Beauty

Kauniisti ikääntyvän ihon salaisuus: kiinteyttävät seerumit

Beauty | 25.3.2015 | Katja Kokko

DSC_0080 1

Yhteistyössä Naturelle.fi

Kuukausi takaperin esittelin teille tehokkaiden anti-age voiteiden kärkikolmikon. Juttu saa nyt lupaamani jatkon kiinteyttävistä ja ihoa heleyttävistä seerumeista, joiden tarjonta on niin laaja, etten lainkaan ihmettele, jos seerumiostoksilla menee pää aivan pyörälle. Haluaisin esitellä joka ikisen testaamani purnukan, mutta valitsin tähän juttuun toimivan kokonaisuuden kiinnostavia raaka-aineita sekä pari edullisempaa vaihtoehtoa.

Personal Beauty Guideja tehdessäni olen pistänyt merkille, että moni luistaa seerumin käytöstä, mutta kaipaa kuitenkin iholleen heleytystä ja elinvoimaa. Seerumi onkin äärimmäisen tärkeä hoitotuote, josta voisin pitää samanlaiset palopuheet kuin kasvoveden käytöstä. Seerumi ensinnäkin antaa iholle kosteutta, joka on kauniin ihon a ja o. Ilman kosteutta, koko perusta puuttuu. Ihon tärkeimmät kosteuttajat ulkoisesti ovat kasvovesi ja seerumi ja ne ovatkin ihonhoitotuotteista kaksikko, joita ilman en öljyn lisäksi voisi elää – jos siis pitäisi valita vain kolme välttämätöntä ihonhoitotuotetta.

Lisäksi seerumit on pakattu tiiviisti täyteen antioksidantteja, jotka ovat aktiivisten tehoraaka-aineiden kulmakivi, sillä ne neutraloivat vapaita radikaaleja, jotka vaurioittavat ihoa ja vanhentavat sitä ennen aikaisesti. Seerumin vaikuttavat aineet imeytyvät syvemmälle ja nopeammin ihoon, kuin kosteusvoiteen. Kosteutuksen lisäksi seerumit kirkastavat ja heleyttävät ihon väriä, buustaavat kollageenintuotantoa, silottavat juonteita, supistavat ihohuokosia ja tasoittavat ihon pintaa. Yksilölliset ominaisuudet riippuvat toki aina aktiivisistä raaka-aineista.

Tähän juttuun olen koonnut raaka-aineidensa puolesta erittäin tehokkaita seerumeita ikääntymisen merkkeihin ja ihon heleytykseen eri-ikäisille ja hieman eri tyyppisiin iho-ongelmiin.

DSC_0049 1

Panosta

Suki Bio C 10 % Formula Face Serum

Sukin tehokkain seerumi ikääntyvälle iholle sisältää todella korkean pitoisuuden huippulaatuisia aktiivisia raaka-aineita ja on täysin hoitolatason tehotuote. Se lisää ihon kollageenintuotantoa, napakoittaa ihoa, silottaa juonteita, vähentää punoitusta sekä tasoittaa pigmenttimuutoksia. Seerumin tärkeimmät raaka-aineet ovat hitaasti vapautuva C-vitamiiniglukosidi, joka kirkastaa ihon väriä, vapaiden radikaalien vaurioita korjaava resveratroli, juonteita silottava ja tehokas antioksidantti kuparin polypeptidikompleksi sekä kiinteyttävä ja kosteuttava hyaluronihappo.

Kuten suurin osa Sukin tuotteista, tämäkin vakuutti minut kertalaakista, sillä Suki taitaa seerumien tekniset koostumukset huipputehokkaiden raaka-aineiden lisäksi. Seerumi imeytyy nopeasti ja jättää ihon heleäksi ja napakaksi. Katsotaan saisinko tällä vaalennettua poskipäähäni ilmestyneen pigmenttiläiskän pois.

Pihistä

Suki Healthy Aging Serum + Vitamin Peptide Complex

Suki tarjoilee kyllä edullisemmissakin tuotteissa huippulaatua. Tällä seerumilla on huomattavasti vähemmän hintaa kuin Bio C:llä, mutta tehokkaissa raaka-aineissa ei ole säästelty. Ubikinoni koentsyymi 10 on tunnettu ja ihonhoitotuotteissa vuosikausia käytetty antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja auttaa korjaamaan niiden aiheuttamia vaurioita ihossa. Se on loistava raaka-aine stressin aiheuttamille iho-ongelmille ja ikääntyvän ihon tuotteissa. Ubikinoni on yhdistetty seerumissa toiseen voimakkaaseen antioksidanttin, resveratroliin. Lisäksi seerumi sisältää huikean hyvän yhdistelmän C-, E- ja A-vitamiineja, jotka parantavat ihoa väriä ja korjaavat ihoa. Hyaluronihappoa ei tästäkään ole unohdettu – raaka-aine, jota jokaisen anti-age tuotteen tulisi sisältää.

