioista! Tuona aamuna tuuli niin kylmästi, että olin hoitoon tullessani aivan kohmeessa. Hoitopeti oli kuitenkin lämmöllä varustettu ja ihana yrttihöyry tuprutti kasvoille juuri sopivan lempeästi. Lämpimien kompressien alla olo oli kuin pienellä linnunpoikasella.

Hoidossa mielenkiintoisinta oli kasvoille ja decolteelle tehtävä lymfahieronta. Hieronta on hoidoissa aina parasta ja usein aivan liian lyhyt. Mutta tämä hieronta oli todella pitkä ja paljasti kyllä Leenan ammattitaidon. Lymfahieronta on pääosin painelua ja siitä, jos jostain hosuminen välittyy. Leena teki hieronnan todella perusteellisesti ja sen teho näkyi hoidon jälkeen kasvoillakin. Olin nimittäin edellisenä iltana nauttinut Murussa kulhollisen bouillabaissea, juustoja sekä pari lasia viiniä. Silmien alla ja poskissa oli siis melkoinen turvotus aamulla. Hoidon jälkeen turvotus oli kuitenkin laskenut ja kotiin päästyäni hämmästelin peilin edessä kirkasta ihoani, josta huokosetkin olivat kadonneet. En olisi odottanut tämmöisiä tehoja Providan tuotteilla ja lymfalla, mutta niin vain iho hehkui kirkkaana ja olo oli ihanan virkistynyt.

Ruohonjuuren kauneushoitola saa siis minulta täydet pisteet ja voin hyvillä mielin suositella hemmottelua siellä. Kevään tullen on hyvä käydä hakemassa kirkastusta iholle kasvohoidosta ja sen lisäksi nostaisin must have hoidoksi jalkahoidon sekä intialaisen päähieronnan. Kunnon intialainen päähieronta on nimittäin taivaallinen kokemus.

Kauneushoitolan nettisivut löytyvät täältä ja ajan voit varata kätevästi nettisivujen kautta.

Joko te olette kokeilleet Ruohonjuuren kauneushoitolaa?

DSC_0009

Kasvohoito saatu veloituksetta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , ,