Beauty

Uusi luonnonkosmetiikkamyymälä ja kauneushoitola keskellä Helsinkiä

Beauty | 30.9.2018 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: Eco Beauty Wellness, sisältää tarjoukset, joita et halua missata!

Me suomalaiset luonnonkosmetiikkanörtit olemme järjettömän hemmoteltuja Inken taannoisen New Yorkin luonnonkosmetiikkaraportin mukaan. Laadukkaita ja runsaan valikoiman verkkokauppoja löytyy Suomesta jo useita, kivijalkamyymälöitä isommista kaupungeista ja tavaratalojen sekä markettien luonnonkosmetiikkatarjonta laajenee kovaa vauhtia. Luonnonkosmetiikkaa käyttäviä kauneushoitoloita ja ekokampaamoita löytyy niin pienistä kuin isoistakin kaupungeista ympäri Suomea. Pieneen kokoonsa ja väkilukuunsa nähden me suomalaiset elämme suorastaan herrankukkarossa luonnonkosmetiikan tarjonnan suhteen.

Uskallan väittää, että Helsinki on kenelle tahansa luonnonkosmetiikkanörtille turistille tai ulkopaikkakuntalaiselle luonnonkosmetiikkamekka. Meillä on todella monta laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan erikoistunutta kivijalkamyymälää, kauneushoitolaa ja ekokampaamoa, joista uusin tulokas löytyy Fredan ja Bulevardin kulmasta osoitteesta Fredrikinkatu 28.

Eco Beauty Wellness on perustettu jo useampi vuosi sitten, mutta tänä vuonna brändi on kokenut perusteellisen kasvojenkohotuksen, kun aiemmin Iso Roobertinkadun päässä, hieman syrjässä sijainnut ekokampaamo ja pieni myymälä avasivat valtavan kokoisen ja to-del-la upean luonnonkosmetiikkakeitaan keskelle vilkkainta Punavuorea. Uusi myymälä ei ole enää vain usean asiakaspaikan ja timanttisen ammattitaidon ekokampaamo, vaan myös erittäin tilava ja avara myymälä sekä yksi kaupungin upeimmista kauneushoitoloista. Minulta loksahti kirjaimellisesti leuka auki käydessäni liikkeessä ensimmäistä kertaa muutama viikko takaperin. Tähän on satsattu ja isosti, viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Eco Beauty Wellnessin palveluvalikoimasta löytyvät kaikki mahdolliset ekokampaajan palvelut energialeikkauksista, kasvivärjäyksiin, savivaalennuksiin, päänahan terapeuttisiin hoitoihin, intialaiseen päähierontaa ja morsiuskampauksiin. Kauneushoitolan palveluihin kuuluvat kasvo-, vartalo- ja jalkahoidot, kasviperäiset kestovärjäykset, sokeroinnit kotimaisella Sugarina luonnonkosmetiikkamassalla, ihonhoitokonsultaatiot ja meikkaukset. Myymälästä löytyy puolestaan selektiivinen valikoima laatuluonnonkosmetiikkaa. Tämä liike on ehdoton määränpää jokaiselle luonnonkosmetiikkaa rakastavalle kuin myös niille, jotka vasta haluavat tutustua luonnonkosmetiikan maailmaan.

Sain kutsun Eco Beauty Wellnessin ekokosmetologi Emilia Timosen tekemään EBW hemmotteluhoitoon (90 min, 130 €) muutama kuukausi sitten ja kävin vihdoin hoidossa pari viikkoa takaperin. Pelkästään hoitotila oli niin kaunis, harmoninen ja viihtyisä, että siinä riitti päiviteltävää. Kyllä se vain niin on, että äärimmilleen hifisteltykään koti-spa ei vedä vertoja tämmöisille puitteille ja ammattitaitoisen kosmetologin tekemälle hoidolle.

Emilia oli valinnut puolestani EBW hemmotteluhoidon, joka oli nappivalinta. Hoito alkoi ihanalla ruusujalkakylvyllä, jalkojen kuorinnalla ja hieronnalla. Tämän jälkeen hoito jatkui kasvohoidolla, joka räätälöidään jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti. Emilia oli suunnitellut käyttävänsä minulle Kahinan tuotteita, mutta pyysin itse hoitoa Dr. Alkaitiksella, koska minua kiinnosti erityisen paljon kokea Alkaitiksen teho hoidossa, sarja on nimittäin sen verran tehokasta sorttia, että oli pakko päästä tuntemaan sen vaikutukset iholla toisen tekemänä. Emilia yhdisti hoitoon myös joitakin Kahinan tuotteita ja tämänkin sarjan hoito kokonaisuudessaan jäi kaivelemaan sen verran, että saan ottaa uusintahoidon varmasti pian. Hoitoon sisältyi myös käsien hieronta naamion vaikutusaikana.

