Beauty

Juhannustaikoja iholla

Beauty | 17.6.2015 | Katja Kokko

DSC_0004

Haaveilin juhannuksen vietosta Keski-Suomessa. Juoksulenkeistä järven rannalla, rennosta loikoilusta nurmikolla ja aurinkoisista moottoripyöräretkistä pitkin mutkaisia teitä. Mutta koska Suomen kesä ja erään kirjaprojektin grande finale, haaveet muuttuivat stadijuhannukseksi. Edellä mainituista asioista juhannukseeni kuuluu mitä todennäköisimmin vain viimeinen seikka: kirja.

Mutta mikä tuo stadijuhannukseenkin keskikesän juhlaan kuuluvien tuoreiden villikukkien, tuoksuvien niittyjen ja yöttömien öiden luomaa taianomaista tunnelmaa, on tuoksuvat kauneudenhoitorituaalit osa sitäkin, maalla tai kaupungissa.

DSC_0016

En keksi täydellisempää juhannusyön kauneudenhoitorituaalia, kuin Neal’s Yard Remediesin tunnelmalliset ja aromaterapeuttiset tuotteet. Tänä kesänä olen löytänyt sarjalta kaksi uutta suosikkia, joista juhannustaikoihin sopivat parhaiten Jasmine & Ylang ylang vartalotuotteet.

Jasmiini ja ylang ylang luovat yhdessä ihanan romanttisen tunnelman ja kohottavat feminiinistä energiaa. Tuoteperheeseen kuuluu hellävarainen suihkugeeli, vartaloöljy sekä täyteläinen vartalovoide.

Vartaloöljyn pakkauksessa tulee mukana pumppu, jonka avulla annostelu onnistuu sotkematta. Vartaloöljy sisältää ravitsevia, samettisen pinnan iholle jättäviä aprikoosinkivi- ja parapähkinäöljyjä sekä nopeasti imeytyviä auringonkukansiemen- ja jojobaöljyjä. Maseroitu kehäkukkaöljy rauhoittaa ihoa ja aromaterapeuttiset, sensuellit tuoksut tulevat jasmiinin, ylang ylangin, mandariinin sekä bergamotin eteerisistä öljyistä.

Hellävaraisesti pesevä suihkugeeli saa lisähöysteensä ihoa kosteuttavasta Reilun Kaupan luomuhunajasta, rauhoittavasta kaurasta sekä rooibos-pensaan uutteesta. Suihkugeeli tekee suihkussa käymisestäkin rentouttavan aromaterapiahetken, kun eteeriset öljyt pääsevät oikeuksiinsa kuumassa vesihöyryssä.

DSC_0012

Täyteläisen kermainen vartalovoide on rikastettu hunajan lisäksi tulehduksia hoitavalla propolisuutteella, vaniljaisen tuoksuisella benzoin-uutteella sekä runsaasti antioksidantteja sisältävällä vihreän teen uutteella. Vartalovoide on koostumukseltaan kevyempää kuin Neal’s Yardin vartalovoit ja se imeytyy nopeammin jättäen ihon todella samettiseksi.

Suihkugeeli ja vartaloöljy löytyvät sekä Jolien että Biodellyn valikoimista, Naturellesta näyttäisi löytyvän vain suihkugeeli.  Vartalovoidetta saamme kuitenkin Suomeen vielä odotella… Biodellyssä on menossa kesäale 15.7 saakka ja koodilla KESÄ15 koko valikoimasta saa -15 % alennuksen.

Mitä teidän juhannukseenne kuuluu tänä vuonna ja millä tuotteilla loihditte juhannustaikoja ihollenne?

DSC_0006

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Helmiäislusikka Proloque

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,