3

Pöksykirppis

Katja Kokko | 15.9.2018

Ketogeenisen ruokavalion vaikutuksia: farkkujeni tuumakoko on pienentynyt kahdella numerolla. Kalliiksi tulee, koska viimeisen puolentoista vuoden aikana ostamani housut putoavat päältä. Osaa voi pienentää ompelijalla, mutta osaa on jo pienennetty kertaalleen. Eipä siis auta muu kuin laittaa muutamat lempipöksyt kiertoon. Punavuori kierrättää -ryhmä on mahdoton paikka saada myytyä kaikkea, koska ilmoitukset hukkuvat ilmoitustulvaan, joten päätin laajentaa myyntiverkostoani vanhaan kunnon blogikirppikseen!

Tämmöisiä ihanuuksia olisi myynnissä (ei sovituksia ym. säätöjä, nouto Ullanlinnasta tai postikulut ostajalle):

Suorat ostot sähköpostilla: katja(at)katjakokko.com

A.W.A.K.E. beiget housut, 100 % virgin wool, 100 €. Todella upeasti istuva malli, jossa korkea vyötärö ja trumpettilahkeet halkioilla. Kangas joustaa mukavasti. Ostettu Net-A-Porterista, koko oli 38, mutta pienennetty ompelijalla, vyötärö on nyt noin 33 cm. Käytetty vain muutaman kerran.

Céline smaragdinvihreät housut, villaa, 100 €. Ostettu Vestiaire Collectivesta uutena ja pienennetty ompelijalla, vyötärö noin 33 cm. Käytetty vain pari kertaa.

Kahdet farkut: vasemmalla Acnen Row-malli, koko 27/34, 60 € MYYTY. tässä mallissa on vajaamittaiset lahkeet noin nilkkaan. Oikealle Totemen superkysytty farkkumalli, koko 28/32, 100 €, jossa toisen lahkeen sauma kiertää eteen, vajaa lahjemitta. Molempia farkkuja on pidetty erittäin vähän, ovat kuin uusia. Totemet ostettu alkukesästä ja olleet päällä vain pari kertaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  1. Laura sanoo:

    Sinulla ketoosi onnistui helposti, vaikka se on yksilöllistä, niin kertoisitko kuinka onnistuit? Eli, teetkö pikku postauksen kuinka aloitit ketoruokavalion ja miten se on vaikuttanut eloosi ja oloosi? Kiitos jo etukäteen!

  2. Jhhhh sanoo:

    Ihania housuja, harmi vaan pieniä mulle. Huosuista puheen ollen, onks sulla vielä ne sun keväällä esittelemät R-collectionin silkkihousut? Mietin vaa et onks se matsku mite paksua et pystyykö niitä käyttää nyt vähä viileemmillä keleillä esim sukkisten kaa? Ne ois nii ihanat.
    Täytyy vielä kiittää sua blogista, se on auttanu mua iho-ongelmien kaa tosi paljon!

    • Ne on tosi ohuet kyllä, en usko että toimivat sukkisten kanssa. On enemmän kunnon kesähuitulat 🙂 Kiitos, ilo on minun puolellani, jos blogista on ollut apua!