Beauty

Vuoden 2018 (kauneus)ennustukset ja -uutiset

Beauty | 2.1.2018 | Katja Kokko

Tätä vuotta on ehditty elämään jo 24 tuntia ja tämän postauksen oli tarkoitus ilmestyä viime vuoden puolella, mutta koska loma ja hirveän kiireiset päivät auringossa loikoillen, dekkaria lukien ja merivedessä pulikoiden, ehdin kirjoittaa tämän vasta nyt.

Ensin se tärkein:

KIITOS. Kiitos koko sydämestäni joka ikiselle teistä, jotka vierailette blogissani päivittäin, viikottain tai satunnaisesti. Silmät olivat pudota päästäni, kun asetin juuri Google Analyticsiin päivämääriksi viime vuoden ja numerot kertoivat, että teitä lukijoita oli viime vuonna yli 310 000 ja olette lukeneet kirjoituksiani yli 2 700 000 kertaa. Saanen pyöristää lukua hieman ylöspäin ja todeta, että sehän on melkein kolme miljoonaa sivulatausta!

Nykyisin ihmiset ovat niin kiireisiä, että blogeja tunnutaan kommentoivan vähemmän kuin ennen. Siksi olenkin todella iloinen ja kiitollinen kuinka ahkerasti kommentoitte blogissani, jaatte kokemuksia tuotteista (mistä on hyötyä muille lukijoille), esitätte kysymyksiä ja jätätte toiveita. Blogin tekeminen on oikeasti aika yksinäistä puuhaa, joten sisälläni läikähtää joka kerta iloisesti, kun joku on jaksanut kirjoittaa kommentin. Kiitos, olette minulle valtavan tärkeitä ja viime päivinä olen saanut lukea ihania kommenttejanne tippa linssissä!

Blogitiimi kasvoi viime vuonna kolmella uudella jäsenellä, ensin Inkellä, jonka purkkinurkasta löytyy kummallisimmat purnukkalöydöt (myös Suomen rajojen ulkopuolelta) ja kauneusilmiöt huumorilla höystettynä. Loppuvuodesta joukkoon liittyi Mariela Sarkima, joka tuli paikkaamaan hihhulin mentävää aukkoa blogissa (mutta saamme varmasti lukea Marielalta myös kauneusjuttujakin jossain vaiheessa) sekä juuri ennen vuoden vaihdetta comebackin teki Kirsi Halla-Seppälä, joka jatkaa kerran kuukaudessa uudenkuun ajankuvan kirjoittamista. Kenties tänä vuonna saamme blogiin vielä lisää vahvistuksia? Se jää nähtäväksi, kun vuosi saadaan kunnolla käyntiin!

Saittini on palvellut nykyisellä ulkoasullaan nyt puolitoista vuotta, mutta se alkaa olla jo aikansa elänyt. Yksi suurimmista muutoksista tänä vuonna tuleekin olemaan sivuston myllääminen uuteen uskoon ja uuden ulkoasun lanseeraminen syksyllä 2018. Minulla on huippuhyvä ja innostunut graafikko, jonka kanssa fiilistelemme tällä hetkellä sellaisia teemoja kuin Afrikka, Meksiko, värit, yltäkylläisyys… saapa nähdä miltä uusi saitti tulee näyttämään, mutta voin vannoa, että luvassa ei todellakaan ole mustavalkoisuutta ja minimalismia, vaan ennemminkin jotain todella kreisiä!

Blogin ulkopuolella kulkee vahvasti mukana minulle se kaikista tärkein asia: jooga. Joogakurssini jatkuvat edelleen astangajoogalla ja yin joogalla ja syyskuussa pidämme uimavalmentajani Laura Mannisen kanssa jooga- ja uintileirin Sisiliassa. Sinne voivat osallistua kaiken tasoiset joogit ja uimarit täysin ensikertalaisista lähtien. Täällä Teneriffalla ollessani julkaisin myös ensimmäiset joogavideoni Instaan, jonka piti alun perin olla vain pieni kokeilu huvin vuoksi, mutta tajusinkin sen myötä, että asia, joka on minulle rakkain, näkyy blogissa ja somessani vähiten, vaikka ohjaan tai harjoittelen joogaa päivittäin ja rakastan jakaa sitä oppilailleni. Sainkin inspiraation jakaa palasia omasta harjoituksestani normaalin ihmisen joogana, koska olen todella kaukana niistä voimistelutaustaisista täydellisistä superjoogeista, mitä Instagram on pullollaan – harjoituksessani ei ole mitään ihmeellistä Instajoogeihin verrattuna.

Minulla on kaksi joogatavoitetta tälle vuodelle: aion oppia laskemaan astangajoogan ensimmäisen asentosarjan vinyasat täsmällisesti sanskritin kielellä (lue tämä postaus astangajoogasta, niin sinulle selviää mitä vinyasa tarkoittaa) sekä oppia tekemään pincha mayurasana ilman avustusta. Asanoiden suhteen itselläni ei ole koskaan ollut mitään tavoitteita, mutta pinchassa joudun kohtaamaan pelkoni ylösalaisia asentoja kohtaan sekä haastamaan itseluottamukseni. Mielenkiintoisinta on se, että kyseinen asana tuntuu suorastaan räjäyttävän rintakehäni auki ja sen vaikutukset tuntuvat uskomattoman hyvältä, joten aion haastaa itseni uskaltamaan luottaa omaan voimaani.

Olen kertonut teille haaveilevani kodista Etelä-Euroopassa. Askartelin loppuvuodesta aarrekartan, joka kappasta kummaa täyttyi puoliksi vanhoista kivitaloista, jotka minun silmääni sijaitsevat joko Italiassa tai jossain päin Etelä-Eurooppaa. Ennen kuin huomasinkaan tajusin, että olen lähdössä toukokuussa ratsastusmatkalle Portugaliin, kesäkuussa joogaintensiiville Etelä-Italiaan ja syyskuussa meillä on oma joogaleiri Sisiliassa. Toivon, että tämä vuosi vie minut lähemmäksi tuota unelmaani!

Lopuksi vuoden 2018 kauneusennustukset!

Kauneusmeedionne kanavoi teille seuraavaa informaatiota:

– Mummola-staili on uusi musta ja kotimainen Frantsila kokee hillittömän hypen (voit lukea ensimmäiset suositukseni sarjasta täältä)

– Essence-hoitonesteiden suosio räjähtää niin, että yhä useampi sarja lanseeraa oman versionsa tuosta ”paksusta kasvovedestä”

– Korealaisesta ihonhoidosta eli K-Beautysta puhuvat kaikki ja Whamisa tuleekin olemaan koko vuoden kuumin ihonhoitosarja

– Kukaan ei enää kyseenalaista kasvoveden tärkeyttä (kannattaa vaikka lukea tämä postaus niin ymmärtää miksi)

Upeaa uutta vuotta kaikille! Muistakaa unelmoida paljon ja isosti. Lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Uskokaa unelmiinne ja muistakaa, että niiden toteuttamiseen kuuluu olennaisena osana myös synkät hetket, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö unelma voisi toteutua. Tarvitaan kärsivällisyyttä, selkeä visio ja sydämestä lähtöisin olevaa puhdasta halua sen toteuttamiseen!

Avainsanat: , , , , , ,