AstrologiaBody & Mind

Uudenkuun ajankuva 16.6. – 15.7.2015

Astrologia | Body & Mind | 16.6.2015 | Kirsi Halla-Seppälä

Elämme parhaillaan voimakkaasti mieltä aktivoivaa aikaa. Astrologiassa Merkurius, tuo jumalten sanansaattaja siivekkäissä sandaaleissaan edustaa kaikkea viestintään, kommunikaatioon, puhumiseen, kirjoittamiseen ja ajatteluun liittyvää toimintaa. Nämä teemat ovat nyt voimakkaasti esillä, kun Merkurius on juuri päättänyt perääntymisjaksonsa, ja saamme uudenkuun (16.6.) Merkuriuksen omassa merkissä Kaksosissa.

2015 uusikuu kaksoset ©kirsihallaseppala

Uudenkuun kartta esittelee meille dynaamisen, aktiivisen, suorasukaisen ja aloitteellisen ajanjakson, jossa on kuitenkin mukana myös hieman hajanaisia tai mielen ulottumattomissa olevia aineksia. Merkuriuksen vastavoima Neptunus on nimittäin läsnä kuviossa tuoden ajanlaatuun henkistäviä, surrealistisia, kuvitteellisia, luovia, epärealistisia tai muuten hämmentäviä sävyjä. Parhaimmillaan tämä aika tuo arkiajatteluun syvempiä ja merkityksellisimpiä tasoja, mystistä innoitusta tai sanoiksi taipumatonta symboliikkaa ja intuitiivista herkkävaistoisuutta.

Käytännössä tämä on hyvää aikaa toteuttaa ideoita, käynnistää projekteja ja ottaa vihdoinkin se ensimmäinen askel kauan mielessä muhineen suunnitelman suhteen. Aloitteellisuuden ja aggression planeetta Mars on uudenkuun kanssa samassa pisteessä ja tuo käynnistysvoimaa ja kipinää tämän kuunkierron ajaksi. Ihanteellisinta olisi yhdistää Kaksosten avoin mieli, monialaisuus, joustavuus ja kekseliäisyys Neptunuksen edustamaan herkkyyteen, luovuuteen ja korkeampaan hyvään, ja ammentaa Marsin edustamaa rohkeutta ja soturienergiaa tavalla, josta syntyy jotain innostavaa ja omintakeista.

Täytyy toivoa, että uusikuu ei lupaile meille takatalvea ja kylmää kesää, sillä uudenkuun saabinen symboli 26 astetta Kaksosissa on nimeltään ”huurretta metsässä” (Winter frost in the woods). Toki kyseessä on ensisijaisesti symbolinen kielikuva, kaunis metafora, joka tarkoittaa inspiraation ja eheyden aikaansaamaa muodonmuutosta. Kristallisoituneet ideat, fokus ja päämäärätietoisuus omien suunnitelmien toteuttamisen suhteen saattavat juuri nyt olla se ”huurre”, mikä kiteytyy näkyvään muotoon transformoiden oman elämän ja kokemusmaailman aivan uuteen, satumaiseen loistoon.

Keskeiset teemat: Monipuolisuus, hajanaisuus, uteliaisuus, kekseliäisyys, avoin mieli, uuden oppiminen, innostuneisuus, ideoiden toteuttaminen, aloitteellisuus, asioiden käynnistäminen, kirjoittaminen, puhuminen, viestintä, luova ajattelu, intuition kuunteleminen, mielen tuolla puolen oleva viisaus, mystinen innoitus, viestien saaminen ja välittäminen, avoimuus, rehellisyys, suorasukaisuus, omien suunnitelmien rohkea eteenpäin vieminen.

Astrologiset koodit: (Merkurius etenee ja Neptunus perääntyy 12.6. alkaen), Saturnus perääntyy Skorpioniin, Saturnus puolineliö Pluto, Aurinko siirtyy Rapuun, Jupiter kolmio Uranus, Mars kvinkunssi Saturnus, Mars siirtyy Rapuun, Khiron perääntyy, Jupiter kvinkunssi Khiron, Merkurius siirtyy Rapuun, Mars kolmio Neptunus, Mars oppositio Pluto.

khs ©kirsihallaseppala

Kirsi Halla-Seppälä – ratkaisukeskeinen terapeutti, astrologi, kouluttaja, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja

Kirsi on työskennellyt astrologina ja näkijänä, kirjoittanut, kouluttanut ja luennoinut itsetuntemusastrologiasta ja elämäntaidosta n. 20 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen. Kouluttamisen ohella Kirsi vastaanottaa asiakkaita niin astrologin, näkijän kuin terapeutinkin roolissa, sillä hän opiskelee parhaillaan myös psykoterapeutiksi Bristolin yliopiston ja Helsingin Psykoterapiainstituutin oppilaana.

http://kirsihallaseppala.fi/ & http://www.astrologiajaarkkityypit.com/

Avainsanat: ,