Beauty

Zuii meikkipohjat ja kulmakynät -20 %

Beauty | 18.3.2016 | Katja Kokko

DSC_0023

Valmistelen teille paraikaa taas vähän laajempaa postausta, mutta pakko tulla tässä välissä vinkkaamaan loistotarjouksesta, nimittäin Zuiin meikkipohjat ja kulmakynät ovat -20 % alennuksessa tällä hetkellä Biodellyssä. Ja sarjan meikkivoidehan singahti suosikkeihini välittömästi uusien värisävyjen lanseerauksen myötä, joiden suunnittelussa meikäläisellä on muuten ollut sormensa pelissä. Oma suosikkisävyni on keltapohjainen ja vaalea Olive Fair, joka vastaa suurin piirtein RMS Beautyn meikkivoiteen sävyä 22. Todella hyvä sävy. Myös sävy Natural Bisque sopii itselleni, se on hitusen vaaleampi ja kylmempi, mutta ei kuitenkaan punertava. Jos kaipaat värisävyistä kattavampaa kuvausta, lukaise tämä postaukseni aiheesta, jossa olen käynyt uudet sävyt läpi.

Zuiin kulmakynä on puolestaan maailman paras, itse käytän sävyä Taupe, joka sopii lähestulkoon kaikille. Kynä painii samassa sarjassa, kuin Kjaer Weisin ripsiväri – maailman paras, kunnes joku onnistuu kehittämään mullistavan innovaation.

Ihanaa päivää, palataan langoille vielä illemmalla!

Kuva Katja Kokko

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , ,

Beauty

6 kommenttia artikkeliin “Zuii meikkipohjat ja kulmakynät -20 %”

  • Silken on kyllä vaaleampi, sehän on hyvin vaalea sävy. Mutta vaalea on myös Olive Fair, mutta esim. itse en voisi käyttää Silkeniä koko kasvoilla, sillä on liian vaalea. Olive Light on lähempänä Silkeniä.

  • Jenni

   Kiitos vastauksesta 🙂 Olive fair olisi varmasti hyvä kesäsävy minulle. Silken käy kesällä hieman liian vaaleaksi silloin kun iho on päivettyneimmillään.

 1. Ninne

  Kumpaa Zuiin kulmakynän sävyä suosittelet punapigmenttiselle? Kuvissa Taupe näyttää kovin tummalta ruskealta toisin kuin Coco joka näyttäisi vivahtavan punaiseen. Nettikauppojen kuvista on välillä niin hankala valita sopivaa sävyä.. :/

  • Coco on parempi punapigmenttiselle, jos haluaa häivähdyksen lämpöä, mutta Taupe on harmahtavan ruskea, ihan täydellinen sävy, jolla saa tummat tai hyvin hennot kulmat. Itse olen käyttänyt sitä monille vaaleille asiakkaille myös, pitää toki harjata hyvin liika väri pois.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>