Aivan erityistä kiitosta täytyy antaa Emilian hierontaotteista. Kerrankin dekolteen hieronta oli perusteellinen ja tarpeeksi pitkä! Hyvin usein koen hoidoissa, että dekolteen alue vain hutaistaan. Ylipäätään Emilian kasvohieronta oli ihana kokemus, johon melkein nukahdin. Hoidon vaikutukset näkyivät kasvoilla selkeästi: iho hehkui kuulaan kauniina ja koko kehoni sekä mieleni olivat rentoutuneet ja uudistuneet hoidon päätteeksi. Siitä oli mukava lähteä jatkamaan päivän töitä eikä harmittanut lainkaan, että piti tehdä töitä vaan päinvastoin, olin ihanan levollisessa työmoodissa.

Kasvohoitovalikoimasta löytyy kaikille ihotyypeille räätälöidyt hoidot ja niihin sisältyy halutessaan myös kulmien siistiminen tai muotoilu. Hoitojen hinnat vaihtelevat 70 eurosta 130 euroon. Nyt tulee teille paras juttu: Eco Beauty Wellness tarjoaa kaikista ekokosmetologihoidoista 20 % alennusta, kun mainitset varaukset yhteydessä olevasi blogini lukija tai kirjoitat netissä ajanvarauksen yhteyteen viestikenttään KATJAKOKKO20. Tarjous on voimassa 30.10.2018 mennessä varattuihin hoitoihin ja se koskee kaikkia kosmetologin palveluita, eli myös sokerointeja. Itse hoidon ei tarvitse sijoittua lokakuulle, mutta varaus pitää tehdä silloin. Tarjous ei koske lahjakortteja. Tämä on mieletön tilaisuus päästä kokemaan luksusluonnonkosmetiikan kokonaisvaltainen vaikutus ammattitaitoisen kosmetologin tekemänä, sillä alennukset hoidoista ovat harvinaisuus! Ajanvarauksen voit tehdä täältä ja Emiliaan voit tutustua lisää täällä.

Yllätykset eivät loppuneet vielä tähän! Hoitojen lisäksi Eco Beauty Wellness tarjoaa myös 20 % alennuksen tuotevalikoimastaan koodilla KATJAKOKKO20. Alennus on voimassa verkkokaupassa sekä Fredan myymälässä 30.10.2018 saakka (menkää ihmeessä paikan päälle, jos siihen vain on mahdollisuus!). Tarjous ei koske lahjakortteja, Kjaer Weisin eikä Josh Rosebrookin tuotteita.

Eco Beauty Wellnessin tuotevalikoimassa on vain laadukkaita merkkejä ja voin suositella lämmöllä niistä jokaista. Ihonhoidosta yksi on kuitenkin ylitse muiden ja se on new yorkilainen Kahina, josta löytyykin blogista useampi postaus, löydät ne kaikki täältä. Kahinalle on juuri tullut öljyputsari, jonka nimeän heti tärppituotteeksi yhdessä Kahinan puhdistusemulsion kanssa eli kaksoispuhdistukseen. Öljyputsaria voi toki käyttää myös yksinään joko musliiniliinan kanssa tai vedellä huuhtoen, mutta vaikutus on moninverroin ihanampi kaksoispuhdistuksena. Öljyputsari sisältää ravitsevia auringonkukka- ja arganöljyjä sekä porkkanaöljyä, kehäkukkaa, kurkumaa ja mäkikuismaa, jotka kirkastavat ihoa. Tuoksu on hienostunut sekoitus nerolia, pelargoniaa, santelipuuta ja blue tansya.

Hurahdin myös brittiläisen Nailberryn kynsilakkoihin ja ostinkin peräti neljä väriä: jadenvihreän Minty Freshin, viininpunaisen Le Temps des Cerisesin, mudan värisen Taupen (jota en jostain syystä löydä verkkokaupasta) ja kuningatar Elisabethin suosiman hillityn viileän roosan ja liilan sekoituksen Mystere. Kynsilakat pysyvät hyvin ja levittyvät kauniisti. Paras (ja kaunein) kynsilakka mitä olen näistä vähemmän kemikaalien kynsilakoista kokeillut (eli muistutuksena ettei kynsilakka voi olla luonnollista, mutta nykyisin on saatavilla lakkoja, jotka eivät sisällä kaikista voimakkaimpia synteettisiä kemikaaleja).

Kolmantena tärppinä australialainen parfyymimerkki One Seed. Nämä parfyymit yllättivät ihan kunnolla! Tuoksut ovat toinen toistaan ihanampia ja valikoimasta löytyy mystisen juurevia ja mausteisia tuoksuja kuin myös kukkaisia, raikkaita ja makeita – varmasti jokaiselle jotakin. Omaa lempituoksuani en osaa vielä nimetä, sillä tuoksut poikkesivat niin paljon toisistaan ja jokaisessa oli jotain koukuttavan ihanaa.

Upeaa, että luonnonkosmetiikan tarjonnan laajeneminen näkyy myös kivijalassa näin hienosti edukseen. Eco Beauty Wellnessin liikettä ei voi olla huomaamatta ja se houkuttelee taatusti myös luonnonkosmetiikkanoviiseja visiitille.

Joko olet käynyt Eco Beauty Wellnessin uudessa liikkeessä?

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , ,