Beauty

Kroppa ja mieli uuteen uskoon virkistävällä vartalohoidolla

Beauty | 12.2.2018 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Aloitetaanpa uusi viikko virkistävällä vartalohoidolla, sen verran tukkoisissa energioissa avasin silmäni tänä aamuna, että päivä tarvitsee uuden aloituksen. Kylmä suihku ja nämä Absolutionin taivaalliset vartalotuotteet herättelivät onneksi uinuvaa kroppaa ja mieltä hieman parempiin tunnelmiin. Kun Teneriffalla otetut kuvat herättävät vielä kehomuistista tuon ihanan loman, niin eiköhän tässä saada tehtyä täyskäännös aamuiseen kiristelyyn.

Absolutionilta ilmestyi loppuvuodesta uusi Le Gommage Corps Éclat-vartalokuorinta, jonka jolielaiset pakkasivat Teneriffalle menevään matkalaukkuuni kera kiinteyttävän vartalovoiteen ja vartaloseerumin. Vartalokuorinta sisältää vulkaanista hohkakiveä ja on muutenkin varsin erikoinen koostumukseltaan. Hohkakivi on superrouheaa ja timanttisen tehokasta, mutta kuorivat rakeet ovat niin identtisen kokoisia, että vaikutus ei ole lainkaan liian raapiva, vaan tehokkaasti ihon aineenvaihduntaa stimuloiva antaen samalla huutia ihoa samentavalle kuolleelle ihosolukolle. Kuorinta emulgoituu veden kanssa maitomaiseksi ja huuhtoutuu iholta täydellisesti eli tässä on napakymppi tuote niille, jotka eivät pidä monien öljypohjaisten vartalokuorintojen jättämästä öljyisestä tunteesta iholla. Kun keitokseen lisätään vielä Absolutionin tavaramerkki, eli todella yty tuoksu, alkaa väärällä jalalla heränneen mutrusuunkin kasvo(ja hermo!)jännitykset pikkuhiljaa rentoutua.

Olin tyystin unohtanut koko Absolutionin vartalovoiteen taivaallisuuden. Vanhassa putelissa ollessaan Le Soin Corps -vartalovoide kuului ylimpiin suosikkeihini. Voide poistui jossain vaiheessa valikoimasta pakkausuudistuksen myötä enkä muistanut sen olemassaoloa kuin vasta tutun tuoksun ja ihanan lirun koostumuksen tunnettua ihollani. Eräs lukija kysyi minulta voisiko kasvovettä käyttää vartalolle, kun iho huutaa kosteutta kuin Saharan autiomaa. No ei sentään, mutta Absolutionin vartalovoidetta voisi melkein kuvailla vartalon essence-hoitonesteeksi, sillä koostumus on todellakin täydellisen ohutta ja superkosteuttavaa. Kun sillä vuoraa kiristävän ihon, näkee ihan silmissä, miten rutikuiva ihon kilpi heleytyy ja pehmenee. Voide sisältää mm. uudistavaa aloe veraa, ihon mikroverenkiertoa stimuloivaa rosmariinivettä, virkistävää sitrusverbenavettä, kirkastavaa omenauutetta sekä ravitsevaa baobaböljyä. Tuoksu on ihanan ärhäkkä sekoitus appelsiinia, sitruunaa, nerolia, mimosaa ja rosmariinia, joiden eteerisillä öljyillä voiteen kiinteyttävät ja aineenvaihduntaa stimuloivat vaikutukset tehostuvat entisestään.

Jos kaipaa ekstratehoja vartalonhoitoon (kuten kiinteytystä, siloitusta ja detoxia), vartalovoiteeseen kannattaa sekoittaa Absolutionin La Solution+Férmete -vartaloseerumia. Minä käsittelen seerumin ja vartalovoiteen yhdistelmällä vatsan seudun ja reidet, muualle kroppaan läträän pelkällä voiteella. Seerumi sisältää aloe veran ja rosmariiniveden lisäksi mm. tehokkaasti siloittavaa variksenmarjauutetta (auttaa mm. raskausarpiin!), kirkastavaa omenauutetta, kollageenia vahvistavaa bambunversouutetta, nestekiertoa vilkastuttavaa kurkku-uutetta ja kiinteyttävää päivänkakkarauutetta. Seerumin tuju tuoksu on peräisin laakerista, kamferista, sypressistä ja inkivääristä, jotka vahvistavat seerumin kiinteyttäviä vaikutuksia.

Absolutionin vartalotuotteiden raaka-aineiden kokonaisuus tekee vartalonhoitokokemuksesta holistisen; huolella valitut kasviöljyt, -uutteet ja eteeriset öljyt eivät pelkästään kosteuta, siloita ja kiinteytä ihoa, vaan rentouttavat myös hermostoa sekä auttavat lievittämään lihasjännityksiä – ja se jos mikä on olennaista kropalle jossa energia ei virtaa vapaasti!

Harmi ettei Absolutionin vartalotuotevalikoimasta löydy vartaloöljyä. Aikoinaan sekoitin voiteeseen Patykan taivaallista Precious Woods -vartaloöljyä, mutta joku valopää päätti lopettaa sen valmistamisen, siis maailman parhaan vartaloöljyn! Yhtä ihanan tuoksuista öljyä en ole löytänyt sen jälkeen. Absolutionin kanssa yhdistettäväksi sopii esimerkiksi Weledan Koivu selluliittiöljy, jolla saa tehostettua mukavasti nestepöhölle kyytiä antavaa vaikutusta vaikka Patykaa vastaavaa aistielämystä sen tuoksusta ei saakaan (tuoksu on kuitenkin ihana sitruunainen).

Absolution-höyryjen leijaillessa kylpyhuoneessani aloin kaipaamaan sarjan muitakin tuotteita. Lienee otettava kasvoillekin Absolution-kuuri pitkästä aikaa.

Oletteko kokeilleet Absolutionin vartalotuotteita?

Tuotteet saatu blogin kautta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,