Beauty

Zuii juhlameikkiresepti 2/4: Park Avenue

Beauty | 15.11.2015 | Katja Kokko

_DSC7574

Yhteistyössä Zuii

Zuiin juhlameikkilookeista Park Avenue muistuttaa eniten luottomeikkityyliäni ja tämmöinen meikki onkin valintani, kun haluan näyttää hyvältä, mutta en herättää liikaa huomiota meikilläni.

Meikin fiilistä on helppo muunnella huulipunaa vaihtamalla, mutta tässä juhlalookissa viininpunaiset huulet ovat must, joka on ehdottomasti tämän syksyn trendikkäin väri huulissa.

_DSC7540

Tarvitset Park Avenue -lookiin nämä tuotteet:

CC Meikinpohjustusvoide Apricot

Meikkivoide Olive Medium

Peitevoidekynä Beige

Meikkipuuteri Ivory

Luomiväri Chestnut

Luomiväripaletti Sunset sekä Natural 

Silmänrajauskynä Black

Maxi Lash Mascara

Kulmakynä Taupe

Poskipuna Peach

Sheer Stick huulipuna Harvest

Unique Sea Salt Spray (kulmakarvoihin hiusten lisäksi)

_DSC7443

Tee näin:

1. Levitä poskipäille, nenänvarteen, leukaan ja otsaan kevyesti aprikoosin sävyistä CC meikinpohjustusvoidetta ja tasoittele väri sormin. Levitä tämän jälkeen kasvoille meikkivoide joko sormin tai meikkivoidesiveltimellä. Levitä meikkivoidetta myös luomille. Peitä tummat silmänaluset peitevoidekynällä ja levitä peitevoidekynää myös yläluomelle, tasoita hyvin sormella. Kiinnitä meikkipohja sipaisemalla sen päälle isolla puuterisiveltimellä hyvin kevyesti puuteria, mutta jätä yläluomet puuteroimatta.

_DSC7546

2. Levitä nudenväristä Chestnut-luomiväriä ensin koko yläluomen liikkuvalle osalle. Varjosta tämän jälkeen Sunset-luomiväripaletin tummemmalla pronssin sävyiselle luomivärillä yläluomi ulkonurkasta lähtien kohti sisänurkkaa. Tarkoitus ei ole tehdä banaanivarjostusta, vaan värittää koko koko luomi pronssilla niin, että väri vaalenee sisänurkkaa kohden ja sulautuu yhteen nudenvärisen luomivärin kanssa. Levitä väriä myös alaripsien tyveen ulkonurkasta sisänurkkaa kohti. Väri saa olla leveä alaluomen ulkonurkassa.

3. Tummenna ulkonurkkaa vielä hieman lisäämällä kapealla luomivärisiveltimellä Natural-paletin Bronze-sävyä aivan silmien ulkonurkkaan ylä- ja alaluomelle ja häivytä sen yhteen vaaleamman pronssin sävyisen luomivärin kanssa. Lisää lopuksi Natural-paletin vaaleinta Mustard-sävyä aivan silmien sisänurkkiin.

_DSC7426

4. Rajaa mustalla kynällä yläripsen tyvi ulkonurkasta silmän sisänurkkaan saakka. Häivytä ja pehmennä rajaus tylpällä luomivärisiveltimellä.

5. Taivuta ripset ja harjaa niihin muutama kerros tuuheuttavaa mascaraa.

6. Harjaa kulmakarvat kierreharjalla ylöspäin ja huolittele ne kulmakynällä. Harjaa tämän jälkeen liika väri pois, suihkauta kierreharjaan hiusten muotoiluun tarkoitettua merisuolasuihketta ja harjaa karvat uudelleen ylöspäin. Merisuolasuihke pitää kulmakarvat ojennuksessa ja huolitellun näköisenä.

_DSC7442

7. Sipaise poskipäille reilusti persikan väristä poskipunaa.

8. Punaa lopuksi huulet viininpunaisella huulipunalla. Käytä punan levittämiseen huulipunasivellintä, jolla rajaat ensin huulet huolellisesti. Lisää väriä pari kerrosta, jotta väristä tulee intensiivinen ja kestävä.

_DSC7547

Kenen valinta olikaan Park Avenue? Itselleni tämä tuntuu kaikista kotoisimmalta meikiltä Night at the Operan lisäksi ja varmasti jompi kumpi näistä on valintani tulevien kirjajulkkareiden lisäksi myös pikkujouluihin!

_DSC7509_DSC7523

Kuvat Mikko Rasila

Meikki Katja Kokko

Hiukset Anne Flink/Pulju

Malli Shadi Razavi

Avainsanat: , , ,