Beauty

Zuii juhlameikkiresepti 1/4: Night at the Opera

Beauty | 14.11.2015 | Katja Kokko

_DSC7352

Yhteistyössä Zuii

Kaikki neljä Zuiin juhlameikkilookia saivat upean vastaanoton teiltä ja jokainen taisi löytää omaa suosikkinsa lookien joukosta. Nyt on vihdoin meikkireseptien vuoro, eli ohjeet sekä tuotteet, joilla lookit on toteutettu.

Tarvitset Night at the Opera -lookiin nämä tuotteet:

CC Meikinpohjustusvoide Apricot

Meikkivoide Olive Medium

Peitevoidekynä Beige

Meikkipuuteri Ivory

Luomiväri Rich Gold

Silmänrajauskynä Black

Maxi Lash Mascara

Kulmakynä Taupe

Poskipuna Peach

Huulipuna Copper

Unique Hajusteeton muotoilusuihke (kulmakarvoihin hiusten lisäksi)

_DSC7365

Tee näin:

1. Levitä poskipäille, nenänvarteen, leukaan ja otsaan kevyesti aprikoosin sävyistä CC meikinpohjustusvoidetta ja tasoittele väri sormin. Levitä tämän jälkeen kasvoille meikkivoide joko sormin tai meikkivoidesiveltimellä. Levitä meikkivoidetta myös luomille. Peitä tummat silmänaluset peitevoidekynällä ja levitä peitevoidekynää myös yläluomelle, tasoita hyvin sormella. Kiinnitä meikkipohja sipaisemalla sen päälle isolla puuterisiveltimellä hyvin kevyesti puuteria, mutta jätä yläluomet puuteroimatta.

2. Painele leveällä luomivärisiveltimellä reilusti kultaista luomiväriä koko yläluomen liikkuvalle osalle sekä alaripsien tyveen ja häivytä kevyesti luomivaon yläpuolelle.

_DSC7375

3. Rajaa mustalla kynällä yläripsen tyvi ulkonurkasta silmän puoleen väliin saakka. Häivytä ja pehmennä rajaus tylpällä luomivärisiveltimellä.

4. Taivuta ripset ja harjaa niihin muutama kerros tuuheuttavaa mascaraa. Ripset saavat jäädä hieman paakkuisiksi.

5. Harjaa kulmakarvat kierreharjalla ylöspäin ja huolittele ne kulmakynällä. Harjaa tämän jälkeen liika väri pois, suihkauta kierreharjaan hiusten muotoilusuihketta ja harjaa karvat uudelleen ylöspäin.

_DSC7370_DSC7368

6. Sipaise poskipäille reilusti persikan väristä poskipunaa.

7. Punaa lopuksi huulet tiilenpunaisella huulipunalla. Käytä punan levittämiseen huulipunasivellintä, jolla rajaat ensin huulet huolellisesti. Lisää väriä pari kerrosta, jotta väristä tulee intensiivinen ja kestävä.

_DSC7377

Nyt kun olette nähneet kaikki lookit, kenen valinta olikaan kultaiset luomet ja tiilenpunaiset huulet yhdistävä Night at the Opera?

Itse pidän tästä lookista niin paljon, että se saattaa olla valintani jopa tuleviin kirjajulkkareihini!

_DSC7407

Kuvat Mikko Rasila

Meikki Katja Kokko

Hiukset Anne Flink/Pulju

Malli Shadi Razavi

Avainsanat: , , ,