Beauty

Ihmepuuteri ja hammastahnalöytö

Beauty | 18.3.2016 | Katja Kokko

DSC_0077

Suuvesilöydöstä alkanut Dr. Hauschka-ihastukseni* vain syvenee. Olen kokeillut viime aikoina aina uutta hammastahnaa edellisen loputtua ja viimeisin kokeilu osui niin napakymppiin, että nyt taisi löytyä se täydellinen hammastahna Weledan suolatahnan jatkajaksi, joka ei itselleni tunnu enää sopivan. Dr. Hauschkan Salviasuuvesi* oli sen luokan löytö, että päättelin Minttuhammastahnan* olevan vähintään yhtä hyvä. Osuin oikeaan, sillä tuote on napakymppi: tahnassa on jotenkin ihanan ”normaali” koostumus, se vaahtoaa aavistuksen tuntuen pehmeältä suussa ja raikkautta on tismalleen sopivasti. (Aivot eivät jäädy liiasta mintusta, mutta hengitys jää raikkaaksi.)

Kasvojenhoitotuotteet saavat toistaiseksi vielä odottaa testausta, sillä tällä hetkellä on meneillään niin paljon muita mielenkiintoisia kokeiluja. Siispä aloitin tutustumisen sarjaan vartalonhoitotuotteilla, joihin olen kokenut aidosti syvän rakastumisen. Tuotteissa ilahduttaa laaja valikoima aromaterapeuttisia tuoksusekoituksia sekä erilaiset koostumukset ja käyttötarkoitukset. Ihanaa, kun on enemmän, kuin yksi tai kaksi vaihtoehtoa. Palaan esittelemään testiin saamiani ihastuksia hieman myöhemmin, mutta nyt halusin päästä vinkkaamaan teille ihmetuotteesta, joka on pistänyt pääni aivan pyörälle, nimittäin Dr. Hauschkan Silk Body Powderista*. Jos olet sattumoisin kokeillut tuotetta, ymmärrät ehkä hehkutukseni, sillä tuotehan on tajuttoman nerokas ja monikäyttöinen: se toimii kuten perinteiset vartalopuuterit konsanaan, mutta on sata kertaa ylellisempi, parempi ja kaiken lisäksi paras kuivashampoo, jota olen koskaan kokeillut päihittäen synteettisetkin versiot.

Silkkipuuteri* on talkiton ja sisältää riisitärkkelystä, aitoa jauhettua silkkiä, piitä sekä tammen, keltakatkeron ja salvian uutteita. Ylellinen ja rauhoittava tuoksu on peräisin eteerisistä öljyistä. Hienojakoinen, sileä silkkipöly on mainio deodorantti ja pitää kainalot kuivana paremmin, kuin pelkkä luonnonkosmetiikan deodorantti. Tehokkaan kombon saa laittamalla ensin dödöä ja sen kuivuttua tupsuttelemalla silkkipuuteria vielä kainaloihin (valmistaisipa Dr. Hauschka puuterille oikein muhkean vipankin, jolla tupsuttelusta tulisi vieläkin ylellisempää).

Kuivashampoona puuteri on myös ihan uskomaton. Koostumus on niin hienojakoista, että hiukset eivät jää liian kuiviksi ja karheiksi, mutta se antaa kuitenkin pitoa juuri sopivasti. Itse olen ollut parikin päivää pesemättä hiuksia (minulle pitkä pesuväli) puuterin avulla, eikä se kasaannu kuitenkaan hiukseen ja tee kuontalosta raskasta ja tahmeaa. Silkkipuuteri on kyllä ehdottomasti yksi tämän vuoden parhaista löydöistä, todellinen ihmepuuteri!

Onko sinulla kokemusta Dr. Hauschkan Silkkipuuterista tai suunhoitotuotteista?

Kuva Katja Kokko

*Affiliate-linkki

Dr. Hauschkan vartalopuuteri saatu maahantuojalta

Avainsanat: , ,