Beauty

When beauty meets art

Beauty | 16.6.2015 | Katja Kokko

DSC_0060

Viime lauantaina luksusluonnonkosmetiikka ja taide kohtasivat sulassa sovussa, kun maailman kuumin, kaikkien it girlien peilikaapeista löytyvän kosmetiikkamerkin luoja, todellinen neropatti ja yksi suurimmista idoleistani, Tata Harper, vieraili Suomessa Naturellen järjestämässä tilaisuudessa lempigalleriassani Helsinki Contemporaryssa.

Täydellisempää lokaatiota tapahtumalle ei olisi voinut olla. Tatan upeat kirkkaanvihreät kultakorkkiset lasipullot suorastaan säkenöivät valkoisena hohtavan gallerian tiloissa Mika Hannulan kuratoiman Valon voimaa -ryhmänäyttelyn värikkäiden teosten keskellä. Tatan lasipullojen vihreä ja keltainen jatkuivat puolestaan upeasti vehreänä kukoistavaan, auringossa kylpevään Vanhaan Kirkkopuistoon.

DSC_0036

Itse Tata oli yhtä valloittava, inspiroiva ja säkenöivä kuin videoillaan. Hän kertoi omasta taustastaan sekä sarjasta mielenkiintoista perustietoa, josta suurin osa on luettavissa tammikuisesta esittelypostauksestani sekä Tatasta tekemästäni haastattelusta.

Tilaisuuden parasta antia oli Tatan ottama kontakti asiakkaisiin sekä ihonhoitoworkshop. Kokoonnuimme kaikki seuraamaan workshopia, jossa Tata teki kasvohoidon yhdelle osallistujista malliksi ja kaikki hänen käyttämänsä tuotteet kiersivät yleisön joukossa, joilla osallistujat tekivät itselleen kasvohoidon samalla, kun Tata selitti kunkin tuotteiden aktiivisista raaka-aineista ja vaikutuksista.

Kerrassaan nerokas tapa tutustuttaa asiakkaat tuotteisiin! Pelkälle kädelle levitettynä tuotteista ei kuitenkaan vielä saa todellista tuntumaa.

DSC_0051DSC_0052

Itse olen testannut paria tuotetta lukuunottamatta kaikki Tatan tuotteet. Suomessa ekslusiivisen jälleenmyyjän, Naturellen valikoimista ei löydy vielä aivan kaikkia tuotteita, mutta odottakaahan vain, repertuaari tulee laajentumaan.

Kiinnostavimpana tuotteena minua jäi kaivelemaan Purifying Cleanser, jonka olin kuvitellut olevan perinteistä puhdistusgeeliä. Mutta olin tyystin väärässä! Tietenkin tämä neropatti huipputiimeineen on onnistunut kehittämään tästäkin aivan käsittämättömän version, joka muistutti lähinnä voidemaista emulsiogeelivanukasta. Mahtava koostumus siis, ja sormeni suorastaan syyhyävät päästä käsiksi tähän tuotteeseen kunnolla.

DSC_0046

Tässä lista syitä miksi fanitan Tataa ja syitä miksi teidänkin pitäisi:

 1. Nainen on onnistunut luomaan todella tehokkaan ja ylellisen ihonhoitosarjan, jonka tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla Vermontissa ja osa raaka-aineista viljellään myös itse.
 2. Tuotekehitys on huippuluokkaa, tuotteissa on upeat koostumukset sekä mielenkiintoiset, modernit raaka-aineet yhdistettynä perinteisiin luonnonkosmetiikan raaka-aineisiin.
 3. Sarjalla on Ecocert-sertifikaatti, luomuviljeltyjen raaka-aineiden määrä on korkea ja kaikki tuotteet ovat 100 % kasviperäisistä raaka-aineista valmistettuja. Turhien fillereiden määrä on minimoitu. Lisäksi sarja huomioi vahvasti myös pakkausten ekologiset seikat ja käyttää esimerkiksi kasviperäisiä painomusteita.
 4. Open Lab -ohjelman avulla asiakas voi tarkistaa milloin oma tuote on valmistettu ja kuka sen on purkittanut. Lisäksi sarjan sivuilta löytyy kattavasti tietoa tuotteiden valmistuksesta ja jopa hinnoittelupolitiikasta. Arvostan suuresti yrityksen läpinäkyvyyttä.
 5. Tata on upea, älykäs ja helposti lähestyttävä nainen, joka tapaa jatkuvasti tavallisia asiakkaitaan ympäri maailman. Suomessa vieraillessaan hän oli kokonaisella Euroopan kiertueella, joka käsitti Skandinavian lisäksi mm. Englannin ja Itävallan.
 6. (+ bonus-syy: Tatalla on upea tyyli!)

Jos et ole kokeillut vielä Tatan tuotteita, nyt siihen on oiva tilaisuus, sillä koodilla KATJA10 saat 30.6.2015 saakka -10 % alennuksen kaikista Naturellen normaalihintaisista tuotteista May Lindstromia lukuunottamatta.

DSC_0054

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: ,

Beauty

5 kommenttia artikkeliin “When beauty meets art”

 1. Jennie

  Ihana Tata <3 Oli huikeaa päästä tapaamaan Tataa ja kokeilla eri tuotteet läpi, koko tilaisuus oli mielestäni todella onnistunut ja hyvin järjestetty. Workshop oli mainio! Tatalla on melkoista valovoimaa. Ja se on tainnut siirtyä tuotteisiin, joihin rakastuin päätä pahkaa. Aaaah.

  • Ei vitsiläinen, sinäkin olit siellä! Olisit tullut nykäisemään hihasta! Rakastuin myös Love Potion aromaterapeuttiseen öljyyn… toivottavasti tulevat pian Suomeen!

  • Jennie

   Oli kyllä aikomuksena, mutta joka kerta kun ajattelin että nyt mä meen niin sulla oli joku muu juttuseura siinä 🙂 Olen vähän ujo nääs, joten en osaa lähestyä jos koen ettei siinä ole tilaa 🙂
   Mulla oli musta-pallopaita ja muutenkin olin aika mustissa vaatteissa. Ne aromaterapiatuoksut oli kyllä ihan mahtavia, päätin heti että nyt kyllä hankin noita puikkoja jostain! Oon selvästi jäänyt aromaterapiakoukkuun. Ja sitten se kasvovesikin tuoksui ihan taivaalliselle!

   • Äh joo, tiedän tunteen. Mutta mut ois voinut keskeyttääkin! 🙂 Ja kyllä, kasvovesi on ihan taivaallista. Olisin hamstrannut itselleni yhden pullon, mutta nehän vietiin nenän edestä 🙂

 2. Anna

  Aaah, olisin niiiin halunnut olla paikalla! 🙂

  Tatan tuotteet ovat ehdottomasti ylellistä luksusta, ja se näkyy (tietenkin) niiden hinnoissa. Tuskin pääsen testaamaan tuotteita niin laajasti kuin haluaisin, mutta ainakin naamio on ihanista ihanin, ehkä tämänhetkinen lempinaamio. Tatan tuotteissa on melko voimakkaat tuoksut, joten itelleni tuoksut olisivat ehkä liikaa, jos käyttäisin Tatan putsaria, kasvovettä, seerumia jne. yhtä aikaa. Tuota Purifying Cleanseria olen tutkinut netissä, mutta kuvauksen perusteella (oily and problematic skin) en ole uskaltanut tilata. Olen siirtynyt käyttämään puhdistusmaitoa, jos siitä olisi apua tähän loputtomalta tuntuvaan ihon kiristelylle. Kieltämättä kyllä kaipaisin juuri tuollaista ihanan raikasta ja hyväntuoksuista putsaria. Jään siis odottelemaan sun kokemuksia tuotteesta 🙂

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>