Molemmat näistä seerumeista olivat loistavia, joten valinnan edessä, kenelle näitä suosittelisin, sanoisin karkeasti, että 30+ iholle Healthy Aging seerumi ja 45+ iholle Bio C. Jos iholla on pigmenttiläiskiä, valitsisin myös tällöin Bio C:n.

DSC_0082 1

Panosta

Juice Beauty Stem Cellular Booster Serum

Juice Beautyn kuningatarseerumi on tästä joukosta aivan ehdottomasti suosikkini. Seerumin koostumus on kirkkaasti yksi täydellisimmistä, mitä olen ikinä kokeillut. Kosteus ja samettisuus ovat jotenkin niin oikeassa suhteessa, että tätä sivelee iholleen viipyilevästi ja hartaudella. Lisäksi seerumi toimii vanhojen kunnon tuhkimotippojen tavoin: ihon väri kirkastuu välittömästi ja ihon pinta jää täydellisen sileäksi.

Vesi on korvattu seerumissa vitamiinipitoisilla hedelmämehuilla sekä aloe veralla, joten kosteuden lisäksi seerumi on heleyttävä vitamiinicocktail iholle. Korjaavia ja ihoa siloittavia kasviöljyjä on käytetty juuri sopivasti ja tämä seerumi onkin joukostamme kuivalle iholle ehdottomasti paras. C-vitamiini vilkastuttaa solujen uusiutumista, kiinteyttää ihoa ja parantaa ihon väriä. Hedelmien kantasolut silottavat juonteita ja tekevät ihosta kimmoisan.

Kolmekymppiselle iholle tämä on loistava ekstra, kun iho kaipaa kunnon heleytystä, viisikymppiselle iholle päivittäiseen käyttöön. Seerumi on myös erittäin riittoisa ja edullinen, sillä Juice Beautylle tyypilliseen tapaan, pakkauskoko on 30 ml.

DSC_0132 1

Pihistä

Juice Beauty Green Apple Age Defy Serum

Juice Beautylla on kaksi erittäin tehokasta, kirkastavaa anti-age seerumia myös hieman edullisemmassa kategoriassa, joista Green Apple Age Defy Serum  on erityisen hyvä valinta 25+ tai auringon vaurioittamalle iholle ja pigmenttiläiskille. Seerumi supistaa ihohuokosia, vaalentaa pigmenttiläiskiä, kosteuttaa, tasoittaa ihon pintaa ja arpia, kirkastaa ihon väriä, silottaa juonteita ja kiinteyttää.

Vitamiinipitoisten hedelmämehujen lisäksi seerumi sisältää tehokkaita antioksidantteja; alfalipoiinihappoa ja ubikinonia, ihoa korjaavia peptidejä, juonteita silottavaa DMAE:a, kosteuttavaa ja kiinteyttävää hyaluronihappoa, mietoja hedelmähappoja sisältävää sokeriruokoa ja sitruunaa, salisyylihappoa sisältävää paju-uutetta sekä tehokkaasti ihoa korjaavia ja heleyttäviä A-, C- ja E-vitamiineja.

Seerumin kosteuttava teho on tuntuva, mutta se imeytyy nopeasti ja jättää iholle napakan sekä kosteutetun pinnan. 30 ml pakkauskoko tekee tästäkin seerumista huippuedullisen ja hintaan nähden ällistyttävän tehokkaan.

DSC_0102 1

Pihistä

Juice Beauty Antioxidant Serum

Antioxidant seerumi on pakkauksensa puolesta suosikkini, sillä rakastan lasisia pipettipulloja. Se on myös seerumijoukomme edullisin ja kaikille ihotyypeille sopiva antioksidantticocktail korjaamaan vapaiden radikaalien vaikutuksia, kirkastamaan ihon väriä ja silottamaan juonteita. Ikäsuosituksista sanoisin, että tämä sopii 25+ iholle, yli neljäkymppiselle suosittelen Sukia tai Juice Beautyn Stem Cellular Booster Serumia.

Seerumi sisältää hedelmämehujen ja aloe veran lisäksi ihoon kosteutta sitovaa ja kiinteyttävää merileväuutetta sekä hiivauutetta, joka tasapainottaa erityisesti stressistä ja hormonaalisista oikuista kärsivää ihoa. Ubikinoni, alfalipoiinihappo ja DMAE korjaavat ihoa ja silottavat juonteita. Hyaluronihappo kosteuttaa ja kiinteyttää. Tätäkin seerumia suosittelen hyvin usein Personal Beauty Guideissa, kun iho kaipaa vähän kaikkea: kosteutta, heleytystä ja kiinteytystä.

Oletteko testanneet jotain näistä seerumeista tai pääsikö joku testilistalle? Ja kuinka moni teistä käyttää seerumia aamuin illoin? Toivottavasti kaikki!

Koodilla KATJA10 saat -10 % alennusta Naturellen normaalihintaisista tuotteista 31.3.2015 asti. Alennus ei koske May Lindstrom Skin tuotteita.

DSC_0051

Tuotteet saatu testiin ja kuvauslainaan Naturellesta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , ,