Beauty

Viikon purkki: Bybi Beauty Babe Balm vol 2.0

Beauty | 18.9.2018 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Lähtökohtaisesti en vastusta muutosta, mutta jos muutos koskee asiaa, joka on jo täydellinen, olen vähintäänkin varpaillaan (huomio, puhumme nyt kosmetiikkatuotteista). Siksi en ollut uskoa silmiäni, kun näin pari viikkoa sitten Bybi Beautyn Insta-päivityksen, tai siis hypetyksen, että supersuositun Babe Balmin uusi ja paranneltu versio lanseerataan pian. Miksi helkkarissa mennä rönkkimään jotain, mikä ei sitä tarvitse? Keksisin heti Bybin tuotteista ainakin kaksi muuta, jotka kaipaavat parantelua ennen Babe Balmia, kuten Prime Time kuorintavoiteen, joka on niin tönkköä ettei se meinaa tulla ulos tuubistaan. Babe Balmissa ei sen sijaan ole koskaan ollutkaan mitään vikaa ja sitä paitsi rakastuin tuotteeseen palavasti vasta kun kokosin listaa opiskelijabudjetille sopivista tuotteista. Olen käyttänyt sen jälkeen Babe Balmia joka päivä ja ehdin jo intoilla, että tulen listaamaan sen loppuvuodesta Genuine Beauty Awardsien parhaaksi kasvobalsamiksi. Joten olin virallisesti jo katkeroitunut, että tuotteen koostumusta on menty sorkkimaan ennen kuin olin ehtinyt testata tuota muka paranneltua kulttibalsamia.

Tämän viikon tuote on siis:

Bybi Beauty Babe Balm vol 2.0.

Kohderyhmä: kaikki luonnonkosmetiikkaa käyttävät ja nekin, jotka eivät käytä. Ne, jotka haluavat pihistellä purnukkaostoksissa, mutta panostaa laatuun. Karkintuoksuisia tuotteita rakastavat. Ne, jotka kuolaavat Glossierin perään, mutta eivät halua käyttää iholleen synteettisiä kemikaaleja.

Kenelle sopii: kaikille ihotyypeille, etenkin kuivalle iholle ja rutikuiviin kohtiin ihossa.

Miten markkinoidaan: monitoimibalsami, joka sopii kasvoille, huulille, kuiviin ja karheisiin kohtiin ihossa, kynsinauhoille sekä kolmiulotteiseen kasvojen korostamiseen (joka on kova juttu esim. Koreassa, eli korostuksia tehdäänkin ihonhoitotuotteilla meikkien sijaan). Lisäksi tuotetta voi käyttää puhdistusbalmina. Markkinoidaan myös persikkasorbetin tuoksulla ja tehokkailla raaka-aineilla.

Mitä sisältää: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Camellia Japonica (Camellia) Seed Oil, Squalene (Olive), Rhus Verniciflua (Berry Peel) Cera, Caryocar Braziliensis (Pequi) Fruit Oil, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Hibiscus Sabdariffa (Hibiscus) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Tocopherol (Vitamin E), Calendula Officinalis (Marigold) Flower, Maltodextrin, Gardenia Taitensis Flower Extract (Monoi), Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Citric (Fruit) Acid

Sisältöhän on silkkaa timanttia tarjoiltuna ilman mitään turhakkeita. Balmi on myöskin vegaaninen – balmien yleensä sisältämä mehiläisvaha on korvattu vernissapuun vahalla. Skvalaani tuo loistavan lisän balmiin ja mainittavan arvoisia tehoaineita ovat myöskin pequi-öljy, hibiscuksen siemenöljy, monoiöljy, porkkanauute ja ubikinoni.

