Beauty

Ihonhoitotutorial Whamisalla

Beauty | 16.9.2018 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: Natural Goods Company

Ihonhoitorutiinivideot Instastooreissani ovat saaneet teiltä aivan huikean vastaanoton. Ihanaa kuulla, että teitä kiinnostaa nähdä miten joku hoitaa ihoaan, sillä minusta on puolestaan tosi hauskaa videoida erilaisia rutiineja Instastooreihin, koska tekniset taitoni eivät oikein tahdo riittää minkään high tech -videoiden tekemiseen (toivottavasti jonain päivänä sekin tapahtuu…).

Ylivoimaisesti eniten olette toivoneet videosarjaa korealaisesta ihonhoitorutiinista Whamisalla, joten tein sellaisen Instastooreihin tänä aamuna. Mukana on myös ohjeet ihanaan kasvohierontaan, joka pistää vipinää verenkiertoon ja rentouttaa kasvojen lihaksia saaden ihon värin heleytymään ja poistamaan pöhötystä sekä turvotusta. Videosarja löytyy Instastooreistani sekä profiilini kohokohdista, jos et vielä seuraa minua Instagramissa, profiilini löytyy täältä. Videolta tulee mielestäni todella selkeästi esiin se, että iho ei todellakaan tarvitse paksuja voiteita, vaan kaiken a ja o on useissa kerroksissa vesimäistä nesteytystä ja lopuksi rasvahappopommina ja kosteuden sitomiseen laadukas ihoöljy.

Jos et käytä Instagramia, löydät viime talvena Arttu Mustosen kanssa tekemäni videon Whamisan ihonhoitorutiinista You Tube -kanavaltani. Ja jos videoiden katselu ei kiinnosta, vaan haluat nähdä homman livenä niin ensi viikolla siihen olisi mahdollisuus! Olen nimittäin Purkkinurkan Inken kanssa Helsingin Sokoksella torstaina 20.9. ja perjantaina 21.9. klo 16.30-18.00 tekemässä ihonhoitodemon Whamisalla ja kertomassa korealaisesta ihonhoitorutiinista. Inke on ollut luottomallini Whamisan demoista jo viime syksyn I Love Me -messuilta lähtien. Tervetuloa seuraamaan demoa, esittämään kysymyksiä korealaisesta ihonhoidosta ja Whamisasta sekä tutustumaan tuotteisiin!

Tässä vielä lista tuotteista, mitä käytin tämän päivän ihonhoitorutiinissa:

Organic Flowers Cleansing Oil, 31,90 €

Organic Flowers Foaming Gel, 24,90 €

Organic Fruits Peeling Finger Mitt, 29,90 €

Deep Rich Toner, 41,90 €

Kelp Sheet Mask, 14,90 €

Eye Essence, 41,90 €

Water Cream, 38,90 €

Organic Flowers Facial Oil, 46,90 €

Damask Rose Petal Mist, 31,90 €

Lisäksi suosittelin Whamisan BB-voidetta, vaikka itse en voi sitä tällä hetkellä käyttää, koska ihoni on niin päivettynyt ettei sopivaa sävyä löydy. Kannattaa tsekata tämä Karkkipäivän Sannin postaus BB-voiteesta, sillä kuvista näkee todella selkeästi miten upean näköinen iho voiteella tulee.

Noudattaako joku teistä korealaista ihonhoitorutiinia? Mitä tuotteita käytätte Whamisalta tällä hetkellä?

Kuva Katja Kokko

Avainsanat: , , , , ,