Beauty

Zuii juhlameikkiresepti 3/4: Malibu

Beauty | 15.11.2015 | Katja Kokko

_DSC7568

Yhteistyössä Zuii

Zuiin juhlameikkien kolmas look Malibu nousi monen teistä suosikiksi. Mukavaa, että tykästyitte ruskean eri sävyistä poikkeavaan meikkiin! Uskon tämän lookin suosion salaisuuden olevan hillityssä värien käytössä: vaikka alaluomi onkin smaragdinvihreä ja tummempi, kuin yläluomi, on väri levitetty hillitysti, eikä leveästi. Tällä tavoin myös erikoisemmat värit on helposti sovellettavissa tavallisen kuluttajan käyttöön.

_DSC7557

Tarvitset Malibu-lookiin nämä tuotteet:

CC Meikinpohjustusvoide Apricot

Meikkivoide Olive Medium

Peitevoidekynä Beige

Meikkipuuteri Ivory

Luomivärit Chestnut, Vanilla Frost, Mustard ja Fudge 

Luomiväripaletti Breeze tai luomiväri Moss

Silmänrajauskynät Black ja Emerald

Maxi Lash Mascara

Kulmakynä Taupe

Poskipuna Mango

Satin Colour Huulipuna Blitz

Unique Sea Salt Spray tai Hajusteeton muotoilusuihke (kulmakarvoihin hiusten lisäksi)

_DSC7563

Tee näin:

1. Levitä poskipäille, nenänvarteen, leukaan ja otsaan kevyesti aprikoosin sävyistä CC meikinpohjustusvoidetta ja tasoittele väri sormin. Levitä tämän jälkeen kasvoille meikkivoide joko sormin tai meikkivoidesiveltimellä. Levitä meikkivoidetta myös luomille. Peitä tummat silmänaluset peitevoidekynällä ja levitä peitevoidekynää myös yläluomelle, tasoita hyvin sormella. Kiinnitä meikkipohja sipaisemalla sen päälle isolla puuterisiveltimellä hyvin kevyesti puuteria, mutta jätä yläluomet puuteroimatta.

2. Levitä leveällä luomivärisiveltimellä nudea Chestnut-luomiväriä koko yläluomen liikkuvalle osalle ja lisää aivan silmien sisänurkkiin kapeammalla siveltimellä valkokultaista Vanilla Frost-luomiväriä. Varjosta luomi yläripsien tyvestä ja ulkonurkasta kevyesti harmaanruskealla Fudge-luomivärillä kapeaa luomivärisivellintä käyttäen ja häivytä väri hyvin yhteen Chestnutin kanssa. Sipaise lopuksi keskelle yläluomen liikkuvaa osaa vaaleaa Mustard-luomiväriä.

_DSC7546

3. Rajaa mustalla kynällä yläripsen tyvi ulkonurkasta silmän sisänurkkaan saakka. Häivytä ja pehmennä rajaus tylpällä luomivärisiveltimellä.

4. Rajaa alaluomen sisäpinta (eli tee sisäkajalit) sekä alaripsien välit ja tyvi smaragdinvihreällä Emerald-silmänrajauskynällä. Ole huolellinen ripsien välien värittämisessä, tyhjiä koloja ei saa jäädä. Ota sitten tylppään luomivärisiveltimeen smaragdinvihreää Moss-luomiväriä (joko yksittäinen nappi tai Breeze-luomiväripaletista) ja levitä sitä tiiviisti alaripsien tyveen samalla häivyttäen rajauskynää ja leventäen väriä hieman ulkonurkasta. Väri yhdistyy ulkonurkasta yläluomen mustaan rajaukseen ja sisänurkassa kapenee aivan sisänurkkaan saakka.

_DSC7554

5. Taivuta ripset ja harjaa niihin muutama kerros tuuheuttavaa mascaraa.

6. Harjaa kulmakarvat kierreharjalla ylöspäin ja huolittele ne kulmakynällä. Harjaa tämän jälkeen liika väri pois, suihkauta kierreharjaan suolasuihketta ja harjaa karvat uudelleen ylöspäin.

7. Sipaise poskipäille reilusti vaalean persikan väristä poskipunaa.

_DSC7549

8. Punaa lopuksi huulet korallinpunaisella huulipunalla. Käytä punan levittämiseen huulipunasivellintä, jolla rajaat ensin huulet huolellisesti. Lisää väriä pari ohutta kerrosta, jotta väristä tulee intensiivinen ja kestävä.

_DSC7565

Tämän lookin korallinvärinen huulipuna oli yksi viime kevään suosikeistani ja päivittyy nyt loppusyksyn juhlakauteen yhdessä smaragdinvihreän ja hennosti kuultavien nudesävyjen kanssa.

Oletko kokeillut aiemmin alapainotteista silmämeikkiä, jossa alaluomi onkin yläluomea tummempi?

_DSC7621 _DSC7610

Kuvat Mikko Rasila

Meikki Katja Kokko

Hiukset Anne Flink/Pulju

Malli Shadi Razavi

Avainsanat: , , ,