Arvio tuotteesta: rakastin Babe Balmin edellisessä versiossa kaikkea: täydellistä koostumusta, joka ei ollut liian jankkia tullakseen ulos tuubista, mutta tarpeeksi jämäkkää, mikä ei tehnyt siitä liian rasvaista. Myöskin porkkanauutteen tuoma väri ja tajuttoman ihana persikkasorbetin tuoksu tekivät tuotteesta syötävän ihanan, herkullisen ja mehukkaan. No mites tämä uusi sitten? Kuten kuvasta näkyy, porkkanaa on tuotteessa enemmän (kuva uuden balmin koostumuksesta kädellä oikealla ja vanha vasemmalla), mikä on ehdottomasti hyvä juttu. Porkkanan sisältämä betakaroteeni tuo freesiä sävyä iholle ja lisäksi se on tehokas antioksidantti. Tuoksukin on tismalleen yhtä mehevä kuin ennen. EDIT! Eräs kommentoija kommentoi uutta tuoksua, jonka vuoksi suoritin tuoksuvertailun ja siis tuoksuhan on myöskin MIEDONTUNUT! EN JOSTAIN SYYSTÄ HUOMANNUT SITÄ AIEMMIN. ME NO LIKEY!! 

Mutta entäs sitten koostumus? Kaunistelematta sapettaa, että sitä on menty muokkaamaan, etenkin, kun tuotteesta ei ole tullut nähtyä yhtäkään huonoa arviota. Uusi koostumus on liian rasvainen. Jep jep, nyt sitä mainostetaan entistäkin samettisempana ja smoothimpana ja Instavaikuttajat hypettävät tuotetta, mutta minä vastustan virallisesti! Henkilökohtaisesti tykkään siitä, että balmit on balmeja ja öljyt öljyjä. Hyvän balmin kuuluukin olla mielestäni vähän jämäkkää ja rakastan balmeissa itse juuri sitä, etteivät ne ole liian rasvaisia. Toki tätä voi säilyttää jääkaapissa niin kyllähän se siitä jähmettyy, mutta liekö sitten tulee ulos tuubistaan. Tämä homma otti nyt niin henkilökohtaisesti pattiin, että tarvitsen kenties vielä aikaa sulatella muutosta. Ehkä voisin käydä hypnotisoijalla, joka voi pyyhkiä minulta pois muistijäljen balmin vanhasta versiosta? Eihän tämä suinkaan mikään susi ole, mutta vanha oli vaan parempi. Kenties olen yksin katkeruuteni kanssa, mikä olisi toki hyvä asia ettei balmin myynti romahda. Enkä nyt sano, ettenkö voi Babe Balmia enää käyttää, mutta täytyy vain unohtaa sen vanhan täydellisyys.

Infottakoon muuten, että balmin vanhaa versiota on siis edelleen myynnissä ja uutta on saatavilla vasta 30 ml tuubissa. Eli 60 ml tuubit ovat edelleen vanhalla koostumuksella.

Niin ja sitten se tuubi! Siinä oli ennen valkoinen fontti ja yksivärinen laatikko. Nyt fontti on kultainen ja laatikko on kaksivärinen. Prime Timea lukuun ottamatta Bybin muissa tuotteissa on kultainen fontti, joten siinä mielessä linja on nyt yhtenäisempi, mutta juuri tuossa tuubissa se valkoinen oli mielestäni kivempi. Ja kaikkien tuotteiden laatikot ovat myös yksivärisiä, joten tämä uusi poikkeaa siinäkin mielessä visuaalisesta linjasta.

Arvosana asteikolla 1-10: ei nyt anneta tämän käydä liikaa tunteisiin, että kyllä tälle nyt kasin voi antaa.

Hinta-laatusuhde asteikolla 1-10: tämä on edelleen puhdas kymppi!

Käytätkö koko purkin loppuun: pakko se on testimielessä käyttää, jos vaikka alkaisin pitää siitä, edes vahingossa.

Ostaisitko uudestaan: hamstraan varmasti vanhaa versiota balmista enkä rehellisesti sanottuna tiedä, tulenko ikinä ostamaan uutta balmia toiseen kertaa.

Mistä voi ostaa:

Twist Be, 30 ml/23,90 €

House of Organic, 30 ml/24,90 €

Vanhaa versiota myy esim. House of Organic, 60 ml/36,90 €

Tunnistat uuden version kultaisesta fontista ja kaksivärisestä laatikosta (kannattaa ottaa huomioon, että verkkokauppoihin ei välttämättä ole päivitetty uuden balmin kuvaa, mutta varmuudella 60 ml tuubit ovat vielä vanhaa versiota).

Löydät kaikki viikon purkki -jutut täältä.

Avainsanat: , ,