Beauty

When beauty meets art

Beauty | 16.6.2015 | Katja Kokko

DSC_0060

Viime lauantaina luksusluonnonkosmetiikka ja taide kohtasivat sulassa sovussa, kun maailman kuumin, kaikkien it girlien peilikaapeista löytyvän kosmetiikkamerkin luoja, todellinen neropatti ja yksi suurimmista idoleistani, Tata Harper, vieraili Suomessa Naturellen järjestämässä tilaisuudessa lempigalleriassani Helsinki Contemporaryssa.

Täydellisempää lokaatiota tapahtumalle ei olisi voinut olla. Tatan upeat kirkkaanvihreät kultakorkkiset lasipullot suorastaan säkenöivät valkoisena hohtavan gallerian tiloissa Mika Hannulan kuratoiman Valon voimaa -ryhmänäyttelyn värikkäiden teosten keskellä. Tatan lasipullojen vihreä ja keltainen jatkuivat puolestaan upeasti vehreänä kukoistavaan, auringossa kylpevään Vanhaan Kirkkopuistoon.

DSC_0036

Itse Tata oli yhtä valloittava, inspiroiva ja säkenöivä kuin videoillaan. Hän kertoi omasta taustastaan sekä sarjasta mielenkiintoista perustietoa, josta suurin osa on luettavissa tammikuisesta esittelypostauksestani sekä Tatasta tekemästäni haastattelusta.

Tilaisuuden parasta antia oli Tatan ottama kontakti asiakkaisiin sekä ihonhoitoworkshop. Kokoonnuimme kaikki seuraamaan workshopia, jossa Tata teki kasvohoidon yhdelle osallistujista malliksi ja kaikki hänen käyttämänsä tuotteet kiersivät yleisön joukossa, joilla osallistujat tekivät itselleen kasvohoidon samalla, kun Tata selitti kunkin tuotteiden aktiivisista raaka-aineista ja vaikutuksista.

Kerrassaan nerokas tapa tutustuttaa asiakkaat tuotteisiin! Pelkälle kädelle levitettynä tuotteista ei kuitenkaan vielä saa todellista tuntumaa.

DSC_0051DSC_0052

Itse olen testannut paria tuotetta lukuunottamatta kaikki Tatan tuotteet. Suomessa ekslusiivisen jälleenmyyjän, Naturellen valikoimista ei löydy vielä aivan kaikkia tuotteita, mutta odottakaahan vain, repertuaari tulee laajentumaan.

Kiinnostavimpana tuotteena minua jäi kaivelemaan Purifying Cleanser, jonka olin kuvitellut olevan perinteistä puhdistusgeeliä. Mutta olin tyystin väärässä! Tietenkin tämä neropatti huipputiimeineen on onnistunut kehittämään tästäkin aivan käsittämättömän version, joka muistutti lähinnä voidemaista emulsiogeelivanukasta. Mahtava koostumus siis, ja sormeni suorastaan syyhyävät päästä käsiksi tähän tuotteeseen kunnolla.

DSC_0046

Tässä lista syitä miksi fanitan Tataa ja syitä miksi teidänkin pitäisi:

  1. Nainen on onnistunut luomaan todella tehokkaan ja ylellisen ihonhoitosarjan, jonka tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla Vermontissa ja osa raaka-aineista viljellään myös itse.
  2. Tuotekehitys on huippuluokkaa, tuotteissa on upeat koostumukset sekä mielenkiintoiset, modernit raaka-aineet yhdistettynä perinteisiin luonnonkosmetiikan raaka-aineisiin.
  3. Sarjalla on Ecocert-sertifikaatti, luomuviljeltyjen raaka-aineiden määrä on korkea ja kaikki tuotteet ovat 100 % kasviperäisistä raaka-aineista valmistettuja. Turhien fillereiden määrä on minimoitu. Lisäksi sarja huomioi vahvasti myös pakkausten ekologiset seikat ja käyttää esimerkiksi kasviperäisiä painomusteita.
  4. Open Lab -ohjelman avulla asiakas voi tarkistaa milloin oma tuote on valmistettu ja kuka sen on purkittanut. Lisäksi sarjan sivuilta löytyy kattavasti tietoa tuotteiden valmistuksesta ja jopa hinnoittelupolitiikasta. Arvostan suuresti yrityksen läpinäkyvyyttä.
  5. Tata on upea, älykäs ja helposti lähestyttävä nainen, joka tapaa jatkuvasti tavallisia asiakkaitaan ympäri maailman. Suomessa vieraillessaan hän oli kokonaisella Euroopan kiertueella, joka käsitti Skandinavian lisäksi mm. Englannin ja Itävallan.
  6. (+ bonus-syy: Tatalla on upea tyyli!)

Jos et ole kokeillut vielä Tatan tuotteita, nyt siihen on oiva tilaisuus, sillä koodilla KATJA10 saat 30.6.2015 saakka -10 % alennuksen kaikista Naturellen normaalihintaisista tuotteista May Lindstromia lukuunottamatta.

DSC_0054

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: ,