Beauty

Läsnä omalle keholle

Beauty | 19.3.2016 | Katja Kokko

DSC_0005

Iltapäivällä oli niin kaunis valo, että oli pakko tarttua kameraan ja ikuistaa Dr. Hauschkalta* saamani vartalonhoitotuotteet. Kuvat kertovat ehkä enemmän, kuin tuhat sanaa siitä, millaisen tunnelman ne tuovat vartalonhoitohetkiini. Turhan painolastin voi laskea pois harteilta ja antaa ajankulun pysähtyä.

Olen kovin tykästynyt Kvitten vartalovoiteeseen, joka ei ole pelkästään koostumukseltaan kevyt, vaan tekee myös olosta kevyen. Hento tuoksu ei johda ajatuksia muualle ja auttaa keskittymään olennaiseen; tähän hetkeen. Täydentävänä tuotteena käytän kevyen voiteen rinnalla Sitruuna-Sitruunaruoho vartaloöljyä*, joka virkistää ja kiinteyttää ihoa. Sitruunaruoho, misteli, peltokorte ja sitruunankuoret vahvistavat ihon sidekudosta ja auttavat selluliitin hoidossa. Hieron öljyä pakaroiden ja reisien seudulle sekä käsivarsilleni ja decolteelle, jotta voin nuuhkia raikasta sitrusten tuoksua käsivarsistani. Vartalovoiteita ja vartaloöljyjä löytyy ihana valikoima, joista voi valita omansa kehon ja mielen tarpeiden mukaan. Tänään uimahallissa hevostallilta tulossa oleva nainen ihasteli vartalovoiteen tuoksua. Totesin, että minusta hevosetkin tuoksuvat ihanalle.

DSC_0016

Iltaisin hieron vartaloni rentouttavalla Laventeli-santelipuu vartalovoiteella, jonka elegantti tuoksu auttaa selkiyttämään ajatuksia. Santelipuun lämmin tuoksu maadoittaa ja tuo sisäisen levollisuuden tunteen. Sitruunamelissa ja ketunleipä harmonisoivat kehon rytmiä. Voide on kermaista ja täyteläistä eikä välttämättä tarvitse enää täydentävää öljyä seurakseen.

DSC_0012

Haaveilen kylpyammeesta, jotta voisin ottaa pitkiä ja rentouttavia kuumia kylpyjä Dr. Hauschkan kylpyöljyillä. Onneksi niitä voi käyttää yhtä hyvin myös jalkakylvyissä. Haluaisin kokeilla Suo-laventeli kylpyöljyä* itseltäni löytyvän Jalokuusi-kylpyöljyn lisäksi.

DSC_0021

Ylellinen Silkkipuuteri* antaa vartalonhoitohetkelleni viimeisen tupsauksen. Haluaisin löytää puuterille oikein muhkean kokoisen ja pörröisen vipan, vinkatkaapa, jos törmäätte sellaiseen. Eilisen postauksen perusteella Silkkipuuteri lukeutuu muutaman muunkin suosikkeihin, enkä ihmettele tätä lainkaan, sillä puuteri on todella ihana.

Löytyykö sinun vartalonhoitohetkistäsi Dr. Hauschkaa?

Dr. Hauschkan tuotteista näyttäisi löytyvän paras valikoima Ruohonjuuresta, Sokokselta ja Hyvinvoinnin tavaratalosta*.

DSC_0030

Kuvat Katja Kokko

Tuotteet saatu maahantuojalta

*Affiliate-linkki

Avainsanat: , , ,