Beauty

Zuii juhlalook 4/4: Dynasty

Beauty | 13.11.2015 | Katja Kokko

_DSC7819

Yhteistyössä Zuii

Nimikin jo kertoo, että Dynastyn juuret juontavat itsensä 80-luvulle saakka ja inspiraatio on peräisin saman nimisestä saippuasarjojen klassikosta tälle vuosituhannelle päivitettynä: tummat suklaanruskeat silmät kirkkaan pinkillä huulipunalla.

Neljäs ja viimeinen juhlalook on rohkean naisen valinta, joka viihtyy tummassa silmämeikissä eikä pelkää räväyttää myöskään näyttävällä huulipunalla yhdistettynä vahvaan smoky eyes -meikkiin. Kirkkaan pinkki huulipuna on tämän meikin kulmakivi ja tuo upean kontrastin dramaattiselle silmämeikille.

_DSC7772

Vaikka silmämeikki on voimakas, vahvan ja intensiivisen värin painopiste pysyy liikkuvalla luomella ja silmämeikin muoto ja reunat pehmeinä. Näin lopputuloksesta ei tule liian pelottavaa ja dramaattista, vaan todella viehättävä ja katseet vangitseva.

Tätä meikkiä kantava kaunotar ei jää keneltäkään huomaamatta – mutta valitse asusteesi hillitysti.

Kylmää vai kuumaa? Kenen valinta on tämä look?

_DSC7763

Kuvat Mikko Rasila

Hiukset Anne Flink/Pulju

Malli Shadi Razavi

Avainsanat: , , ,

Beauty

8 kommenttia artikkeliin “Zuii juhlalook 4/4: Dynasty”

 1. Minja

  Voi taivas miten ihana silmämeikki 🙂 Tuleeko näistä Zuiin juhlalookeista mitään tutoriaaleja tai tarkempaa kuvausta, mitä tuotteita näissä on käytetty? Erityisesti tämä look kiinnostaa.

 2. Sirpa

  Tuumailin jo Malibun kohdalla jäädä bussista pois, toivoen vielä intensiivisenpää kyytiä. Nyt rävähti. Ai, ai tässä on silmämeikkien silmämeikki, tyrmäävä, upea & kaunis. Huoh. Entisessä elämässäni, Nuorena Rientolaisena, tämä oli meikän silmämeikki hämyisissä illanviettopaikoissa, tai hetkinen, oikaistaan nyt hiukan, siis PYRIN tällaiseen lookiin, jotenkin vaan tuntui omalta. Oi oi, nyt peilistä katsoo paljon riisutumpi Rientolainen, haaveillen upeasta, tummasta silmämeikistä.

  Tämä on i-h-a-n-a.
  Sirpa

 3. Wau! Tämä on hieno (ja lähimpänä omaa juhlatyyliäni 😀 )! Itse vaan jättäisin tuon pinkin huulipunan pois, koska a. hampaat pitäisi valkaista ensin ja b. en ole aivan vakuuttunut siitä, miten se mätsäisi punaviinin värjäämien hampaiden kanssa ;D

 4. Ulpu

  Kaunis smoky. Itse ajattelin ensi vkonlopun pikkujouluihin jotain tämän tyyppistä, mutta hillitymmillä huulilla. Ei siinä, jos olisin räväkämpi, tuo huulipuna olisi kyllä herkku. 🙂

  Malli on niin kaunis, että on vaikea arvioida meikkiä. 😀

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>